Ревю и информация – LG Hom-Bot Square прахосмукачки роботи 

LG Hom-Bot е един от последните модели прахосмукачки роботи от LG.

Робота е достатъчно умен за да разбере най-добрия начин за почистване на дома ви чрез няколко цикъла на работа. Също така има и HEPA филтър, който го прави чудесен за хора с алергии. Както и другите роботи прахосмукачки е чудесен вариант за бързо почистване на някой и друга стая или част от имота ви когато сте извън дома.

Дизайн :

За щастие при моделите на LG дизайна не е обичайния скучен дизайн с черен цвят, който сте свикнали да виждате при други роботи. Тук има различни видове ярки и интересни цветове – червено, черно с лаков ефект. Дизайна му е леко квадратен, и няма големите странични буфери, които се използваха при предшествениците му. Ниския профил и лекото тегло – 3кг. го правят лесен и удобен за ползване на повечето места.

Гумираните колелца на робота го улесняват в придвижването му на различни повърхности. Така той лесно се справя със всякакви настилки – ламинат, плочки, килими и др.

От LG допълнително са подобрили и зарядната станция на робота като са я направили по-компактна, като дори има малък отвор за скриване на дистанционното управление с което робота разполага.Режими на работа :

Стандартните режими на почистване – „Зиг Заг“, „Клетка“, „Спирала“ работят чудесно при този модел. Функцията за работа „Спирала“ върши чудесна работа за почистване на разлято. Роботът има и възможност за задаване на таймер за почистване и графици, което го прави особено гъвкав за планиране на почистването у дома.

Дистанционно :


Дистанционното управление на робота е чудесно допълнение. То е компактно и удобно и има възможност с него да се управляват различните режими и посоки на почистване.

Като цяло робота се представя чудесно и в този ценови клас е един чудесен избор ако търсите бюджетен и компактен робот за всекидневното почистване у дома.

Можете да разгледате всички модели LG Hom-Bot в нашия онлайн магазин тук  : https://robosector.eu/index.php?route=product/search&search=hom%20bot