Меню
Вашата количка

Новини RSS Feed

29 Jun iRobot Roomba i7 – Самостоятелния робот
0 2
iRobot Roomba i7 – Самостоятелния робот Roomba i7 е един от малкото роботи прахосмукачки на пазара, които могат сами да изпразват контейнера си за прах. Докато се зарежда, роботът прехвърля събраната мръсотия от другата страна на докинг станцията си,..
25 Jun IROBOT ROOMBA S9 PLUS - подобрения перфекционист
0
IROBOT ROOMBA S9 PLUS Всеки аспект от новия Roomba s9 Plus е подобрен и усъвършенстван, осигурявайки Ви интелигентно, бързо и безпроблемно почистване. Уникалният му дизайн в черно и златисто го прави привлекателен за окото и той бързо ще стане незаме..
18 Jun Cecotec Conga 4090 - Мие и почиства всеки дом
0 1
Cecotec Conga 4090 Интелигентният робот Conga4090 на Cecotec може да почиства и мие със своя мощен вакуум и микрофибърен моп. Подходящ е за големи апартаменти и къщи, както и за различни повърхности, включително килими. Собствениците на котки и кучет..
11 Jun ILIFE A8 - Прахосмукачка робот за всеки дом
0 95
ILIFE A8 Ако имате алергии или проблем с финия прах; ако искате интелигентно почистване, което да Ви говори и ако имате средно дебели или тънки килими, то роботизираната прахосмукачка ILIFE A8 е продуктът за Вас. Методи за управлениеПървият начин да ..
01 Jun Cecotec Conga 1099 - първи впечатления и ревю
0 85
Новата прахосмукачка робот на Cecotec се нарича Conga 1099 и притежава едни от най-подробните и полезни системи, които ще срещнете на пазара. Като начало, е технологията VirtualVoice, която Ви позволява да свържете модела с гласовите асистенти на Але..
04 May Eufy RoboVac 25C – Ревю, характеристики и полезна информация
0 112
Eufy RoboVac 25C – Ревю, характеристики и полезна информацияСлабата смукателна сила отказват много от хората, които са решили да закупят прахосмукачка робот. Залагайки на добре утъпкания път от бестселъра на компанията - RoboVac 10, качествен модел с..
15 Apr Ревю и информация за CECOTEC CONGA 5090 – 8000Pa един от най-мощните роботи прахосмукачки в своя клас
0 130
Както се изразяват от испанската фирма производител, техният модел CONGA 5090 е един от най-мощните в класа си със своите 8000Pa смукателна мощ. Но защо това е важно ? Тук голям плюс се оказва, че успява да събере по-добре мръсотията в ъглите и спома..
01 Apr Ревю и информация – LG Hom-Bot Square прахосмукачки роботи
0 133
Ревю и информация – LG Hom-Bot Square прахосмукачки роботи LG Hom-Bot е един от последните модели прахосмукачки роботи от LG.Робота е достатъчно умен за да разбере най-добрия начин за почистване на дома ви чрез няколко цикъла на работа. Също така има..
23 Mar Xiaomi Mi Robot 1C - Информация, спецификации, Ревю
0 143
Xiaomi Mi Robot 1C Новият Mi Robot 1C е бюджетен почистващ робот на китайския гигант Xiaomi. В сравнение с предходния модел, той има по-голяма мощност на почистване, жиро сензор вместо лазерен, по-голям контейнер за прах и на тегло е по-лек. Може да ..
06 Mar Cecotec Conga - малката испанска фирма която разчупи стереотипите
0 143
Cecotec CongaCecotec е малка, но солидна испанска компания от 1995-та година, специализирана в уреди от бялата техника, която да подобри и облекчи живота на хората. Cecotec разполага с широка гама от продукти, сред които вакуумни и кухненски роботи, ..
12 Feb Информация за роботи за чистене на прозорци
0 101
Информация за роботи за чистене на прозорци Роботите за почистване на прозорци са на пазара отскоро, но вече набират все по-голяма популярност. Ако живеете във висока сграда или имате твърде големи прозорци, този продукт е точно за Вас. Роботите се п..
05 Feb Robosector.eu - иновациите при прахосмукачките роботи първо при нас
0 102
Robosector.eu - иновациите при прахосмукачките роботи първо при насRobosector.eu – добре дошли в иновативния ни сайт в който можете лесно да пазарувате и откривате прахосмукачки роботи на достъпни цени. В новия ни сайт можете да намерите всички най-п..
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)