С навлизането на технологиите в живота ни, все повече си даваме сметка, че времето е най-ценния ни ресурс, който е нужно да употребяваме разумно. Всеки миг е единствен и е важно да си даваме сметка, кое наистина е ценно за нас. Обръщайки поглед назад си осъзнаваме колко време сме отделяли за почистване на дома ни, без да сме давали това време на себе си. Днес, всичко това вече е минало и вече имаме помощник в почистването – това е Roborock S8 Pro Ultra.

Какви са предимствата на подобрения модел?

Вакуумната и почистваща станция S8 Pro Ultra, има по-мощно засмукване и подобрена система за почистване. Може да съхранява прах и мръсотия до седем седмици, преди да се нуждае от вашето внимание. Станцията извлича от роботизираната прахосмукачка праха и го съхранява в торба 2,5 л. , както и занемя мръсната вода за почистване с чиста. Всмукателната мощност е увеличена до 6000 Ра, така че лесно може да премахва прах, косми и остатъци от вашите килими и подове. От страна на почистването, Roborock S8 Pro Ultra има нова система за почистване VibraRise, която може да вибрира 3000 пъти в минута за по-добро търкане. Когато не се използва, мопът се подвига до 5мм, за да го държи далеч от вашия килим.

Как работи докинг станцията?

Когато роботът се върне към станцията за зареждане, тя автоматично измива и изплаква мопа, за да гарантира, че е готов за следващото почистване. Вградената 3D система за избягване на препятствията, която има Roborock S8 Pro Ultra, може да идентифицира и избягва потенциално опасности на пода, като обувки, чорапи и кабели. Всъщност, в неговата база данни има 42 обекта, които той знае, че трябва да избягва, включително разклонители и отпадъци от домашни любимци.

Каква навигация използва?

S8 Pro Ultra използва навигационна система PreciSense LiDAR, която създава подробна карта на вашия дом, за да намери най-ефективния път за почистване. И ако имате няколко нива в дома си, няма нужда от допълнителни настройки, тъй като Roborock S8 Pro Ultra  може да запомни до четири нива.

Това е идеален и незаменим уред за вашия дом и комфорт.