Меню
Вашата количка

Демострационни роботи за прозорци

Марка: HUTT
ДЕМОНСТРАЦИОНЕН - ТЕСТВАН ПРОДУКТ ПРОДУКТЪТ Е С ЛЕКИ СЛЕДИ ОТ УПОТРЕБАИнформация: Роботът за почистване на прозорци HUTT W8 има мощност на засмукване до 3800 Pa и редица режими на почистване. Резервоарът за вода с вместимост 80 ml позволява на устройството да почиства площ до 35 m² (~377 ft²), кат..
479.00лв
Hobot 2S робот за прозорци / Разопакован тестван продукт Hobot 2S робот за прозорци / Разопакован тестван продукт
В наличност
Марка: Hobot
Hobot 2S робот за прозорци / Разопакован тестван продукт Продуктът е с леки следи от употреба Двоен ултразвуков спрей Ултразвуковите пръскащи дюзи пулверизират вода с размер от 15 μm за да осигурят несравними почистващи резултати, без да оставят петна от вода.Силно засмукване и променлива мощност..
729.00лв
Hobot 298 Робот за почистване на прозорци / Разопакован тестван продукт Hobot 298 Робот за почистване на прозорци / Разопакован тестван продукт
В наличност
Марка: Hobot
Продуктът е с леки следи от употреба Разопакован тестван продуктОПИСАНИЕ Новият Hobot 298 е перфектният робот за почистване на прозорци за стъклени повърхности със и без рамки. Той е първият по рода си, който е оборудван с ултразвукова спрей система. Чрез странично вграден резервоар за вода роботъ..
539.00лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)