Меню
Вашата количка

iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот

iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
0% за 12м.
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот

iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот

Безплатна доставка до офис на СПИДИ
  • Производители iRobot
  • Наличност: В наличност
1,849.00лв

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 0.00 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 172.73 лв. на месец
Гаранция 2 години
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

iRobotRoomba i7+ (i7556)

Едно от последните попълнения в редиците на iRobot идва с уникални функции и подобрения. iRobot i7+ е най-висок клас прахосмукачка робот, оборудвана с автоматично изпразване и дистанционно управление.

Автоматична система за изхвърляне на мръсотията

В сравнение с предшествениците си, Roomba i7556 разполага с автоматична система за изхвърляне на мръсотията. Кошът за прах на робота се изпразва сам чрез транспортиране на събрания боклук в торба в станцията за зареждане. Торбата е с капацитет от тридесет товара, което означава, че в продължение на седмици няма да ви се налага да се занимавате с изпразване на кошчето за прах. Друго голямо предимство на робота е, че самото кошче може да се почиства с вода.

Идеален е както за твърди подове, така и за почистване на килими

Автоматичното изхвърляне на мръсотията не е единствената функция, заради която новата прахосмукачка Roomba i7+ си заслужава. Роботът е идеален както за твърди подове, така и за килими. В сравнение със серията Roomba 600, новият модел разполага с  10 пъти по-голяма мощност на засмукване и безпроблемно премахва прах, мръсотия, трохи и дори косми от домашни любимци от всякакви повърхности в дома ви. Освен това роботът може да изкачи височина до 2 см и лесно преодолява килимите и праговете на вратите. Това означава, че прахосмукачката сама намира пътя си от стая в стая.

iRobot i7+ също толкова лесно следва своята траектория и покрай стените. Благодарение на дългата си странична четка, роботът премахва упоритите замърсявания от ъглите и краищата на помещенията.

Сензори против падане

Роботът е снабден също със сензори против падане. Те се намират от долната страна на устройството и предотвратяват падането от стълби и други височини. Благодарение на тях, когато  iRobot i7+ се приближи прекалено до стълбище или препятствие, той автоматично сменя посоката си на движение, така че да избегне инцидентите.

Навигационна поддръжка от iAdapt 3.0 с визуална локализация

iRobot i7+ с лекота намира пътя си навсякъде, но можете да обезопасите желаните зони, благодарение на двете включени виртуални стени с двоен режим, които се използват за ограничаване на мястото за почистване. Те създават виртуална бариера, която роботът не може да премине и така няма защо да се притеснявате за играчките на децата си и купичките за хранене на животните си.

Прахосмукачката използва интелигентно картографиране, за да опознае вашия дом и да се научи да разграничава отделните стаи. Така може да определите къде и кога да почиства.

Роботът идва с навигационна поддръжка от iAdapt 3.0 с визуална локализация.Създавайки точки за визуално маркиране, вакуумният робот проследява кои области вече е почистил и кои не.

Дистанционен контрол чрез мобилно приложение

Роботът може да се контролира лесно и дистанционно чрез приложението iRobot HOME, което е достъпно за iOS и Android. Апликацията предлага редица полезни функции като стартиране и спиране на обхода на робота, задаване на схема за почистване или преглед на картите за почистване.

Той разполага с карти, с които можете да разделите дома си на зони и след това да използвате приложението, за да определите кои помещения да се почистват. С Roomba i7+ планирането е като детска игра.

Приложението iRobot HOME може да се използва и за въвеждане на определено начално време на почистване за всеки ден. В определения час роботът автоматично напуска своята станция за зареждане и започва да чисти. След като приключи с почистването на избраното помещение или зона, прахосмукачката се връща за презареждане.  Ако батерията се изтощи по време на почистването, роботът си  отива обратно в станцията и изпълнява задачата, когато се зареди.

Перфектният робот за хората, страдащи от алергии, и за собствениците на домашни любимци

Благодарение на филтъра си с висока производителност, Roomba i7+ е перфектният робот за хората, страдащи от алергии, и за собствениците на домашни любимци. Филтърът е изработен от специален материал и улавя 99% от всички алергени, плесени, акари и прашец.

Roomba i7+ работи на принципа на двукаучуковитеекстрактори. Роботът използва два гъвкави гумени екстрактора, които се адаптират към подовата настилка и стоят в непосредствена близост до пода. Гумените екстрактори премахват еднакво добре както финия прах, така и големите частици мръсотия от замърсените четки.

Технология Dirt Detect

Благодарение на технологията Dirt Detect, роботът е способен да открива силно замърсените участъци. В случай че попадне на такива, прахосмукачката ги почиства особено старателно, след което се връща в нормалния си навигационен режим.

iRobotRoomba i7+ (i7556) включва:
1 станция за зареждане (автоматично изхвърляне на мръсотията)
1 захранващ кабел
1 виртуална стена с двоен режим(с батерии)
1 резервен филтър
1 смяна на страничната четка
2 вакуумни торбички

Гаранция: 2 години

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
Извършваме доставки с куриерска фирма Спиди до офис на Спиди или до адрес на клиента. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на фирма Спиди. Начинът на плащане е с наложен платеж. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър