Меню
Вашата количка

Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот

Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот
Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот
Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот
Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот
Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот
-14 % Извън наличност
Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот
Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот
Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот
Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот
Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот

Cecotec Conga 3790 Прахосмукачка робот

Безплатна доставка до офис на СПИДИ
  • Производители Cecotec
  • Наличност: Извън наличност
  • Модел: Cecotec Conga 3790
689.00лв
799.00лв

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 64.82 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 64.36 лв. на месец
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

CECOTEC CONGA 3790 впечатлява със своите функции 4 в 1. Прахосмукачката робот е с допълнителна всмукателна мощност (2.700 Pa). Този модел прави сухо и мокро почистване по невероятен начин. Роботът прахосмукачка и моп от Cecotec е интелигентен домакински уред-помощник, който извършва перфектно ежедневното почистване на всеки дом. Той идеално почиства и маха космите от домашни любимци. Докато роботът прахосмукачката с моп се движи из апартамента, той сканира зоните в реално време. Използвайки страничната четка и универсалната четка, роботът  прахосмукачка събира и премахва мръсотията и праха от пода. Функцията за почистване на CECOTEC CONGA 3790 осигурява двойна чистота, благодарение на сухото и мокрото почистване с едно преминаване. С 10 различни програми, роботът  може да почиства, ако е предварително програмиран или само с натискане на бутона. Управлението става с дистанционно, смарт приложение приложение и с глас. Прахосмукачката робот CECOTEC CONGA 3790 е съвместима с Google Home и Amazon Alexa. Наистина идеално решение.


Cecotec Conga 3790 - 4 в 1 робот вакуумен моп с допълнителна всмукателна мощност (2.700 Pa)

Роботът прахосмукачка и моп от Cecotec е интелигентен домакински робот, който ще извършва ежедневното почистване на вашия дом. Снабден с допълнителна всмукваща сила и гумена четка, той е особено практичен за собствениците на домашни любимци. Докато робот-прахосмукачката се движи из апартамента, той сканира околностите си в реално време. Функцията за почистване на Conga 3790 осигурява двойна чистота, благодарение на сухо и мокро почистване с едно преминаване. Благодарение на интелигентното си картографиране и навигация, Conga 3390 може едновременно да изчисли най-ефективния маршрут за почистване. Можете да контролирате прахосмукачката и почистването на робота с едно натискане на бутон, дистанционно управление, приложение за смартфон и чрез гласова команда.

Как да използвам регулируемите нива на почистване на Conga 3790?

Налични са 3 различни мощности на засмукване. В зависимост от всмукателната мощност - еко, нормална, турбо - робот-прахосмукачката  може да свърши работата си по-дълго или по-кратко, преди автоматично да се закара до станцията за зареждане.

С интелигентно предварително програмиране на робота вакуум и моп, кухнята (остатъци от храна), хол (паркет) и спалня (килим) могат да бъдат почистени с едно движение, но въпреки това да бъдат третирани индивидуално.

Универсална четка за животински косми

Три различни четки са включени в комплекта на робота. Универсална четка,четката Cepillo Jalisco, която осигурява допълнителна мощност за упорити замърсявания (например за входната зона). И  ламелна четка, която е специално създадена за премахване на космите (например животински косми). 

Функция за почистване Die Conga

Почистващата функция на робота осигурява по-голяма всмукателна сила при почистване на твърди подове, което може да бъде особено полезно при упорити замърсявания (напр. входни зони)

Какви са предимствата на робота вакуумен моп Conga 3790?

·         висока всмукателна мощност (2700 Pa)

·         3-степенно дозиране на вода

·         приложение и гласов контрол

·         специална четка за почистване на косми от животни

Какви са недостатъците на робот-вакуум и моп Conga 3790?

·         не е подходящ за черни подове

За кого е подходящ Cecotec Conga 3790?

Този робот вакуумен моп е особено подходящ за домакинства с домашни любимци. Conga 3790 е подходящ както за твърди подове, така и за килими. Със своята специална четка и допълнителна всмукваща сила и ги освобождава от прах и животински косми.


Гаранция: 2 години
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър