Новият и усъвършенстван робот Conga 3290 сразява конкуренцията със своята 4-в-1 система за почистване и смесен резервоар за прах и вода. Независимо от повърхността, независимо от покритието или пода, роботът действа еднакво добре и се адаптира към всяка ситуация и помещение не само заради подробната си карта, но и благодарение на високочувствителните си сензори.

 

Четиристепенната система се дели на: вакуум, с който изсмуквате както едри боклуци (хартия, леща), както и съвсем фини прашинки; търкане със сух моп и търкане с мокър моп, а също и забърсване, за които са отговорни двете гъвкави странични четки. За мокрото почистване са пригодени две технологии – първата е Wash4You, която дозира правилното количество вода от резервоара, за да не остават хлъзгави и опасни повърхности.

 

Втората технология е iWater и представлява набор от предварително зададени програми за движение на Conga 3290, които му помагат да почисти пода най-ефективно като непрестанно се връща напред-назад или обикаля спираловидно. Програмите за движение са около десет и всички могат да се контролират през приложението за телефон.

 

За сухото почистване можете да избирате между три нива на мощност – еко (800 Pa) за минимална консумация на енергия; нормален (1200 Pa) за ежедневно почистване и турбо (2300 Pa) за основно почистване. Това и комбинацията от странични четки, основна четка и моп помагат на робота да оползотворява всяка минута, в която почиства. И като заговорихме за време, цикълът на работа продължава 120 минути.

 

Навигационните способности на Conga 3290 са също подобрени – неговата iTech Laser 360 извършва интерактивно картографиране непрестанно в процеса на работа, ползвайки светлинен лъч на разстояние от шест до осем метра, като нанася върху картата и най-малките промени. Роботът отлично знае мястото на всяка мебел в дома Ви, за да създаде възможно най-ефективният и енергоспестяващ маршрут. Паметта му може да събере пет различни карти за пет различни апартамента (етажи) и 50 плана за почистване, всеки с конкретен график.

Виж модела онлайн с цена тук : https://robosector.eu/cecotec-conga-3290-prakhosmukachka-robot