Фирмата производител Hobot вече дълги години остава доказан лидер на пазара. Най-качественият, познат и обичан продукт е роботът за прозорци Hobot 298, който се отличава с автоматична ултразвукова пръскачка, Bluetooth и специална технология за почистване на малки и големи зони.

 

Hobot 298 се откроява от своите предшественици с подобрения си вакуумен двигател, към който е прибавена центробежна помпа, която помага на робота да остане прикрепен към неравни повърхности. Благодарение на това, Hobot 298 може да почисти квадратен метър за по-малко от три минути.

 

Друга съществена отличителна черта на модела е неговата автоматична ултразвукова пръскачка, която използва вграден резервоар. Можете да го пълните както с вода, така и със специален препарат за прозорци. Това е идеалното решение, ако имате силно замърсена повърхност и искате роботът да полира прозорците, едновременно докато ги почиства. Микрофибърната кърпа не оставя петна от вода, а и се пере лесно, както в пералнята, така и на ръка.

 

Hobot 298 разполага с разработения сензор AI Technology S2.1 GIRO с изкуствен интелект, който управлява всички негови функции. Това включва подобрен алгоритъм при падане и висока чувствителност за ръбовете на прозорците, особено при такива, които нямат рамка. С Bluetooth можете да управлявате робота през своя компютър или мобилен телефон, като в същото време получавате достъп до всички налични и скрити опции. Приложението на Hobot 298 има три интегрирани режима за автоматично почистване и функция за ръчен контрол. Ако не сте на ти с новите технологии, използвайте дистанционното, което ще намерите в комплекта.

 

Hobot 298 е един от най-тихите роботи на пазара със своите 64 децибела. Незабележим е до толкова, че можете да забравите, че е там. За щастие, моделът има сигнализация за всичко, включително ако е застрашен от падане, захранването му прекъсне или приключи цикъла на почистване. Потребителите споделят, че са най-доволни от автоматичната пръскачка и способността на Hobot 298 да почиства труднодостъпни и големи прозорци.