Conga 6090

 Търсите най-добрата прахосмукачка робот на пазара? Нейното име е Conga 6090 - дефиниция за професионализъм. Conga 6090 има най-мощният мотор - цели 10,000Pa при турбо режим, достатъчни да изсмучат и най-фините прашинки от тънките килими. В контраст с турбо почистването е неговият тих режим, при който шумът му не надвишава 64 децибела. 

Conga 6090 умее не само да се съобразява с Вас и начина Ви на живот, но и да разпознава повърхността, по която преминава, и каква е степента на замърсяване. След това той сам ще предприеме действие - ще вакуумира два пъти или ще засили електронното подаване на вода към мопа (всичко зависи от това в какъв режим на работа се намира). При вакуумирането имате десет опции на движение, а при миенето - три степени на водния интензитет. 

Всичко това имате възможност да следите и да контролирате през приложението за телефон на Conga 6090. Изтеглете го с първото стартиране на робота и наблюдавайте в реално време как той се движи из дома Ви, изучава местоположението на мебелите и стените, а след това създава най-бързи и икономични маршрути за работа. Не се притеснявайте, ако имате твърде голям апартамент или твърде силно замърсяване. Conga 6090 има програма, която му позволява сам да се върне на станцията си за зареждане, а след това да продължи почистването от там, откъдето е спрял. 

Не само мощният мотор е онова, което силно отличава Conga 6090 от конкуренцията. От огромна полза е неговата основна, патентована четка от два уникални материала, всеки от който е предназначен за почистване на различни видове замърсяване. Мопът за миене е изграден от висококачествена, микрофибърна тъкан, а страничната четка е поставена под специален ъгъл, който ѝ позволява да стигне до труднодостъпни места. Да не забравяме и кой се грижи за здравето на Вас и Вашите близки - Conga 6090 би била нищо без своя двоен, йонизиращ филтър, задържащ фин прах и лоши миризми.