Меню
Вашата количка

iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот

iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот

iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот

Гарантирано качество
  • Производители iRobot
  • Наличност: Извън наличност
  • Модел: iRobot Roomba 676
599.00лв

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 55.91 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 55.96 лв. на месец
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

iRobot Roomba 676

Roomba 676 е мощен робот, с който почистването на дома е по-лесно от всякога. Идеален е както за твърди подове, така и за килими, и се управлява без усилие с помощта на мобилно приложение.

Навигация iAdapt

Системата за почистване и навигация iAdaptбезпогрешно анализира пространството с помощта на десетки сензори и в комбинация с 40 предварително дефинирани движения позволява на робота да реагира интелигентно на условията в помещението. Благодарение на тази иновативна система, прахосмукачката маневрира и се справя без забележки с почистването около мебелите, както и покрай стени и ъгли.

Smart технология за дистанционно управление

Roomba 676 може да се управлява лесно и удобно с мобилното приложение iRobot Home, достъпно за  iOS и Andriod. Без значение от времето и мястото, на което се намирате, апликацията ви позволява да контролирате вашия робот. С iRobot Home можете да стартирате и спирате прахосмукачката, да задавате график за почистване за всеки ден от седмицата и да контролирате почистващия цикъл.

Тристепенна почистваща система

Освен на iAdapt, Roomba дължи ненадминатото си качество на почистване и на високофункционалната си тристепенна система, чрез която буквално елиминира нечистотиите от всяко кътче на стаята, като ги всмуква в контейнера. Ефективен филтър от микрофибър филтрира финия прах.

Роботът разполага със странична четка, благодарение на която почиства отлично зоните около мебелите, както и покрай стените и ъглите на стаята и други труднодостъпни места. В допълнение прахосмукачката е снабдена и с две противоположно въртящи се четки, поставени в почистващата глава. С тях събира изключително добре прах и по-големи отпадъци от пода. За оптимален всмукателен ефект в контейнера се намира мощен мотор, който поема финия прах и малките отпадъци, захванати по четките.

Технология за разпознаване на боклука

Roomba 676 е оборудвана със системата Dirt Detect, която използва специални акустични сензори, с чиято помощ открива силно замърсени участъци, за да ги почисти особено старателно. С активиране на режим SPOT, роботът се концентрира върху зона с диаметър 1 м.

Сензори срещу падане по стълби

Роботът Roomba 676 разполага със специални сензори, разположени в долната му част, които разпознават навреме свободното пространство и предпазват прахосмукачката от падане по стълби. Когато срещне препятствие, роботът спира, обръща се и продължава с почистването в друга посока.

Виртуална стена и функция HALO

С помощта на виртуална стена може да обособите пространството, което вашият робот да почисти. Тя образува невидимо препятствие, през което прахосмукачката не преминава. Така имате възможността да почистите само определена зона, или да забраните на вашата Roomba да се доближи до местата с чупливи предмети.

Функцията HALO създава невидим кръг, в който ограничава работата на робота. Това е особено подходящо за домакинства с домашни любимци, защото не позволява на робота да навлезе в периферията на купичките с храна и вода и да ги разсипе.

Омекотен допир

Roomba 676 разполага с броня с омекотен допир и затова е внимателна към мебелите в дома ви. Разпознава пречките и почиства ефикасно дори под легла и зад завеси. Роботът е оборудван и със специална система ANTITANGLE срещу заплитане в кабели и ресни на килими. Ако четките на прахосмукачката усетят съпротивление, те сменят посоката си на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава с почистването.

Голям контейнер и станция за зареждане с вграден адаптер

Roomba 676 е снабдена с контейнер с голям капацитет Aero Vac, който използва микрофибърен филтър, за да събере и най-финия прах. Роботът разполага също със станция за зареждане на батерията, в която се връща сам, когато приключи с почистването, за да е готов за следващия цикъл.

 

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър