Решете проблемите си с почистването на прозорци с най-мощния и интелигентен робот за почистване на прозорци на пазара. Hutt W8 разполага с иновативна система за двойно разпръскване на вода. С видимия резервоар за вода с вместимост 80 мл роботът гарантира висока ефективност на мокрото почистване. Той използва максимална всмукателна мощност 3800pa и има разнообразни режими на почистване за гласови команди в реално време. Освен това е снабден с променлива честота и му позволява да открива ръбове и препятствия около тях с помощта на високопрецизни сензори. Предпазното устройство с въже, тъй като падането на прахосмукачката, особено от външни прозорци, може да доведе до драматични наранявания. Предполага се, че падането се предотвратява и от високочувствителна лазерна сензорна система, която трябва да може да открие края на прозореца.

Алгоритъм

Саморазработеният от Hutthink алгоритъм за променлива честота автоматично ще осигури различна мощност на засмукване за различните петна и работни среди:

 • Саморегулиране на силата на засмукване в зависимост от работната среда. Засмукването е достатъчно силно, за да предпази W8 от падане или плъзгане във ветровита среда.
 • Саморегулиране на силата на засмукване според различните петна. Автоматично почиства различни петна с различна сила на засмукване.

Модернизираният модул за откриване с високочувствителен лазерен сензор открива точно ръбове и препятствия. Това устройство е елегантно, но мощно, за да направи всяка повърхност искрящо чиста, без дори да си мръднете пръста. С него можете да почиствате прозорци, огледала и други гладки повърхности, без да се притеснявате от висок риск, високи разходи за труд и ниска ефективност.

Почистване

Мокрото избърсване на всяка линия от пътя е ефективно и старателно, без да се налага да прави обратен завой. Следете нивото на водата по всяко време с прозрачния дизайн. Самостоятелно разработеният алгоритъм за променлива честота на Hutthink автоматично ще осигури различна сила на засмукване за различните петна.Иновативната система за двойно разпръскване на вода работи заедно, за да осигури високоефективно цялостно почистване и ви позволява да почистите прозореца с воден разтвор или с методи за сухо почистване само с едно преминаване. Почиства до 35㎡ от повърхността само с едно зареждане. Роботът е с размери 241 x 241 x 83 mm (~9,5 x 9,5 x 3,3-инча) и тежи 1,41 kg (~3,1 фунта).

Гласови функции

Интелигентната функция за гласови подкани осигурява актуализации на състоянието на робота в реално време, а функциите за сигурност включват предпазно въже и автоматична компенсация на въздушното налягане. 

Резервоар за вода

Резервоарът за вода с вместимост 80 ml е достатъчно обемен за да почиства до цели трийсет и пет квадратни метра, а също така е прозрачен, така че можете да видите кога трябва да го допълните. Роботът разполага с двойна система за разпръскване на вода наречена "whale spout", която позволява използването на воден разтвор или сухи методи за почистване. 

Спецификации на модела : 

 • Мотор : NIDEC безчетков мотор
 • Скорост на мотора : 27000 оборота в минута
 • Всмукателна мощност : 1850 - 3800pa
 • Резервна батерия : 650mAh
 • Напрежение : 24V
 • Мощножст : 90W
 • Ниво на шума : 65dB
 • Нето тегло : 1.41кг.
 • Дължина на предпазното въже : 6м
 • Район на приложение : >= 40см*60см

Всмукателна мощност

Засмукващата мощност е съобразена не само със замърсяването, но и с работната среда - тъй като роботът за изсмукване на прозорци се държи към стъклото с помощта на вакуума, който е изключителна важна част от робота. Според производителя се използва интелигентен алгоритъм за почистване. Предполага се, че тя ще адаптира силата на засмукване към замърсяването.