Robosector започва да предлага продуктите на Levoit. А един от техните продукти вече е и може да се намери онлайн - вертикална прахосмукачка Levoit VortexIQ™ 40 Flex. Без кабели и излишни усилия, тази безжична прахосмукачка ще ви помогне бързо и лесно да почистите дома си. Приставките са адаптивни и могат да бъдат използвани за почистване на разнообразни повърхности – стени, тавани, етажерки, мебели, фуги и още много други.

Силата на засмукване, която развива Levoit VortexIQ™ 40 Flex, е максимум 130AW, което е напълно достатъчно да повдигне трикилограмова тежест. В автоматичния си режим прахосмукачката почиства с умерена мощност, като използва инфрачервения си датчик, за да засича мръсотията и да увеличава сама силата си при нужда. Идеалното място да започнете почистването е отдясно на вратата, след което да направите кръг обратно на часовниковата стрелка и отново да се озовете до вратата.

За да е ефективно почистването, изберете правилните приставки. Започнете почистването от тавана, пердетата и стените, като ползвате скосената приставка или малката четка, така че ръцете ви да не се изморяват. Основната четка е универсална, благодарение на своя усукан дизайн. За твърди подове използвайте най-ниската мощност, за тънки и дебели килими – около средната, а за плътни – най-високата.

Контейнерът за прах е с вместимост 600 мл. и е изолиран с четиристепенна система за филтриране, включваща циклонна система, един метален филтър и два HEPA отгоре и отстрани. Контейнерът се изпразва в коша с две лесни стъпки, след което той и филтрите могат да се измият с вода.

Ако имате домашен любимец и килимите ви изпускат лоша миризма, то с Levoit VortexIQ™ 40 Flex можете не само да се възползвате от вградените LED светлини. С тях ще виждате по-добре под мебелите и ще откривате любимите скришни места на любимеца си, но също така ще неутрализирате миризмите. Просто поръсете мястото със сода, изчакайте четвърт час и вакуумирайте с максимум мощност.