Меню
Вашата количка

Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот

Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот
Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот
Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот
Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот
Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот
Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот
Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот
Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот
Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот
Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот

Аксесоари

Xiaomi Roborock G20 Прахосмукачка робот

Гарантирано качество
Безплатна доставка с BOXNOW
  • Производители XIAOMI
  • Наличност: Очаквайте скоро
  • Модел: Xiaomi Roborock G20
0.00лв

Опции

Прахосмукачки роботи
Всмукателна мoщнocт6000 Pa
Tип пoчиcтвaнeСухо и мокро
Капацитет на контейнера за прах2.5 L
Капацитет на контейнер за вода3.5 L
Време за работа180 мин
Планиране на маршрутаLDS SLAM
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

ОПИСАНИЕ

   Партньорът на Xiaomi по екологичната верига Roborock представи прахосмукачката-робот Roborock G20 с четиризоново почистване с двойна вибрация. Новият самопочистващ се робот Roborock разполага със засмукване от 6000 Pa за почистване от най-високо ниво. Предлага се в два варианта – ръчна или автоматична смяна на водата. Роботът е оборудван с мощен модул с двойно задвижване. G20 се предлага с иновативни гумени четки с двойна спирала и двойна вибрация за почистване в четири зони. Той предлага подобрения в ефективното почистване на труднoдостъпни места в помещението. Добавената мощност, осигурена от смукателната система на G20, гарантира, че всички зони на стаята са ефикасно почистени. Roborock G20 може едновременно да събира или изсмуква мръсотията, за да постигне ефект на двойна ролка и двойна лопата. Моторът с 3000 оборота в минута осигурява високочестотна вибрация, която ефективно достига до всички труднодостъпни преди това места като дълбоки пролуки в пода и груби повърхности.

   Базовата станция на Roborock G20 поддържа следните функции: самопочистване на моп, автоматично събиране на прах, автоматично попълва-не на резервоара за вода, самопочистване на базовата станция, автоматично антибактериално почистване, автоматично добавяне на почистваща течност, автоматично изсушаване, автоматично регулиране на водата и др.. Самопочистващият се модул е ​​значително по-бърз от предишното по-коление модели Roborock. Той симулира активно измиване чрез високоскоростна четка за постигане на по-дълбоко и по-ефективно почистване. G20 разполага със стабилен алгоритъм за избягване на препятствия, използвайки AI obstacle избягване 3.0.

   Можете също така да използвате приложението „Roborock“, за да изберете ръчно режими на почистване и предпочитания за маршрут. Сред тях, в предавката Max+ за метене, засмукването може да достигне 6000Pa, но шумът е сравнително силен в този режим, който е по-подходящ за дълбоко почистване и можете да изберете стандартния в нормално време. Той също така поддържа персонализиране на режима на работа за различни стаи, като например използване на тих режим за моп в спалнята, използване на режим MAX+ на балкона и кухнята и т.н. В тих режим основната четка се повдига, вентилаторът спира, основната четка спира и шумът намалява. Дори и да спите в спалнята, не се страхувате да бъдете събудени от почистващия робот.

  Способността за разпознаване на препятствия при Roborock G20 също е подобрена. Роботът успешно идентифицира, както домашни любимци, така и кабели по пода и няма опастност да ги засмуче или да се заплете в тях.

   Чрез мобилното приложение можете също така да изберете 5 режима на пране на мопа: мокро пране, пране с пестене на вода, ежедневно пране, дълбоко пране и свръхдълбоко пране (поддържа се само от горната и долната версия с вода). Потребителите могат също да избират времето за сушене в мобилното приложение и могат да избират от три степени, включително 2 часа, 3 часа и 4 часа. В по-сухите северни райони са достатъчни 2 часа, а в южните райони с по-висока влажност се препоръчва да изберете 3 часа или 4 часа.

   В по-късния етап на почистване и поддръжка не е необходимо да се купуват допълнителни компоненти за сушене. Модулът за самопочистване на интелигентната базова станция може да реализира функциите „пране, изчеткване, изстъргване и сушене“.

Освен това резервоарът за чиста вода от 3,5 L + торбата за прах от 2,5 L може осигури 60-дневна употреба без ръчно изхвърляне на отпадъците. Ако имате нужда от мощен почистващ инструмент без прекалено много ръчна намеса, тогава тази прахосмукачка ще да бъде най-добрият избор.

Основни функции:

1. 6000 Pa силно засмукване и гумена четка с двойна спирала

Подобряването на засмукването може значително да подобри ефективността на събиране на боклука, а ежедневните остатъци от хартия, косми и храна не са проблем. С гумената четка с двойна спирала, операцията на засмукване и събиране с лопата може да се извърши едновременно, като се постига „двоен обем – силно засмукване''. Ефектът на „двойната лопата“ може лесно да постигне дълбоко почистване на килими и подови пукнатини.

2. Иновативен четиризонов дизайн на почистване с двойна вибрация

Упоритите петна са основен проблем при почистването. Високочестотната вибрация на двигателя с 3000 оборота в минута е надстроена до „3000+.

3. Интелигентно управление на двойно повдигане и избягване на препятствия AI 3.0.

Roborock G20 е оборудван с най-интелигентния алгоритъм RR mason 10.0 и има нова система за откриване на препятствия AI 3.0.

4. Надстройка на базовата станция, удобна и по-практична

"Измиване, четкане, изстъргване и сушене“ са директно интегрирани, което спестява място и значително подобрява ефективността и ефекта на самопочистване.


Гаранция: 2 години

Прахосмукачки роботи
Всмукателна мoщнocт6000 Pa
Tип пoчиcтвaнeСухо и мокро
Капацитет на контейнера за прах2.5 L
Капацитет на контейнер за вода3.5 L
Време за работа180 мин
Планиране на маршрутаLDS SLAM
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър