Ако предпочитате семейните сбирки, често приемате гости в дома си или имате голямо семейство, като че ли емоциите от преживяването бързо се забравят пред предизвикателството да почистите дома си след това. Като че ли почистването е онова задължение което все отлагаме за утре, защото взема от времето, енергията и всичко, което бихме могли да правим, за да се заредим отново за динамиката на ежедневието.

Истината е , че да е чист домът ни е важно за здравето и уюта ни, но има ли начин да се прави от някой друг, на когото можем да се доверим в почистването?

Да, има начин!

Нарича си роботизирана прахосмукачка  Roborock S8 Plus. S8 Plus  се отличава със своите двойни, гумирани четки, способни да почистват различни и разнообразни видове повърхности и настилки.  Високата всмукателна мощност – 6000 Ра гарантира, че домът ви ще блести от чистота и няма да има и следа от прах и други домашни замърсявания. Подобренията в мопа е и една от причините за по-доброто изживяване, което идва благодарение на системата VibraRise 2.0. Тази система автоматично повдига мопа при почистване на килимите и ги предпазва от намокряне. Звуковото почистване също е подобрено, като сега има честота до 3000 пъти в минута.

Как работи?

Roborock S8 Plus има за задача да идентифицира препятствията възможно най-точно и да вакуумира пространството около тях. Тази технология включва и разпознаване на екскременти от домашни любимци, което също се избягва, вместо да създава още повече замърсяване чрез евентуално почистване.

Черно – белия цвят на Roborock S8 Plus го прави подходящ за всякакъв интериор. След почистването S8 Plus  се връща обратно в станцията и изпразва събраната мръсотия и прах в торбичката за прах с вместимост 2,5 л. в продължение на седем седмици.

Многостепенното ниво на контрол, включеното картографиране на дома ви за най-ефективен път за почистване прави Roborock S8 Plus  незаменим за всеки дом.