Меню
Вашата количка

COMBO- XIAOMI HUTT W8 SMART - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + XIAOMI ROIDMI EVE PLUS ROBOT ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

COMBO- XIAOMI HUTT W8 SMART - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + XIAOMI ROIDMI EVE PLUS ROBOT ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
Ново -6 %

COMBO- XIAOMI HUTT W8 SMART - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + XIAOMI ROIDMI EVE PLUS ROBOT ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

Гарантирано качество
Експресна доставка
Безплатна доставка до офис на Спиди
  • Производители XIAOMI
  • Наличност: В наличност
  • Модел: XIAOMI HUTT W8 + XIAOMI ROIDMI EVE PLUS
1,208.00лв
1,288.00лв
Моля, имайте в предвид, че този продукт е с ограничена наличност в нашия склад и е възможно към момента на завършване на поръчката продукта да се изчерпи. При забавяне на доставката ще се свържем с Вас за да ви информираме. 30 Ограничена наличност

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 112.75 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 112.85 лв. на месец
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

 XIAOMI HUTT W8 SMART - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ


Представяне на Hutt W8:

Открийте новите възможности за безупречна чистота с робота за почистване на прозорци HUTT W8. Това иновативно устройство е оборудвано с впечатляваща мощност на засмукване до 3800 Pa, гарантираща ефективно премахване на всички видове замърсявания. Резервоарът за вода с вместимост от 80 ml позволява на робота да почиства площи до 35 m², като иновативната система „whale spout“ разпръсква водата върху повърхността, за да улесни почистването. HUTT W8 предлага разнообразие от режими за почистване, които са специално проектирани за справяне с упорити петна като кал, масло и други замърсявания. Високоплътната почистваща подложка на робота осигурява дълбоко и ефективно почистване. Уникалността на този робот е във възможносисте му да работи както в хоризонтални, така и във вертикални режими. Вградените прецизни лазерни сензори позволяват на устройството да идентифицира препятствия и ръбове, гарантирайки безопасно и ефективно почистване. Интелигентният алгоритъм HUTTTHINK е сърцето на робота, като позволява на устройството да адаптира мощността си според конкретната среда и замърсяванията. Тази специализирана технология гарантира, че вашият дом или офис ще блести от чистота, без никакви усилия от ваша страна. HUTT W8 е повече от просто робот за почистване на прозорци – той е ваш надежден партньор в битката с мръсотията.

Иновативна система за двойно разпръскване

Иновативната система за двойно разпръскване на вода работи заедно, за да осигури високоефективно цялостно почистване и ви позволява да почистите прозореца с воден разтвор или с методи за сухо почистване само с едно преминаване. Мокрото избърсване на всяка линия от пътя е ефективно и старателно, без да се налага да прави обратен завой. Следете нивото на водата по всяко време с прозрачния дизайн. Почиствайте до 35㎡ от повърхността само с едно зареждане. Самостоятелно разработеният алгоритъм за променлива честота на HUTTHINK автоматично ще осигури различна сила на засмукване за различните петна.

Интелигентната функция за гласови подкани осигурява актуализации на състоянието на робота в реално време, а функциите за сигурност включват предпазно въже и автоматична компенсация на въздушното налягане. Приспособлението е с размери 241 x 241 x 83 mm (~9,5 x 9,5 x 3,3-инча) и тежи 1,41 kg.

Приспособлението разполага с двойна система за разпръскване на вода "whale spout", която позволява използването на воден разтвор или сухи методи за почистване. Резервоарът за вода с вместимост 80 ml е достатъчно обемен за да почиства до цели трийсет и пет квадратни метра, а също така е прозрачен, така че можете да видите кога трябва да го допълните.

Характеристики:

Мотор : NIDEC безчетков мотор

Скорост на мотора : 27000 оборота в минута

Всмукателна мощност : 1850 - 3800pa

Резервна батерия : 650mAh

Напрежение : 24V

Мощност : 90W

Ниво на шума : 65dB

Нето тегло : 1.41кг.

Дължина на предпазното въже : 6 м

Район на приложение : >= 40см*60с

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И УПОТРЕБА НА РОБОТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ

Уважаеми клиенти,

В интерес на безопасността и ефективността на нашите роботи за почистване на прозорци, искаме да ви напомним важни насоки за тяхното използване:

Винаги използвайте робота включен към електрозахранването: За да гарантирате непрекъсната работа и избегнете риск от падане поради изчерпана батерия, уверете се, че роботът винаги е включен в електрическата мрежа по време на употреба.

Наблюдение: Въпреки автономността на робота, препоръчително е да има човек в близост, който да наблюдава процеса на почистване. Това ще помогне за незабавно реагиране при евентуални проблеми.

Внимание към състоянието на батерията: Периодично проверявайте индикатора за заряд на батерията. Ако установите, че батерията е на прага на изчерпване, незабавно спрете устройството и го заредете или го поддържайте включено към захранването.

Тези мерки са въведени с цел предотвратяване на инциденти, като падане на робота от прозореца или витрината, което би могло да причини повреди както на самото устройство, така и на околната среда.

Благодарим ви за сътрудничеството и отговорното използване на нашите продукти. "Техно Мобил Плюс" ЕООД не носи отговорност при неправилно използване на роботите за прозорци.

XIAOMI ROIDMI EVE PLUS ROBOT ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

Информация

Roidmi EVE Plus от Xiaomi е високотехнологична роботизирана прахосмукачка, съчетаваща в себе си иновативен дизайн, максимална производителност и богат набор от функции. Прахосмукачката позволява множество почистващи режими, в това число сухо и мокро почистване и може да бъде контролирана изключително лесно, с помощта на Roidmi приложението. Единственото, от което имате нужда, е Wi-Fi.

Автоматично изпразване на контейнера

Прахосмукачката робот може да се похвали с автоматично изпразване на контейнера за смет, както и с иновативна операционна система. Основата за зареждане има вградена помпа, която изтегля сметта от прахосмукачката и я събира в текстилна торба. Робо-помощникът предлага и възможност за планиране на изпразването на контейнера, в случай че не желаете да извършвате този процес всеки път, когато приключите с почистването. Базата за зареждане също така включва малък LED дисплей, който показва кога да смените торбата.

Свръхмодерната навигационната система

Свръхмодерната навигационната система, с която е оборудван домашният робо-помощник, използва LDS сензор, който сканира дома, изчислява оптималния маршрут, съкращава времето и подобрява ефективността на почистването. Можете да запазите до 5 карти, като функцията е особено полезна за домове на няколко етажа. Благодарение на нея, прахосмукачката робот знае своето местоположение във всеки един момент и то с голяма точност. Това позволява автоматично картографиране на дома и автономен режим на работа.

18-те сензора на Xiaomi Roidmi EVE Plus осигуряват безопасно почистване както за уреда, така и за вашите мебели. Например, сензора за ниво позволява на робо-помощника да разпознава стъпала, с което се предотвратяват падания. Сензора LDS пък, от своя страна, открива и избягва препятствия. Праговете и ниските стъпала също не представляват проблем, тъй като EVE Plus лесно може да премине над издатини с височина до 20 мм.

Подобно на останалите модели Roidmi, EVE Plus, използва приложението Xiaomi Home. От него можете да задавате график за почистване, виртуални граници и избирателно почистване. Мощността на засмукване е 2,700 Pa, което прави EVE Plus най-мощната прахосмукачка робот, пускана от Roidmi до сега. Всмукателната мощност е достатъчно висока, за да се постигне перфектно почистване на дома.

Контейнерът за смет, на базата за събиране и зареждане, е с вместимост от невероятните 3 литра. Резервоарът за вода пък, от своя страна, предлага капацитет от 300 мл, което е достатъчно за измиването на площ до 250 квадратни метра. От приложението можете да зададете 3 различни режима за количеството вода, в зависимост от големината на зоната, която следва да бъде почистена. Контейнерът за смет, на самия робот, е с капацитет от 300 мл.

Почистване и МОП едновременно

EVE Plus може да прахосмуче и да почиства с мопа едновременно. За тази цел към долната страна на електрическия резервоар за вода е прикрепена приставка с микрофибърна кърпа. Роботът автоматично разпознава, че трябва да почиства с моп. Количеството вода, което се отпуска от 0,3-литровия воден резервоар върху мопа, предлага 3 различни степени - ниска, средна и висока.

5200 mAh Батерия

Що се отнася до батерията, Roidmi EVE Plus е оборудвана с батерия с капацитет от 5,200 mAh, която може да осигури до 3,5 часа работа, при оптимални условия. Цената на новия модел на Roidmi е напълно съизмерима със спецификациите на робота.

В допълнение, домашният помощник може да бъде свързан с виртуалните асистенти за гласов контрол Amazon Alexa и Google Assistant. По този начин можете да задавате гласови команди, както и да изпратите робо-помощника обратно до базата за зареждане.

Прахосмукачката робот е с размери 350 х 350 х 98 мм. Размерите на автоматичната база за събиране на сметта и зареждане са 358 x 350 x 175 мм. Теглото на робота е 3,6 килограма, а това на базата - 2,7 кг.

Xiaomi Roidmi EVE Plus е първокласна, високотехнологична прахосмукачка робот, която съчетава в себе си стилен дизайн, надеждност и максимална производителност. Направете подарък на себе си и вашия дом, като закупите тази прахосмукачка още днес. Почистването ниĸoгa нe e билo тoлĸoвa лecнo.

Гаранция: 2 години

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър