Меню
Вашата количка

ILIFE A7 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

ILIFE A7 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE A7 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE A7 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE A7 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
Извън наличност
ILIFE A7 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE A7 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE A7 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE A7 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

ILIFE A7 ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

Безплатна доставка до офис на СПИДИ
  • Производители ILIFE
  • Наличност: Извън наличност
  • Модел: ILIFE A7
449.00лв

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 42.24 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 41.94 лв. на месец
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

iLife A7

iLife A7 е новата приятна изненада от семейството на iLife. Роботът е с иновативен дизайн, покрит с устойчив на износване гланцов черен лак, който защитава прахосмукачката от надрасквания. Лесен и удобен е за употреба, с допълнителна мощност за всмукване. Роботът може да се управлява чрез мобилен телефон или с дистанционно управление. Също така всички режими на работа могат да бъдат сменяни от бутоните на самия корпус на робота.

Усъвършенствана система за почистване

Благодарение на иновативната система за почистване Cyclone Power от трето поколение, прахосмукачката успява да почисти дома ви изцяло само с един цикъл.Работи безшумно и разполага със сензори, осигуряващи интелигентна защита против блокиране, която ѝ помага да избегне пречките и стесненията между мебелите.

Ротационни плаващи четки

Роботът разполага с тройни еластични четки, въртящи се със 170 оборота в минута, които изпълняват работата си с абсолютна точност.Благодарение на диапазона на въртене от 5 см, плаващата четка може да се адаптира към различни височини на пода, което осигурява постоянен контакт с повърхността ѝ за още по-ефективно почистване и дълбоко почистване на килима и други повърхности.

Силна смукателна мощност

Роботът използва принципите на аеродинамиката – напълно затвореният канал намалява силата на съпротивление и така допринася за по-силна абсорбация.

Интелигентна система за планирано почистване

Системата за планирано почистване на iLife A7 извършва точно зониране на маршрута преди началото на почистването и освен това го регулира и коригира в реално време, за да постигне оптимален резултат.

Две нива на засмукване

Освен стандартния режим на работа, роботът може лесно да се превключи на MAX режим за зоните в дома ви, които са силно замърсени и се нуждаят от по-старателно почистване.

Индивидуален график за почистване

Мобилното приложение ви позволява да определите график за почистване за всеки ден от седмицата, като роботът автоматично ще започне работа в зададения от вас час.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър