Меню
Вашата количка

ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

Hot

ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

Поръчайте над 100лв. до офис и вземете безплатна доставка с ЕКОНТ !
При завършване на поръчка изберете доставка до офис.
  • Производител: ILIFE
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукт: ILIFE X660 (A8)
599лв
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 45.92 лв. на месец

Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

iLife X660

iLife X660 впечатлява не само с класическия си стилен дизайн, но и с функционалността си. Разполага с режим за сухо и мокро почистване и се справя с работата бързо и ефективно.

Интелигентна навигация

Роботът е оборудван с 360-градусова камера, която в комбинация с Pano View технологията му помага да се движи безпроблемно в помещението без да се удря в мебелите. Интелигентната навигация също осигурява по-ефикасно и старателно почистване за по-малко време. С тази функция прахосмукачката картографира дома ви и така при почистване не пропуска нито едно място.

Автоматично зареждане

Прахосмукачката разполага с мощна 2,600mAh литиево-желязна фосфатна батерия.В случай че тя се изтощи, роботът се връща в станцията си и продължава с работата, когато я презареди. Времето за зареждане е 3 часа.

Планиране на почистването

Три вградени чипа за данни и графичен алгоритъм CV-SLAM очертават интериора на дома ви и планират най-оптималния път за почистване. Можете да наблюдавате работата на робота в реално време чрез мобилно приложение.

Почистваща система от ново поколение

Иновативната система CyclonePower почиства ефективно с помощта на две странични четки и две взаимнозаменяеми въртящи се четки в комбинация със силна смукателна мощност. Гумената четка се справя с премахването на космите от домашни любимци без оплитане и е най-подходяща за твърди подове, докато косматата четка почиства мръсотията от килимите.

Компактен дизайн

Височината от едва 7,2 см на робота му позволява да минава безпроблемно под мебелите и да почиства дори и труднодостъпните места.

Сухо и мокро почистване

Прахосмукачката разполага с HEPA филтър и два контейнера с вместимост по 300 мл – един за прах и един за вода. Това ѝ позволява не само да почисти пода, но и да го измие. Времето на работа на робота е около 160 минути – измива 150-200 кв.м. площ за един почистващ цикъл.

График на почистването

iLife X660 разполага с функцията отложен старт, което ви позволява да създадете график на почистването за всеки ден от седмицата.

Сензори против сблъсък и падане

Прахосмукачката с различни сензори, които предотвратяват сблъсъка ѝ в мебели и различни препятствия и падането ѝ по стълбите или от други височини. Освен това не се заплита в кабели. Почиства без инциденти, дори и когато не сте вкъщи. Преодолява препятствия като прагове на врати и килими, което ѝ позволява да се движи самостоятелно от стая в стая.

 

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Автоматично почистване

Мокро и сухо почистване
Включен моп с изключително качество.
Различни режими на почистване
Авто почистване | Спот почистване | Почистване на ъгли