Меню
Вашата количка

iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот

iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот
iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот

Аксесоари

iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот

Гарантирано качество
  • Производители iRobot
  • Наличност: Извън наличност
  • Модел: Irobot Roomba E5
799.00лв

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 74.57 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 74.64 лв. на месец
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

iRobot Roomba e5152

С Roomba e5152 iRobot поставя нови стандарти в света на прахосмукачките роботи. Тя разполага с всички специфики на предшествениците си и е особено подходяща за собствениците на домашни любимци и хората, страдащи от алергии. Може удобно да се управлява с мобилно приложение, дори от разстояние. Благодарение на подобрените си функции,  iRobot e5 е идеалният партньор в борбата с мръсния под.

Идеален за твърди подове и килими

iRobot Roomba e5 е подходящ за почистване на различни видове твърди и меки подови настилки, като се справя отлично с мръсотията, праха и дори космите от домашни любимци. Благодарение на страничната четка, роботът не пропуска дори ръбовете и ъглите на стаите. Без усилие преминава прагове до 2 см и се движи сам от стая в стая.

Навигация iAdapt

Roomba e5 разполага с най-интелигентната система за почистване и навигация iAdapt. Тя анализира пространството с помощта на десетки сензори и в съчетание с 40 предварително дефинирани движения позволява на робота да реагира интелигентно на условията в помещението. Благодарение на iAdapt прахосмукачката маневрира и почиства без забележки около мебелите и покрай стени и ъгли.

Smart тeхнология

Roomba e5 може лесно да се управлява с мобилното приложение iRobot Home, което е достъпно за iOS и Android. То ви позволява да контролирате робота си, дори когато не сте вкъщи. Благодарение на функцията отложен старт, можете да изберете ден и час, в който желаете роботът да започне да почиства. Апликацията позволява планиране на почистването за всеки ден в различно време, като по този начин можете да поддържате дома си винаги чист.

Приложението също ви сигнализира, когато трябва да изпразните контейнера или да презаредите батерията. Освен това пази информация за всеки един от почистващите цикли.

Почистваща  система Aero Force

iRobot Roomba e5 е оборудвана c иновативната тристепенна почистваща система Aero Force, която увеличава ефективността на прахосмукачката с до 50%. Системата Aero Force концентрира и ускорява въздушния поток между двата екстрактора и така увеличава всмукателната сила на робота.

Странична и две противоположно въртящи се четки

Роботът е снабден със странична четка, благодарение на която ефективно почиства зоните около мебелите и покрай стените и ъглите на стаята, както и други труднодостъпни места. Разполага също със система от две четки за различни повърности, изградени от здрави гумени нишки, които захващат прах и отпадъци от всички видове подови настилки. Създадени са така, че отпадъците да не залепват по тях, което почти елиминира необходимостта от поддръжка.

Сензори срещу падане по стълби

Роботът разполага със специални сензори, разположени в долната му страна, които разпознават пространството и го предпазват от падане по стълби и други височини. Когато срещне препятствие, прахосмукачката автоматично сменя посоката си на движение, така че да избегне инцидентите.

Режим SPOT и омекотен допир

Роботът разполага с режим SPOT. При активиране Roomba e5152 почиства старателно и концентрирано избрана зона с диаметър от 1 м. Благодарение на бронята с омекотен допир, роботът е внимателен към вашите мебели. Разпознава пречките и ефективно почиства под легла и зад завеси.

Движи се само там, където желаете

Пространството, в което роботът почиства, може да се обособи с помощта на виртуална стена. Тя образува невидимо препятствие, през което роботът не може да премине. Така той остава далеч от предмети, които искате да предпазите. Функцията HALO създава защитна стена с форма на купол, който ограничава свободата на робота. Особено подходяща е за домакинства с домашни любимци, тъй като може да забраните на робота да навлезе в периферията на купичките с вода и храна, за да не разсипе съдържанието им.

Не се заплита в кабели и ресни на килими

Прахосмукачката е оборудвана със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.

Станция за зареждане с вграден адаптер

Роботът разполага със станция за зареждане на батерията, в която се връща сам, след като приключи почистването.

Миещ се контейнер

Roomba e5 разполага и с контейнер с голям капацитет Aero Force, който с помощта на високо ефективен филтър улавя и най-фините прахови частици. Контейнерът се поддържа лесно, защото може да се мие с вода.

Dirt Detect система за разпознаване на боклука

Роботът е оборудван със системата Dirt Detect, която със специални сензори открива силно замърсените участъци. В случай че попадне на такива, прахосмукачката ги почиства особено старателно, след което се връща в нормалния си навигационен режим.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър