Меню
Вашата количка

Midea S8 Plus Прахосмукачка Робот

Midea S8 Plus Прахосмукачка Робот
Midea S8 Plus Прахосмукачка Робот
Midea S8 Plus Прахосмукачка Робот
-10 %
Midea S8 Plus Прахосмукачка Робот
Midea S8 Plus Прахосмукачка Робот
Midea S8 Plus Прахосмукачка Робот

Midea S8 Plus Прахосмукачка Робот

Гарантирано качество
Безплатна доставка до офис на Спиди
  • Производители Midea
  • Наличност: 10 - 14 дни
  • Модел: Midea S8 Plus
719.00лв
799.00лв

Опции

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 67.11 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 67.17 лв. на месец
Прахосмукачки роботи
Всмукателна мoщнocт4000Ра
Tип пoчиcтвaнeСухо и мокро
Капацитет на контейнера за прах450 ml
Капацитет на контейнер за вода180 ml
Време за работадо 180 мин.
Ниво на шум≤67 dB
Батерия5200 mAh батерия
Планиране на маршрутаLDS
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

S8+ от Midea

Midea е един от най-големите производители на микровълнови фурни и климатици наред с десетки други електроуреди за дома. S8 Plus е първият опит да компанията за роботизирана прахосмукачка със самопочистваща се станция. На пръв поглед моделът има стандартни размери и последен модел LDS система за навигация и картографиране на върха. За разлика от повечето роботи, S8 Plus има две странични четки, които се въртят в противоположни посоки за по-висока ефективност. Когато ги почиствате или подменяте, можете лесно да разберете коя от двете за кое гнездо е предназначена, благодарение на цветната маркировка и алфабетното означение L-R.

Максималната сила на засмукване е 4000Pa, разделена на  четири степени на мощност.

Характеристики

Основната четка е V-образна, покрита с различни по дължина и гъстота власинки. Максималната сила на засмукване е 4000Pa, разделена на четири степени на мощност. Прахът и боклуците се събират в 400 мл. контейнер за прах във вътрешността на робота. Контейнерът разполага с два допълнителни отвора, през които станцията за самопочистване извлича мръсотията. Ако вече имате робот на Midea и искате да го надградите със станция, надали ще се получи, тъй като S8 Plus е единственият модел с подобни отвори.

Прахът и боклуците се събират в  400 мл. контейнер за прах във  вътрешността на робота.

Резервоари за вода и МОП

Резервоарите за вода са два на брой. Първият е стандартен, с обем 200 мл. и обикновен моп. Вторият резервоар е вибриращ и е с вместимост 145 мл. Неговият моп е разделен на две части, чийто релеф върви в противоположни посоки, така че при работа да имитира най-точно движенията на човешка ръка. Тъй като и двата резервоара са външни, можете да изберете дали роботът само да вакуумира или да мие, докато вакуумира.

След края на работния цикъл или ако батерията  намалее, S8 Plus се връща обратно на  докинг станцията

Функции

След края на работния цикъл или ако батерията намалее, S8 Plus се връща обратно на докинг станцията. Тръбите за изсмукване на праха са прозрачни, така че ако се запушат, да можете лесно да видите къде е проблема. Вместимостта на торбичката в станцията е 2,5 литра, което ще ви стигне за един-два месеца. Самата торбичка е хартиена, а не платнена, както при други модели. В комплекта са включени още две торбички, резервни странични четки и филтър.

При първото си включване роботът ще картографира дома ви и автоматично ще раздели помещенията на отделни, цветни зони

Физически бутони и лесно управление

Върху корпуса на S8 Plus има два физически бутона за управление. Ако искате да получите достъп до всички скрити функции, изтеглете приложението за телефон и свържете робота с домашната си интернет мрежа. При първото си включване роботът ще картографира дома ви и автоматично ще раздели помещенията на отделни, цветни зони. Една от необичайните функции е стерилизацията на водата в резервоара – нещо съвършено ново за хибриден робот. Подаването на вода също е разделено на четири степени. Освен че можете да съставяте графици и да означавате забранени зони, приложението ви позволява да следите състоянието на компонентите в реално време.

Подаването на вода също е  разделено на четири степени


Уредът е оборудван с автоматична почистваща станция за още по-голямо удобство. Продуктът също почиства подове, а водата в резервоара е стерилизирана, така че можете да сте сигурни, че повърхността е чиста и че детето ви може да играе безопасно на нея. Всмукателната мощност до 4000 Pa и V-образната четка премахват всяка мръсотия, открита по пътя, а LDS навигацията интелигентно планира почистването.

Включената станция изпразва резервоара вместо вас. Това решение е хигиенично и ще ви спести време. След като изчисти резервоара, роботът продължава оттам, откъдето е спрял. Освен това торбичката за прах издържа около 30 дни, което намалява честотата на нейната подмяна.

Литиевата батерия на устройството е с капацитет 5200 mAh и осигурява около 180 минути работа с едно зареждане, благодарение на което можете да почистите дори и по-голяма къща с нея. Ако нивото на батерията е ниско по време на работа, устройството ще намери станцията за зареждане и след подновяване на енергията ще продължи да работи там, където е спряла.

Роботът е оборудван с високоефективен двигател и мотор на всмукателен вентилатор с подобрен дизайн. Това се изразява в намаляване на високочестотните звуци. В резултат на това нивото на шума на робота е 67 dB (A) и можете да вършите работата си или да си починете, без да се притеснявате от досаден шум.

Прахосмукачки роботи
Всмукателна мoщнocт4000Ра
Tип пoчиcтвaнeСухо и мокро
Капацитет на контейнера за прах450 ml
Капацитет на контейнер за вода180 ml
Време за работадо 180 мин.
Ниво на шум≤67 dB
Батерия5200 mAh батерия
Планиране на маршрутаLDS
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър