Roidmi EVE Plus Robot Vacuum Cleaner 

Търсите си нова прахосмукачка робот? Самостоятелна, умна, съобразителна, бърза; някоя, която да постига високи резултати всеки път? А защо и да не изпразва сама контейнера си за прах? Новата EVE Plus на Roidmi е именно такава - не само че почиства всякакви повърхности и различни видове замърсявания, но и се самопочиства, докато се зарежда. По този начин фините прахови частици няма да се върнат обратно в помещението и няма риск да ги вдишате. Вместо това, те ще се събират в продължение на месец в книжна торбичка за боклук. Когато дойде време да я смените с нова, LED идентификаторът на върха на станцията ще Ви предупреди. 

Видео


Разбира се, ако Ви е неприятно роботът да върши това с всяко зареждане, можете да го настроите да изпразва контейнера си в определено време, например, през нощта или когато сте на работа. Торбичката има вместимост 3 литра. 

Навигационната система на Roidmi EVE Plus е свръхмодерна, оборудвана с LDS сензор, който сканира дома Ви и изчислява оптималния маршрут за работа. Запомня до пет различни карти - това е особено полезно, ако имате различни апартаменти или живеете в къща на няколко етажа. Приложението за управление е на компанията майка и се нарича Xiaomi Home. През него можете да задавате различни графици, да определяте зони на ограничение и да избирате последователността на помещенията за почистване. 

Мощността на засмукване е 2700 Pa, което прави роботът най-силният с марката Roidmi. От голяма полза за вакуумирането са и двете странични четки, които са рядкост при автономните роботи. EVE Plus има и контейнер за вода и поставка за моп (в кутията ще откриете един за многократна употреба и десет за еднократна). През приложението можете да зададете една от трите степени за количеството вода. Батерията е с капацитет 5200 mAh - достатъчни за повече от три часа работа при ниско замърсяване и малко препятствия.