Меню
Вашата количка

iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот

iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот

iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот

Гарантирано качество
  • Производители iRobot
  • Наличност: Извън наличност
  • Модел: iRobot Roomba 960
899.00лв

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 83.91 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 83.98 лв. на месец
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

iRobot Roomba 960

iRobot Roomba 960 ще се погрижи за ежедневната поддръжка на чистотата в дома ви. Роботът разполага с редица предимства, като навигация iAdapt 2.0 с визуална локализация и тристепенна почистваща система Aero Force, благодарение на които този модел може да почисти до 185 кв.м. Roomba 960 може да се управлява с мобилното приложение iRobot HOME (съвместимо с iOS иAndriod), дори когато не сте вкъщи.

Система за почистване и навигация iAdapt 2.0

Roomba 960 разполага с най-интелигентната система за навигация, която анализира пространството с помощта на десетки сензори, запомня позицията си и избира най-добрия маршрут, за да гарантира възможно най-ефективно почистване. Освен това роботът разпознава мебели и други препятствия и безпроблемно се ориентира в помещението.

Странична четка и две противоположно въртящи се четки

Благодарение на страничната четка, Roomba 960 почиства ефективно зоните около мебелите и покрай стените и ъглите на дома ви и се справя с труднодостъпните места, като използва системата Wall Follow.

В почистващата глава на робота са поставени две противоположно въртящи се четки, с които прахосмукачката събира прах и по-големи боклуци изключително ефективно.

В контейнера на робота се намира мощен всмукващ мотор, който поема финия прах и малките боклуци, захванати по четките за оптимален ефект.

Smart Mapping и vSLAM

С помощта на Smart Mapping и технологията vSLAM прахосмукачката се придвижва безпроблемно в дома ви и следи къде е бил и къде все още не е почистил. Roomba 960 може да работи непрекъснато до 75 минути, след което се презарежда и подновява задачата си до нейното приключване.

Dirt Detect технология

Роботът използва технологията Dirt Detect, благодарение на която е способен да разпознава силно замърсените части от жилището и да ги почисти по-задълбочено. След това се връща в нормалния си навигационен режим.

Почиства под мебелите

Роботът е проектиран така, че да може спокойно да почиства под легла, дивани, мека мебел и други труднодостъпни места. Освен това разполага със сензори против падане и успешно разпознава стълби и препятствия, за да смени посоката си и да не се преобърне.

Лесен за управление с мобилно приложение

Роботът може да се управлява дистанционно, благодарение на мобилното приложение iRobot HOME, което позволява планиране на почистването навсякъде и по всяко време. То ви дава подробни отчети за работата на робота, почистената площ и продължителността на задачата. Освен това може да получавате известия на телефона си, когато почистването приключи. Апликацията е съвместима с iOS иAndriod, а сега и с устройства с Amazon Alexa и Google Assistant.

Може да използвате приложението също, за да изберете предпочитаните места за почистване и да създадете график за всеки ден от седмицата, за да гарантирате постоянната чистота на дома си.

Роботът също така ви сигнализира, когато контейнерът му е пълен и е време да го изпразните. Състоянието на коша може да видите и с приложението.

Подходящ за килими и твърди подове

iRobot Roomba 960 се справя еднакво добре с различни повърхности. Автоматичната глава за почистване на робота адаптира височината си, за да може многофункционалните четки да са в тесен контакт с пода.

Винаги готов за почистване

Роботът автоматично се връща в станцията, за да презареди след края на всеки цикъл на почистване, или когато батерията е изтощена. Така той е готов за работа по всяко време.

По-силна смукателна мощност

Роботът разполага със система за почистване Aero Force с три степени, многофункционални четки и 5 пъти по-силна мощност на засмукване. Това гарантира безкомпромисни резултати, а замърсяванията просто нямат шанс.

Идеален за собственици на домашни любимци и хора с алергии

Освен с прах, мръсотия и по-големи боклуци, четките се справят отлично и с космите, които домашните любимци оставят след себе си. Филтърът с висока ефективност, направен от специален материал, улавя 99% от праха, акарите и алергените, по-малки от 10 микрона.

Справя се с ъглите

Четката Edge Sweeping Brush е специално проектирана под ъгъл от 27 градуса, за да може да почисти мръсотията от ръбовете и ъглите на стаите.

Гаранция: 2 години

 

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър