Меню
Вашата количка

Tineco

Марка: Tineco
Какви са предимствата на Tineco PWRHERO 11?Бърза, безшумна и мощна – с вертикалната прахосмукачка Tineco PWRHERO 11 ще поддържате пода, настилките и мебелите си чисти и свежи всеки ден. Тайната на прахосмукачката се крие в нейния 450W циклонен двигател, който гарантира дълбоко и ефикасно почистване ..
509.00лв
Марка: Tineco
Информация за Tineco Pure One S12 Tango Вертикална ПрахосмукачкаПо-голяма мощност на засмукване и по-дълго време на работа - Pure One S12 Tango на Tineco е вертикална прахосмукачка с уникален, модерен дизайн, две неповторими четки и забележителен смарт сензор iLoop. Самият сензор се намира от дяснат..
1,059.00лв
Марка: Tineco
Tineco Pure One S11 Tango изчислява сама оптималното време за почистванеКолко често ви се е случвало да вакуумирате пода си и да се чудите колко ви остава? Дали не сте пропуснали нещо? Новата безжична прахосмукачка Pure One S11 Tango не само ще ви държи в течение колко още забърсвания трябва да напр..
909.00лв
Марка: Tineco
Floor One S7 Premium създава нова дефиниция за чистота. Перфектен баланс между дълбоко почистване и безпроблемна употреба, той ви позволява да се насладите на почистването. С време на работа от 28-40 минути и време за зареждане от 4-5 часа, той осигурява достатъчно автономност за вашите нужди от по..
1,659.00лв
Марка: Tineco
Tineco Floor One S5 Extreme почиства екологично с параКогато имате дете или домашен любимец, а може би и двете, почистването с комерсиални препарати може би не е най-добрата опция. От една страна, трябва непрестанно да четете етикети, а от друга е възможно избраният препарат да не е по-различен от в..
949.00лв
Марка: Tineco
По-умното е по-лесно Технологията iLoop Smart Sensor открива мокра и суха мръсотия, отломки и други замърсявания. Мощността на засмукване, скоростта на ролката и водният поток автоматично се настройват. Няма повече превключване на настройките за регулиране на почистващата мощност. По-големи резерв..
999.00лв
Марка: Tineco
Tineco Floor One S3 Extreme със смарт iLoop сензорВакуумирането и миенето на подове никога не е било по-лесно, благодарение на вертикалната безжична прахосмукачка Floor One S3 Extreme. Тя има елегантен дизайн, лесна е за пренасяне от една стая в друга, от един етаж на следващия, но също така осигуря..
909.00лв
Марка: Tineco
Tineco Carpet Cleaner има PTC нагревател и температурен контролер, който може да издухва горещ въздух, за да поддържа водата на 40°C, елиминирайки петната по-бързо и съживявайки вашия килим след всяко пране. Силно засмукване без остатъци 1300 W моторът на Tineco Carpet One генерира 130 W полезна з..
1,099.00лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)