Меню
Вашата количка

HOBOT 268 Робот за почистване на прозорци

Ново Top Brand

HOBOT 268 Робот за почистване на прозорци

Поръчайте над 100лв. до офис и вземете безплатна доставка с ЕКОНТ !
При завършване на поръчка изберете доставка до офис.
  • Производител: Hobot
  • Наличност: В наличност
684лв
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 52.44 лв. на месец

Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

Hobot 268

Уникален робот за почистване на прозорци и витрини у дома, в кафета, ресторанти и офиси. Моделът има нов, съвременен дизайн, удобен пулт за управление и два типа миркофибърни кърпи за почистване и полиране. В сравнение с предходния модел, Hobot 168, този има по-ниски нива на шума с 20-40%. Обновената програма за почистване работи бързо и ефективно, повтаряйки движенията на човешка ръка. Това е особено удобно при високи или външни прозорци, защото Hobot 268 се връща на мястото, от което сте го стартирали.

Кърпите са синя и жълта. Синята служи за мокро чистене, като създателите на модела съветват да намокрите само горната страна с препарат или вода. Жълтата служи за полиране на вече почистена повърхност. И двете издържат на многократно пране. В комплекта ще намерите по 3 броя от всеки вид.

Hobot 268 се придвижва бързо и почиства един квадратен метър за 2,2 мин. Подходящ е за различни типове повърхности, но не го използвайте, за да миете пода с него. Чрез дистанционното управление можете да избирате между три режима на работа. Размерът на прозореца на бива да е по-голям от 5х6 м и не по-малък от 35х35 см.

Резервната батерия издържа до 20 мин., а самият робот трябва постоянно да е свързан към захранването по време на работа. Двигателят е вакуумен. Употребяваната мощност е 72W. Удължителят за захранването е 5 м. Шнурът е прикрепен към робота и може да издържи натоварване от 150 кг.

При възникване на проблем, Hobot 268 използва звукови и светлинни сигнали, за да Ви уведоми. Инструкциите за употреба съветват да не го използвате на прозорци без рамки. Когато роботът е напълно зареден, поставете го на 10 см от рамката. Уверете се, че той може да се задържи на стъклото, преди да го пуснете.

При първото почистване напръскайте кърпата и самия прозорец. Ако забележите по-стари, упорити петна, изчакайте 2-3 мин., докато течността проникне в дълбочина и едва тогава стартирайте робота.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър