Меню
Вашата количка

iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот

iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот

iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот

Гарантирано качество
  • Производители iRobot
  • Наличност: Извън наличност
  • Модел: Roomba 980
1,029.00лв

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 96.04 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 96.13 лв. на месец
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

iRobot Roomba 980

Roomba 980 предлага всичко, което можем да очакваме от една модерна прахосмукачка робот. Подходяща е както за различни видове твърд под, така и за килими. Лесно се контролира с мобилно приложение, дори когато сте в движение, и не оставя нито едно кътче от дома ви непочистено. С Roomba 980 всяка стая ще блести от чистота.

Почиства всички видове под с десет пъти по-висока мощност

Роботът Roomba 980 се справя с почистването на всички видове подови настилки. Снабден е с  две противоположно въртящи се четки-екстрактори със специално разработено гумено покритие, които събират нечистотиите от паркет, ламинат, плочки, балатуми и килими. Дизайнът на прахосмукачката  ѝ позволява да се движи под и около мебелите, а благодарение на системата Wall Follow роботът почиства около стени, ъгли и други труднодостъпни зони. Това ви гарантира, че нито едно местенце няма да остане непочистено.

Роботът разпознава меката подова настилка и я почиства особено старателно, тъй като задейства функцията Carpet Boost, когато е върху нея. Тази функция автоматично увеличава смукателната мощ 10 пъти и така ефективно се справя с праха и мръсотията.

Кабелите не са проблем

iRobotRoomba 980 е оборудван със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.

Режим SPOT

Роботът разполага с режим SPOT. При активиране Roomba 980 почиства старателно и концентрирано избрана зона с диаметър от 1 м. Така можете например лесно да съберете разсипаната захар от пода.

Иновативна система Dirt Detect

При необходимост Roomba 980 може да увеличи интензитета на почистване, благодарение на иновативната система от второ поколение Dirt Detect, която ползва специални сензори, за да открие зоните с по-високо замърсяване. Ако попадне на такива, роботът им отделя повече внимание, за да осигури максимално добри резултати.

Сензори против падане

Roomba 980 разполага със специални сензори, разположени в долната страна на робота, които навреме разпознават свободното пространство и предпазват робота от падане по стълбите. Когато срещне препятствие, роботът спира, обръща се и продължава почистването в друга посока.

Движи се само там, където желаете

Роботът безпроблемно намира пътя си навсякъде, но може да го ограничите в зоните, които искате да бъдат почистени, с помощта на виртуални стени с допълнителна функция HALO. Така той остава далеч от предмети, които искате да предпазите. Виртуалните стени контактуват с прахосмукачката посредством инфрачервени лъчи. Роботът разпознава лъча като препятствие и не преминава през него. Функцията HALO създава защитна стена с форма на купол, с диаметър 1,2 м и така определя по-прецизно зоната за почистване.

Мобилно приложение за контрол отвсякъде и по всяко време

С мобилното приложение iRobot Home можете напълно да контролирате робота си дистанционно, без значение къде се намирате. Апликацията, достъпна за iOS и Android, позволява също предварително да зададете начален час на почистване за всеки ден от седмицата. iRobot Home разполага още с редица полезни функции, с които планирането става лесно.

По-дълго издържаща батерия

Литиево-йонната батерия дава възможност на iRobotRoomba 980 да почиства до 185 кв.м с едно зареждане. В сравнение с предходните модели, батерията разполага с до 50% по-голям капацитет и до 4 пъти по-дълъг живот. Когато се изтощи, роботът сам ще се върне в зарядната станция и когато се презареди, ако е необходимо, ще продължи почистването от същото място, до което е стигнал преди междинното презареждане. Когато свърши със задачата си, прахосмукачката ще се върне отново във станцията за зареждане.

iRobotRoomba 980 включва:
Навигационна система с визуална локализация iAdapt 2.0
Функция Carpet Boost
Система ANTITANGLE срещу заплитане в кабели и ресни на килими
Разпознаване на отпадъци от второ поколение – Dirt Detect
HEPA филтър
Отложен старт
Виртуална стена с два режима на работа
Адаптивна почистваща глава Aero Force
Индикатор за пълен контейнер
Aero Force контейнер с голям капацитет

 Гаранция: 2 години

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър