Меню
Вашата количка

ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

ILIFE X660 (A8) ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

Поръчайте над 100лв. до офис и вземете безплатна доставка с SPEEDY!
При завършване на поръчка изберете доставка до офис.
  • Производители ILIFE
  • Наличност: В наличност
  • Модел: ILIFE X660 (A8)
599.00лв
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг
12 x 58.39 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащанес TBI BANK

Само за 45.92 лв. на месец

Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

iLife X660

iLife X660 впечатлява не само с класическия си стилен дизайн, но и с функционалността си. Разполага с режим за сухо и мокро почистване и се справя с работата бързо и ефективно.

Интелигентна навигация

Роботът е оборудван с 360-градусова камера, която в комбинация с Pano View технологията му помага да се движи безпроблемно в помещението без да се удря в мебелите. Интелигентната навигация също осигурява по-ефикасно и старателно почистване за по-малко време. С тази функция прахосмукачката картографира дома ви и така при почистване не пропуска нито едно място.

Автоматично зареждане

Прахосмукачката разполага с мощна 2,600mAh литиево-желязна фосфатна батерия.В случай че тя се изтощи, роботът се връща в станцията си и продължава с работата, когато я презареди. Времето за зареждане е 3 часа.

Планиране на почистването

Три вградени чипа за данни и графичен алгоритъм CV-SLAM очертават интериора на дома ви и планират най-оптималния път за почистване. Можете да наблюдавате работата на робота в реално време чрез мобилно приложение.

Почистваща система от ново поколение

Иновативната система CyclonePower почиства ефективно с помощта на две странични четки и две взаимнозаменяеми въртящи се четки в комбинация със силна смукателна мощност. Гумената четка се справя с премахването на космите от домашни любимци без оплитане и е най-подходяща за твърди подове, докато косматата четка почиства мръсотията от килимите.

Компактен дизайн

Височината от едва 7,2 см на робота му позволява да минава безпроблемно под мебелите и да почиства дори и труднодостъпните места.

Сухо и мокро почистване

Прахосмукачката разполага с HEPA филтър и два контейнера с вместимост по 300 мл – един за прах и един за вода. Това ѝ позволява не само да почисти пода, но и да го измие. Времето на работа на робота е около 160 минути – измива 150-200 кв.м. площ за един почистващ цикъл.

График на почистването

iLife X660 разполага с функцията отложен старт, което ви позволява да създадете график на почистването за всеки ден от седмицата.

Сензори против сблъсък и падане

Прахосмукачката с различни сензори, които предотвратяват сблъсъка ѝ в мебели и различни препятствия и падането ѝ по стълбите или от други височини. Освен това не се заплита в кабели. Почиства без инциденти, дори и когато не сте вкъщи. Преодолява препятствия като прагове на врати и килими, което ѝ позволява да се движи самостоятелно от стая в стая.

 

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Автоматично почистване

Мокро и сухо почистване
Включен моп с изключително качество.
Умни режими на почистване
Авто почистване | Спот почистване | Почистване на ъгли