DreameTech, известен лидер в областта на интелигентните почистващи решения, отново разшири границите на иновациите с най-новите си постижения в областта на интелигентните почистващи уреди. С ангажимент да революционизира начина, по който почистваме домовете си, компанията представи набор от авангардни продукти, които са предназначени да предефинират стандартите за чистота и удобство във всеки дом.

Най-новият DreameBot L10 Ultra

DreameBot L10 Ultra

DreameBot L10 Ultra е най-новият и изключително ефективен уред, създаден с цел да осигури безупречно почистване на всяка домашна среда. Този продукт от DreameTech предлага напреднали функции и интелигентни възможности за ефективно почистване. Роботът е оборудван с високопрецизен LDS лазерен сензор, създаващ подробна карта на всяко пространство, позволявайки на уреда да се движи с изключителна прецизност при избягване на препятствията и безупречна навигация, достигайки дори труднодостъпни места и ъгли. Разпознавайки различните типове повърхности, уредът автоматично превключва режима на почистване, за да достигне най-добрите резултати. Оборудван е и със специално разработена V-образна четка Pro, осигуряваща по-дълбоко почистване на всякакъв вид замърсявания. L10 Ultra също така разполага с внушителна вакуумна мощност, изсмукваща прах и косми, независимо от типа повърхност. Роботът може също да се свърже с гласови асистенти като Amazon Alexa или Google Assistant, което прави управлението му още по-удобно и лесно.

L10 Prime: Най-добрият спътник в почистването на всеки дом

L10 Prime

Това, което отличава L10 Prime на DreameTech е способността му да автоматизира процеса на почистване. С мощно засмукване, ефективно премахва косми от домашни любимци, разляти течности и мръсотия както от твърди подове, така и от килими. Достига дори до тези труднодостъпни зони, така, че нито едно кътче или пролука не остава непочистено. L10 Prime също предлага безпроблемен контрол чрез мобилното приложение Dreame, което позволява на потребителите да планират сесии за почистване, да персонализират режимите на работа и да наблюдават напредъка на робота от разстояние, само с няколко докосвания на телефона си, получавайки актуализации в реално време. Със своя елегантен дизайн и усъвършенствани сензори, L10 Prime безпроблемно навигира около препятствия, мебели и стълби. Интелигентно картографира заобикалящата среда и оптимизира своя маршрут за почистване, като гарантира максимално покритие и ефективност по време на всеки цикъл на почистване.

Най-модерният интелигентен вакуумен робот R10

Dreame R10

DreameTech ни изненада и с Dreame R10 - най-новата усъвършенствана роботизирана прахосмукачка, която обещава да промени изцяло начина, по който подхождаме към почистването на домакинствата, със своите изключителни характеристики и най-съвременни възможности. Тя извежда безжичното вакуумно почистване на следващото ниво. Изключителната всмукателна мощност при почистване, гарантира отстраняването дори на най-малките частици, оставяйки подовете безупречно чисти. С помощта на финото филтриране на прах и здравата глава на четката с множество многофункционални приставки, Dreame R10 е най-доброто решение за всички нужди от почистване на дома. Осигурява до 65 минути непрекъснато почистване, леко се справя с космите от домашни любимци и магически премахва праха, дори от труднодостъпни места. Със своите разширени функции, лесна навигация и удобен за потребителя интерфейс, R10 се превръща в най-модерният интелигентен вакуумен робот прахосмукачка на пазара!

Предефиниране на безжичното вакуумно почистване с R10 Pro

Dreame R10 Pro

Dreame R10 Pro е още една иновация на DreameTech, предлагаща несравнимо изживяване при почистване на прах, мръсотия и косми с мощното си засмукване от 150 AW. Независимо дали са килими или труднодостъпни ъгли, R10 Pro без усилие премахва всеки боклук, оставяйки дома чист и свеж. Това, което отличава R10 Pro, е способността му да доставя непрекъснато почистване, благодарение на дълготрайния живот на батерията. Това удължено време на работа, позволява почистване на целия дом без прекъсване, осигурявайки удобство и ефективност. Оборудван с усъвършенствана технология за филтриране на прах, R10 Pro улавя и заключва дори най-малките частици, осигурявайки по-чист въздух и по-здравословна жизнена среда. Вече можем да кажем сбогом на алергените и да се насладим на чист дом, без прах и замърсители!