Hutt W8 е най-мощния и интелигентен робот за почистване на прозорци на пазара. Той разполага с иновативна система за двойно разпръскване на вода. С видимия резервоар за вода с вместимост 80 мл роботът гарантира висока ефективност на мокрото почистване. Той използва максимална всмукателна мощност 3800pa и има разнообразни режими на почистване за гласови команди в реално време. Освен това е снабден с променлива честота и му позволява да открива ръбове и препятствия около тях с помощта на високопрецизни сензори. Предпазното устройство с въже, тъй като падането на прахосмукачката, особено от външни прозорци, може да доведе до драматични наранявания. Предполага се, че падането се предотвратява и от високочувствителна лазерна сензорна система, която трябва да може да открие края на прозореца.

Алгоритъм

Саморазработеният от Hutthink алгоритъм за променлива честота автоматично ще осигури различна мощност на засмукване за различните петна и работни среди:

 • Саморегулиране на силата на засмукване в зависимост от работната среда. Засмукването е достатъчно силно, за да предпази HUTT W8 от падане или плъзгане във ветровита среда.
 • Саморегулиране на силата на засмукване според различните петна. Автоматично почиства различни петна с различна сила на засмукване.

Модернизираният модул за откриване с високочувствителен лазерен сензор открива точно ръбове и препятствия. Това устройство е елегантно, но мощно, за да направи всяка повърхност искрящо чиста, без дори да си мръднете пръста. С него можете да почиствате прозорци, огледала и други гладки повърхности, без да се притеснявате от висок риск, високи разходи за труд и ниска ефективност.

Ако по някаква причина външното захранване бъде изгубено, почистващият робот ще подаде сигнал за аварийно спиране на захранването. Благодарение на литиево-йонната си батерия с капацитет 650 mAh HUTT W8 ще остане на повърхността в този случай още 20 минути.

Прикрепеното към устройството обезопасително въже гарантира, че HUTT W8 ще остане на мястото си по време на работа във всяка неочаквана ситуация.

Почистване

Мокрото избърсване на всяка линия от пътя е ефективно и старателно, без да се налага да прави обратен завой. Следете нивото на водата по всяко време с прозрачния дизайн. Самостоятелно разработеният алгоритъм за променлива честота на Hutthink автоматично ще осигури различна сила на засмукване за различните петна.Иновативната система за двойно разпръскване на вода работи заедно, за да осигури високоефективно цялостно почистване и ви позволява да почистите прозореца с воден разтвор или с методи за сухо почистване само с едно преминаване. Почиства до 35㎡ от повърхността само с едно зареждане. Роботът е с размери 241 x 241 x 83 mm (~9,5 x 9,5 x 3,3-инча) и тежи 1,41 kg (~3,1 фунта).

Почистване на различни повърхности

Hutt W8 почиства не само прозорци, но и много други повърхности, включително стъкло, мрамор, керамика.

Работа с дистанционно управление

Дистанционното управление се използва за управление на HUTT W8: включване/изключване/пауза, преместване в желаната посока, рестартиране на почистването, избор на режим на мокро или сухо почистване, стартиране на почистването от текущата позиция или спиране над силни замърсявания за цялостно почистване.

Гласови подсказки

Роботът е оборудван с гласови съобщения. HUTT W8 ще ви предупреди на английски език, ако захранването не е свързано правилно, ако възникне неизправност, ако кърпичката за многократно пълнене е поставена неправилно, ако засмукващият порт е блокиран, когато почистването приключи и др. Интелигентната функция за гласови подкани осигурява актуализации на състоянието на робота в реално време, а функциите за сигурност включват предпазно въже и автоматична компенсация на въздушното налягане. 

Достъпност

Върху тялото на робота има само един бутон, но той е изключително голям. Ако искате да включите и изключите Hutt W8, практически е невъзможно да уцелите грешния бутон. Всички по-сложни операции вече могат да се извършват само с помощта на дистанционното управление.

Резервоар за вода

Резервоарът за вода с вместимост 80 ml е достатъчно обемен за да почиства до цели трийсет и пет квадратни метра, а също така е прозрачен, така че можете да видите кога трябва да го допълните. Роботът разполага с двойна система за разпръскване на вода наречена "whale spout", която позволява използването на воден разтвор или сухи методи за почистване. 

Всмукателна мощност

Засмукващата мощност е съобразена не само със замърсяването, но и с работната среда - тъй като роботът за изсмукване на прозорци се държи към стъклото с помощта на вакуума, който е изключителна важна част от робота. Според производителя се използва интелигентен алгоритъм за почистване. Предполага се, че тя ще адаптира силата на засмукване към замърсяването. 

Ергономичен дизайн

HUTT W8 е изработен от издръжлива ABS пластмаса, а прозрачният резервоар за вода позволява лесно да се провери дали е време за зареждане.

Общата дължина на захранващия кабел е 6,68 м, което позволява роботът да се използва за почистване на панорамни прозорци в офиси, където контактите обикновено са разположени далеч от прозорците. Ефективната дължина е 6 м, ако захранването е поставено на пода. Hutt W8 е лесен и удобен за работа, но и лесен за поддръжка.

Защита от падане

Роботът за почистване на прозорци Xiaomi (Mi) HUTT W8 има надеждна защита от падане.Вградените лазерни ToF сензори могат да откриват препятствия, като роботът няма да повреди рамката на прозореца или собственото си тяло.Когато се открие ръб или препятствие, скоростта на почистващия робот се намалява значително, докато спре напълно, след което HUTT W8 избира друга посока на движение.

Принадлежности: робот с интегриран кабел 2 в 1 (захранващ кабел + предпазен кабел), дистанционно управление, четири кърпи за почистване, четири дюзи (плюс една дюза, която първоначално се носи на робота), бутилка за вода от 100 ml, инструкции, захранващ адаптер.

Основни характеристики:

 • Механизъм за откриване на препятствия и граници на повърхността: откриване чрез комбинация от изкуствен интелект (AI) и лазерни ToF сензори
 • Интелигентен метод за планиране на маршрута: HUTThink 2.0
 • Вградена гласова команда (английски)
 • Ниво на шума : 65dB
 • Вграден кабел: патентован дизайн 2в1 (захранващ кабел + предпазен кабел)
 • Методи за почистване: Сух, мокър (с автоматично разпръскване на вода)
 • Резервоар за вода: 80 mm, вградена, прозрачна (оставащото количество вода може да се види визуално)
 • Скорост на почистване: приблизително 0,06-0,07 m2/s = приблизително 3 минути/m2 (в зависимост от степента на замърсяване)
 • Повърхност, която може да бъде почистена с едно зареждане с вода: до 35 m2
 • Сила на засмукване: автоматично регулируема (в зависимост от повърхността и вида на замърсяването върху нея), от 1850 до 3800 паскала
 • Мотор : NIDEC безчетков мотор
 • Скорост на мотора : 27000 оборота в минута
 • Напрежение : 24V
 • Мощност : 90W
 • Батерия: вградена, литиево-йонна, 650 mAh
 • Ефективна дължина на захранващия кабел (ако захранването е поставено на пода): 6 м
 • Тегло на робота: 1,4 кг