Меню
Вашата количка

COMBO- XIAOMI HUTT W9 - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + XIAOMI ROIDMI EVE PLUS ROBOT ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

COMBO- XIAOMI HUTT W9 - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + XIAOMI ROIDMI EVE PLUS ROBOT ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
Ново -7 %

COMBO- XIAOMI HUTT W9 - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + XIAOMI ROIDMI EVE PLUS ROBOT ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

Гарантирано качество
Безплатна доставка до офис на Спиди
  • Производители XIAOMI
  • Наличност: Доставка до 2-8 Дни
  • Модел: XIAOMI HUTT W9 + XIAOMI ROIDMI EVE PLUS
1,318.00лв
1,418.00лв

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 123.01 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 123.12 лв. на месец
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

\

XIAOMI HUTT W9 - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ 

Една от тайните на идеално чистите прозорци не е в използвания продукт, а във времето, през което повърхността остава мокра. Затова избягвайте продукти на алкохолна основа – те бързо изсъхват и не позволяват задълбочено почистване и полиране до блясък. Но ако сте собственик на големи прозорци, живеете на висок етаж или често духа силен вятър на мястото на което живеете, професионалната помощ е неизбежна. Тук на помощ идва HUTT W9 – вашето решение за предизвикателствата на високо ниво.

Някой, който старателно и без грешка да почисти прозорците ви от край до край. Някой, който има достатъчно сила на засмукване, за да се задържи във вертикално положение и на когото можете да разчитате дори за най-упоритите петна.

Ако искате да купите нов робот за почистване на прозорци или търсите най-добрият на пазара, HUTT W9 ще отговори на всички ваши очаквания. Като начало, той ще ви грабне с уникалния си дизайн и своя панорамен воден резервоар с вместимост 150 мл. – почти двоен, в сравнение с предишни модели на марката. Сега можете да виждате изразходваното количество вода в реално време и да се уверите колко икономичен е роботът. С едно зареждане HUTT W9 минава до 90 кв.м площ при това, като използва двойни дюзи. Нужно е робота за прозорци да е включен в електрозахранващата мрежа и да се наблюдава при неговата работа с цел предотвратяване на инциденти, като падане на робота от прозореца или витрината, което би могло да причини повреди както на самото устройство, така и на околната среда.

Двойката дюзи са поставени от двете страни, така че независимо дали се движи наляво или надясно, нагоре или надолу, HUTT W9 ги използва през целия работен цикъл. Дюзите покриват два пъти повече пространство, но вместо да разчитат на нежната водна мъгла, те пръскат ситни водни капчици, които ефективно унищожават засъхнали петна или дебел слой натрупан прах. Използваната струя е толкова мощна и ефективна, че е сравнявана с V-образната струя на синия кит.

Високо абсорбиращ моп

Разбира се, след като HUTT W9 притежава 150-милилитров резервоар, той се нуждае и от моп, който е способен не само да абсорбира подобно количество вода, но също така насъбралата се мръсотия. Мопът е с форма, следваща дизайна на робота, и на допир е изключително плътен. Изграден е от три слоя, първият от които е микрофибърен, невероятно мек, състоящ се изцяло от нанофибри. Те са нежни и подходящи за всички видове повърхности – гладки, матови, релефни. Не оставят следи и попиват за броени секунди. Вторият слой служи за абсорбиране и задържане на водата, а третият е непропусклив и устойчив. Неговата задача е да прилепне плътно към робота, защитавайки едновременно него и повърхностите.

Интелигентни сензори за интелигентно почистване

Вместо четири, HUTT W9 притежава цели 13 сензора, които му помагат не само да различава традиционните от безрамковите прозорци, но също така да разпознава местата с по-силно замърсяване. 4 от сензорите са за ъгли, 8 помагат на робота да преодолява препятствия и 1 следи непрестанно за въздушното налягане. Самата сила на засмукване е невиждано силна, почти като на вакуумиращ робот – 3800Pa.

Зад тази мощ стои безчетков DC мотор. В зависимост от вида на повърхностите, HUTT W9 автоматично регулира силата на засмукване, за да почисти по възможно най-ефикасния начин. Тази опция роботът дължи на HUTTHINK 3.0 – ново поколение честотно преобразуване. Така, независимо дали го използвате за почистване на прозорци, огледала или плочките в банята, роботът ще се справи перфектно с всяка поставена задача. Самият алгоритъм е стандартен, зигзагообразен. Планира се с помощта на HUTT SLAM 4.0 и в края на цикъла роботът се връща на точното място, на което сте го поставили (много удобно, когато почиствате външната страна на прозорците).

Обновен гъсеничен механизъм

Основни предимства на модела

Уникален дизайн и икономичност: HUTT W9 разполага с панорамен воден резервоар с вместимост 150 мл., който е почти двоен спрямо предишни модели. Това позволява по-лесно следене на изразходваната вода в реално време и гарантира висока икономичност при почистване на до 90 кв.м с едно зареждане.

Ефективно почистване с двойни дюзи: Осигурява двойно покритие и мощно почистване чрез ситни водни капчици, които ефективно премахват засъхнали петна и дебел слой прах, подобрявайки процеса на почистване.

Високо абсорбиращ моп: Интегриран с три слоя, включително микрофибърен слой от нанофибри, който е нежен към всички видове повърхности и позволява бързо абсорбиране без оставяне на следи или ивици.

Подобрени сензори и всмукателна мощност: С 13 подобрени сензори за оптимално разпознаване на препятствия и повърхности, HUTT W9 предлага изключителна всмукателна мощност от 3800Pa, гарантираща надеждност и ефективност при почистване.

Адаптивно почистване с HUTTHINK 3.0: Технологията на HUTT W9 автоматично регулира силата на засмукване според типа замърсяване и текстурата на повърхността, което осигурява оптимална чистота без пропуски и без ненужно изразходване на енергия.

Инженерно проектирано колело за придвижване дори и в най-трудни условия

HUTT SLAM 4.0 - Почистване без пропуск

Гаранция: 2 години

XIAOMI ROIDMI EVE PLUS ROBOT ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

Информация

Roidmi EVE Plus от Xiaomi е високотехнологична роботизирана прахосмукачка, съчетаваща в себе си иновативен дизайн, максимална производителност и богат набор от функции. Прахосмукачката позволява множество почистващи режими, в това число сухо и мокро почистване и може да бъде контролирана изключително лесно, с помощта на Roidmi приложението. Единственото, от което имате нужда, е Wi-Fi.

Автоматично изпразване на контейнера

Прахосмукачката робот може да се похвали с автоматично изпразване на контейнера за смет, както и с иновативна операционна система. Основата за зареждане има вградена помпа, която изтегля сметта от прахосмукачката и я събира в текстилна торба. Робо-помощникът предлага и възможност за планиране на изпразването на контейнера, в случай че не желаете да извършвате този процес всеки път, когато приключите с почистването. Базата за зареждане също така включва малък LED дисплей, който показва кога да смените торбата.

Свръхмодерната навигационната система

Свръхмодерната навигационната система, с която е оборудван домашният робо-помощник, използва LDS сензор, който сканира дома, изчислява оптималния маршрут, съкращава времето и подобрява ефективността на почистването. Можете да запазите до 5 карти, като функцията е особено полезна за домове на няколко етажа. Благодарение на нея, прахосмукачката робот знае своето местоположение във всеки един момент и то с голяма точност. Това позволява автоматично картографиране на дома и автономен режим на работа.

18-те сензора на Xiaomi Roidmi EVE Plus осигуряват безопасно почистване както за уреда, така и за вашите мебели. Например, сензора за ниво позволява на робо-помощника да разпознава стъпала, с което се предотвратяват падания. Сензора LDS пък, от своя страна, открива и избягва препятствия. Праговете и ниските стъпала също не представляват проблем, тъй като EVE Plus лесно може да премине над издатини с височина до 20 мм.

Подобно на останалите модели Roidmi, EVE Plus, използва приложението Xiaomi Home. От него можете да задавате график за почистване, виртуални граници и избирателно почистване. Мощността на засмукване е 2,700 Pa, което прави EVE Plus най-мощната прахосмукачка робот, пускана от Roidmi до сега. Всмукателната мощност е достатъчно висока, за да се постигне перфектно почистване на дома.

Контейнерът за смет, на базата за събиране и зареждане, е с вместимост от невероятните 3 литра. Резервоарът за вода пък, от своя страна, предлага капацитет от 300 мл, което е достатъчно за измиването на площ до 250 квадратни метра. От приложението можете да зададете 3 различни режима за количеството вода, в зависимост от големината на зоната, която следва да бъде почистена. Контейнерът за смет, на самия робот, е с капацитет от 300 мл.

Почистване и МОП едновременно

EVE Plus може да прахосмуче и да почиства с мопа едновременно. За тази цел към долната страна на електрическия резервоар за вода е прикрепена приставка с микрофибърна кърпа. Роботът автоматично разпознава, че трябва да почиства с моп. Количеството вода, което се отпуска от 0,3-литровия воден резервоар върху мопа, предлага 3 различни степени - ниска, средна и висока.

5200 mAh Батерия

Що се отнася до батерията, Roidmi EVE Plus е оборудвана с батерия с капацитет от 5,200 mAh, която може да осигури до 3,5 часа работа, при оптимални условия. Цената на новия модел на Roidmi е напълно съизмерима със спецификациите на робота.

В допълнение, домашният помощник може да бъде свързан с виртуалните асистенти за гласов контрол Amazon Alexa и Google Assistant. По този начин можете да задавате гласови команди, както и да изпратите робо-помощника обратно до базата за зареждане.

Прахосмукачката робот е с размери 350 х 350 х 98 мм. Размерите на автоматичната база за събиране на сметта и зареждане са 358 x 350 x 175 мм. Теглото на робота е 3,6 килограма, а това на базата - 2,7 кг.

Xiaomi Roidmi EVE Plus е първокласна, високотехнологична прахосмукачка робот, която съчетава в себе си стилен дизайн, надеждност и максимална производителност. Направете подарък на себе си и вашия дом, като закупите тази прахосмукачка още днес. Почистването ниĸoгa нe e билo тoлĸoвa лecнo.

Гаранция: 2 години

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър