Меню
Вашата количка

Roborock

Марка: Roborock
Прахосмукачка робот Roborock S8S8 е един от най-новите модели прахосмукачки-роботи на компанията Roborock. Серията се състои от три варианта, като S8 е най-достъпният от тях. Роботът е снабден с 3D система за насочване и LIDAR навигация, които го правят изключително функционален и му позволяват..
1,499.00лв
Марка: Roborock
Roborock S8 plus е един от най-новите модели прахосмукачки-робот за 2023 година, като този модел от серията е със смукателна станция. Роботът е проектиран от експерти, като в него са включени много нови технологии, които оправдават очакванията и нуждите на потребителите в техните ежедневни грижи..
1,389.00лв 1,749.00лв
Марка: Roborock
Q7 Max Plus - един от най-добрите от RoborockКогато търсите най-добрата автономна прахосмукачка на пазара, вие търсите Roborock. Последният продукт на компанията е Q7 Max Plus със самопочистваща се станция и удължено време на работа. Първото, което прави впечатление, е двойния контейнер за вода и пр..
949.00лв 1,049.00лв
Марка: Roborock
Q8 Max Plus - информацияСерията роботизирани прахосмукачки Q8 на Roborock са най-новото предизвикателство на пазара за автономни помощници у дома. Каквото и да вършат, вършат го 30% по-бързо и ефикасно от предходни модели. Ще откриете Q8 Max Plus в бяло и черно с класически дизайн, който му позволяв..
989.00лв 1,199.00лв
Марка: Roborock
Информация:Както малките деца, така и домашните любимци изискват ежедневно да почиствате дома си. Котките обожават да изследват и да спят на най-неочаквани места, оставяйки след себе си валма от косми, които обичайно се събират в ъглите и по протежението на стените. Кучетата, любвеобилни, но ревниви..
1,429.00лв 1,669.00лв
Марка: Roborock
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИУсъвършенствано 4200Pa Super засмукванеИзчистете мръсотията, криеща се във вашите килими, и отстранете отломки, криещи се в пукнатини на подовата дъска с максимална мощност на засмукване от 4200Pa.Прахосмукачка и моп 2-в-1Q7 Max може да почиства и измива пода, б..
684.00лв 999.00лв
Марка: Roborock
ОПИСАНИЕВисока производителност и възможност за почистванеRoborock Q8 Max ще ви изненада приятно със смукателна мощност на ниво до 5500 Pa. Роботизираната прахосмукачка притежава двойна четка за още по-добро почи-стване на различни повърхности в дома ви. Благодарение на нея той събира 20% повече кос..
749.00лв 999.00лв
Марка: Roborock
Независимо кой е следващият модел на пазара, Roborock винаги води с една обиколка пред конкуренцията. Такъв е случая и с новата хибридна прахосмукачка робот Q5 Pro. Нейна основна отличителна черта е двойната гумирана четка, която се адаптира към всички видове подове и настилки и успешно се справя с ..
589.00лв 759.00лв
Марка: Roborock
ОПИСАНИЕ:Roborock Dyad Pro Combo е ръчна безжична прахосмукачка за сухо и мокро почистване, която се отличава с изключителна голяма всмукателна мощност от 17000Pa, почистване от край до край, интелигентен сензор, система за самопочистване и изсушаване, автоматичен дозатор за почистващ разтвор и свър..
1,149.00лв
Roroborock Flexi Pro Roroborock Flexi Pro
Ново
Марка: Roborock
Представяме ви вертикалната прахосмукачка Roborock Flexi Pro — върхът на иновациите в света на домакинските уреди. Този уред не е просто помощник в домакинството; той е технологично чудо, което внася революция в начина, по който поддържаме чистотата в нашите домове.Характеристики на Roborock Flexi P..
0.00лв
Марка: Roborock
Прахосмукачка-робот Roborock S8 Pro Ultra е най-добрият модел от серията S8 .Подобно на останалите модели тя има 5200mAh батерия, която е достатъчна за 180 минути почистване в тих режим. Това позволява почистването на жилища с площ до 300 кв.м само с едно зареждане.  И двата контейнера ..
2,249.00лв 3,299.00лв
Марка: Roborock
Представяме Roborock S8 MaxV Ultra – може би топ модела в момента в областта на домашните роботизирани прахосмукачки. Този продукт не просто чисти вашите подове, той ги трансформира в перфектно чисти повърхности с минимални усилия от ваша страна. Ето защо Roborock S8 MaxV Ultra бързо се утвърждава к..
2,999.00лв 3,099.00лв
Марка: Roborock
Революция в света на роботизираните прахосмукачки В света на домакинските уреди, роботизираните прахосмукачки се утвърдиха като незаменими помощници. И сред тях, Roborock S8 Max Ultra изпъква със своя впечатляващ набор от функции, които трансформират начина, по който почистваме домовете си. Roboro..
0.00лв
Марка: Roborock
Q5 Pro Plus е всичко, което можете да очаквате от роботизирана прахосмукачка – силен вакуум, адаптивни четки, ефективен моп и станция за почистване. В самото начало прахосмукачките роботи бяха просто екстра – машина, която се удря от предмет в предмет, вакуумирайки безредно, докато не ѝ свърши батер..
799.00лв 1,199.00лв
Roborock Q Revo MaxV Прахосмукачка робот Roborock Q Revo MaxV Прахосмукачка робот
Ново
Марка: Roborock
В света на технологиите за домакинството, Roborock Q Revo MaxV представлява революция в почистването. Съчетавайки изискан дизайн с непревземаема мощност и умно управление, тази прахосмукачка робот преосмисля как поддържаме чистотата в домовете си. Ето защо тя е не просто уред, а ключов елемент от ин..
2,199.00лв
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)