Меню
Вашата количка

COMBO- XIAOMI HUTT W9 - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + XIAOMI JIMMY BX7 PRO ANTI-MITE РЪЧНА ПРАХОСМУКАЧКА ПРОТИВ АКАРИ

COMBO- XIAOMI HUTT W9 - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + XIAOMI JIMMY BX7 PRO ANTI-MITE РЪЧНА ПРАХОСМУКАЧКА ПРОТИВ АКАРИ
Ново -9 %

COMBO- XIAOMI HUTT W9 - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + XIAOMI JIMMY BX7 PRO ANTI-MITE РЪЧНА ПРАХОСМУКАЧКА ПРОТИВ АКАРИ

Гарантирано качество
Безплатна доставка до офис на Спиди
  • Производители XIAOMI
  • Наличност: Доставка до 2-8 Дни
  • Модел: XIAOMI HUTT W9 + XIAOMI JIMMY BX7 PRO
898.00лв
988.00лв

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 83.81 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 83.89 лв. на месец
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

Xiaomi Hutt W9 - Робот за прозорци

Основният проблем при почистването на прозорци е излишната вода. Ако е твърде малко, повърхността изсъхва бързо и не можете да полирате качествено. Ако е твърде много, се събира в пролуките на рамката, а това често води до раздуване на дървото, избледняване и дори лющене на боята. Отделно стои въпроса какъв препарат да използвате и каква кърпа, по-точно колко различни кърпи. В даден момент обикновеното почистване на прозорците се превръща в излишно усложнено, изморително и неудовлетворително занимание, което ви кара да се чудите защо изобщо сте се захванали с него.

За щастие, насреща си имате професионалист в почистването на прозорци – прецизният и безпогрешен HUTT W9. В сравнение с предишни поколения, той има два пъти по-голям резервоар и четири дюзи от двете страни, които периодично пръскат щедро вода, елиминирайки дори старите петна. Всичко това е възможно, благодарение на трислойния почистващ моп и 13-те сензора за придвижване.

Hutt W9 - Следващо поколение робот за почистване

Ако искате да купите нов робот за почистване на прозорци или търсите най-добрият на пазара, HUTT W9 ще отговори на всички ваши очаквания. Като начало, той ще ви грабне с уникалния си дизайн и своя панорамен воден резервоар с вместимост 150 мл. – почти двоен, в сравнение с предишни модели на марката. Сега можете да виждате изразходваното количество вода в реално време и да се уверите колко икономичен е роботът. С едно зареждане HUTT W9 минава до 90 кв.м площ при това, като използва двойни дюзи. Нужно е робота за прозорци да е включен в електрозахранващата мрежа и да се наблюдава при неговата работа с цел предотвратяване на инциденти, като падане на робота от прозореца или витрината, което би могло да причини повреди както на самото устройство, така и на околната среда.

Двойката дюзи са поставени от двете страни, така че независимо дали се движи наляво или надясно, нагоре или надолу, HUTT W9 ги използва през целия работен цикъл. Дюзите покриват два пъти повече пространство, но вместо да разчитат на нежната водна мъгла, те пръскат ситни водни капчици, които ефективно унищожават засъхнали петна или дебел слой натрупан прах. Използваната струя е толкова мощна и ефективна, че е сравнявана с V-образната струя на синия кит.

Високо абсорбиращ моп

Разбира се, след като HUTT W9 притежава 150-милилитров резервоар, той се нуждае и от моп, който е способен не само да абсорбира подобно количество вода, но също така насъбралата се мръсотия. Мопът е с форма, следваща дизайна на робота, и на допир е изключително плътен. Изграден е от три слоя, първият от които е микрофибърен, невероятно мек, състоящ се изцяло от нанофибри. Те са нежни и подходящи за всички видове повърхности – гладки, матови, релефни. Не оставят следи и попиват за броени секунди. Вторият слой служи за абсорбиране и задържане на водата, а третият е непропусклив и устойчив. Неговата задача е да прилепне плътно към робота, защитавайки едновременно него и повърхностите.

Интелигентни сензори за интелигентно почистване

Вместо четири, HUTT W9 притежава цели 13 сензора, които му помагат не само да различава традиционните от безрамковите прозорци, но също така да разпознава местата с по-силно замърсяване. 4 от сензорите са за ъгли, 8 помагат на робота да преодолява препятствия и 1 следи непрестанно за въздушното налягане. Самата сила на засмукване е невиждано силна, почти като на вакуумиращ робот – 3800Pa.

Зад тази мощ стои безчетков DC мотор. В зависимост от вида на повърхностите, HUTT W9 автоматично регулира силата на засмукване, за да почисти по възможно най-ефикасния начин. Тази опция роботът дължи на HUTTHINK 3.0 – ново поколение честотно преобразуване. Така, независимо дали го използвате за почистване на прозорци, огледала или плочките в банята, роботът ще се справи перфектно с всяка поставена задача. Самият алгоритъм е стандартен, зигзагообразен. Планира се с помощта на HUTT SLAM 4.0 и в края на цикъла роботът се връща на точното място, на което сте го поставили (много удобно, когато почиствате външната страна на прозорците).

Обновен гъсеничен механизъм

За разлика от колелата, гъсеничният механизъм прилепва плътно към прозореца, предотвратявайки плъзгане или загуба на вакуумна мощност. Не оставя следи по повърхностите, надрасквания или черти. Изключително издръжлив в екстремни и неочаквани природни условия, като силен насрещен вятър.

Защита

Освен перфектен в почистването на прозорци, HUTT W9 има и перфектната четиристепенна защита. Като начало, при спиранe нa тока, той ще прекрати работата си и ще остане във вертикално положение 20 мин. Големината на UPS батерията е 650 mAh. Предпазното въже е 2-в-1, с опън до 100 кг. Не на последно място са възможностите за гласов контрол.

Приложение

Докато HUTT W9 е незаменим при почистване на големи прозорци, той няма да е толкова ефективен при малките. Минималната площ за почистване е 40 на 40 см.

Също така, теглото на робота е 2.1 кг. Не го поставяйте върху тънки, декоративни огледала или такива с необичайна форма. В комплекта е включено дистанционно управление, четири дюзи, както и специално мерителна бутилка, с която по-лесно ще пълните резервоара за вода.

HUTTHINK - Почистване с променлива чистота

Технологията HUTTHINK 3.0 позволява на робота да адаптира силата на засмукване според типа замърсявания и текстурата на пода или повърхността. Тя използва честотно преобразуване, което е метод за регулиране на електрическия ток, който поддържа постоянната сила на засмукване при различни условия. Това позволява на робота да оптимизира почистването, като използва точно необходимата сила, без да претоварва или недоизползва ресурсите си.

Основни предимства на модела

Уникален дизайн и икономичност: HUTT W9 разполага с панорамен воден резервоар с вместимост 150 мл., който е почти двоен спрямо предишни модели. Това позволява по-лесно следене на изразходваната вода в реално време и гарантира висока икономичност при почистване на до 90 кв.м с едно зареждане.

Ефективно почистване с двойни дюзи: Осигурява двойно покритие и мощно почистване чрез ситни водни капчици, които ефективно премахват засъхнали петна и дебел слой прах, подобрявайки процеса на почистване.

Високо абсорбиращ моп: Интегриран с три слоя, включително микрофибърен слой от нанофибри, който е нежен към всички видове повърхности и позволява бързо абсорбиране без оставяне на следи или ивици.

Подобрени сензори и всмукателна мощност: С 13 подобрени сензори за оптимално разпознаване на препятствия и повърхности, HUTT W9 предлага изключителна всмукателна мощност от 3800Pa, гарантираща надеждност и ефективност при почистване.

Адаптивно почистване с HUTTHINK 3.0: Технологията на HUTT W9 автоматично регулира силата на засмукване според типа замърсяване и текстурата на повърхността, което осигурява оптимална чистота без пропуски и без ненужно изразходване на енергия.

Инженерно проектирано колело за придвижване дори и в най-трудни условия

HUTT SLAM 4.0 - Почистване без пропуск

Xiaomi JIMMY BX7 Pro Anti-mite Ръчна прахосмукачка против акари


OСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дълбоко и бързо почистване от композитна четка

700W Силна мощност

UV-C стерилизация убива 99,99% бактерии

Двойна циклонна система с постоянна мощност на засмукване

Разширете смукателния отвор, премахвайте акарите по-ефективно

60℃ Постоянна висока температура

Технологията за откриване на прах

Ултразвукът унищожава нервите на акарите

Праховите акари са навсякъде

Проучванията показват, че акари, цветен прашец, коса, пърхот, бактерии и други алергени могат лесно да бъдат открити в „чистото“ легло и диван. Има до 13 270 прахови акари в 1 g прах на леглото.

Патентованата композитна четка премахва акарите дълбоко от матрака

Патентована мека гумена лента + композитна четка, с независим мотор, JIMMY BX7Pro може лесно да почиства фин прах и прахови акари дълбоко в матрака, без да нарани повърхността му.

Мощен 700W високо прецизен двигател

Новото поколение модернизиран високо прецизен двигател осигурява по-мощна всмукателна мощност с по-нисък шум, пестене на енергия и ефективност.

Интелигентен сензор за прах/акари

Интелигентният сензор за откриване може да изчисли праховите акари в околната среда с висока точност.

Когато LED светлината стане червена, това означава, че има повече прах/прахови акари, а когато стане синя, това означава, че повърхността е чиста.

60℃ висока температура убива акари

Загрейте до 60℃ за 5 секунди, проникнете дълбоко в спалното бельо и матрака, убийте бързо акари и бактерии, можете да се насладите на топлина дори в мокри и дъждовни дни.

UV убива 99,99% бактерии

Прахосмукачката JIMMY BX7Pro против акари освобождава 253nm* ултравиолетова дължина на вълната, за да унищожи клетките на акарите, може да убие 99,9% акари и бактерии.

И когато машината се махне от повърхността, UV лампата автоматично ще се изключи, за да избегне увреждане на ултравиолетовото лъчение.

Двойна циклонна система за филтриране

Патентована* технология за филтриране с двоен циклон, отделяне на прахови акари и прах от въздуха, по-малко запушване на праховата чаша, машинното засмукване е по-постоянно.

3 различни режима

3 режима могат да отговорят на вашите различни нужди за почистване, почистване на място, без повреда на дрехите.

Ултразвукът ефективно убива праховите акари

Ултразвукът може да унищожи нервите на акарите, да предотврати растежа на акарите и ефективно да елиминира акарите за дълго време.

Една машина за многократно използване

Отстранете акарите и пърхота от леглото

Почистете акари и косми от домашни любимци от дивана

Почистете от креватчетата бактериите и акарите

Отстранете акари и косми от дрехите

Сертифициран от Allergy UK Foundation

Тестван и сертифициран от професионални институции, степента на отстраняване на акарите е над 99,9%.

Дизайн за намаляване на басовия шум

Високо прецизен двигател, нисък шум при работа, само 78 dB(A), за да създадете комфортна домашна среда за вас.

Волтаж     220V-240V

Оценена сила      700W

Капацитет на чашата за прах     ≤78dBA

Капацитет на чашата за прах      0,5 л

Дължина на захранващия кабел    5 м

Сензор за прах      да

60° нагряване       да

LED дисплей екран     да

UV стерилизация      да

Ултразвукова технология     да

Резервен MIF филтър             1

Четка за почистване              1


 Гаранция: 2 години

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър