Мечтаете си за по-лесно и по-ефикасно почистване на пода във вашия дом? А желаете ли мокрото и сухото почистване да се случва за минимум време и то само с един уред? Всичко това може да стане реалност, като в същото време резултатите ще бъдат феноменални. XIAOMI ROIDMI X20 HANDHЕLD CORDLESS  е перфектното решение, което със сигурност не само ще отговори на вашите изисквания, но и ще надмине всичките ви очаквания. Представяме ви безжичен модел вертикална прахосмукачка, която ще превърне почистването на дома в забавна детска игра. С изключително стилен и удобен дизайн, уредът комбинира в себе си сухо и мокро почистване и се справя перфектно с всяко замърсяване.

Спецификации


  • Модел: XCQ06RM.
  • Номинално напрежение: 29.6V.
  • Номинална мощност: 435W.
  • Капацитет на батерията: 2500mAH/72Wh.
  • Тегло на продукта: около 2,6 кг.
  • Размер на продукта: 1191 x 259 x 158 мм.
  • Време за зареждане: 2.5H.

Ергономичната дръжка и лекото тегло от 1,5 килограма прави управлението на прахосмукачката изключително просто. Моделът работи с мощен безчетков двигател, който достига до феноменалната скорост от 120,000 оборота в минута, но в същото време цени вашето спокойствие и е изключително тих и безшумен. За да почисти успешно дори и най-тесните пространства, XIAOMI ROIDMI X20 HANDHЕLD CORDLESS има всмукателна мощност от цели 25,000 Pa. Силата на прахосмукачката в комбинация с четките за сухо почистване, които са изградени от меки, водоустойчиви влакна, правят чудеса! Всяка частица мръсотия или прах остава в миналото само с едно минаване на прахосмукачката. Мокрото почистване се извършва чрез интелигентна система, която изпуска водата поетапно и по този начин гарантира, че мопът е достатъчно напоен, но в същото време предотвратява преливането и прекалено намокряне на повърхностите. Контейнерът за смет е с вместимост от 400 мл, а магнитният резервоар, с който е снабдена, е с воден капацитет 160 мл. Това ви гарантира дълго почистване преди да се наложи да ги обслужите.

6-слойна система и двойни филтри

Тъй като здравето винаги е на първо място, а у дома винаги искаме да създадем безопасна и здравословна среда за своето семейство, стик прахосмукачката има 6-слойна система и двойни филтри, чрез които почиства въздуха и премахва дори най-миниатюрните фини прахови частици, вредни акари и бактерии. Това я прави много подходяща за хора, предразположени и страдащи от алергии.

За да бъде почистването освен качествено, но и също така безопасно, моделът е снабден с интелигентна система за защита от засмукване на нежелани предмети. В момента, в който предната част на филтъра липсва – прахосмукачката автоматично ще се изключи.

Комплект и оборудване

Почистете всяко кътче на дома си само с този уред, но как? Устройството се предлага с комплект от няколко сменяеми почистващи четки, подходящи за всякакъв вид повърхности. Разполагате с голяма многофункционална четка за под, подходяща за почистване на паркет, теракот, килими и други настилки. Тя се справя успешно с упорити замърсявания, прах и косми. Може да работите също с четка за почистване на матраци, за да си осигурите спокоен и здравословен сън. Притежавате още четка за почистване на пукнатини, както и такава за неравни повърхности. Различните по големина накрайници, позволяват да почиствате освен подовите настилки колата си, чекмеджета, клавиатурата на компютъра и други труднодостъпни места. Накрайникът е снабден със специален сензор за светлина, който светва, когато почистваме под мебелите, както и на други места без светлина с цел улеснение

Батерии и захранване

Оборудвана е не с една, а цели осем мощни литиеви батерии с общ капацитет 2500 mAh, които издържат на работен режим 65 минути. Това е абсолютно достатъчно време, за да почистите площ от 400 кв.м. След като батерията се изтощи, устройството се поставя върху безжичното зарядно устройство, за да се зареди отново.

Към интелигентната прахосмукачка може да се свърже приложение, чрез което бързо, лесно и удобно да следите състоянието на уреда. Може да проверявате нивото на батерията, състоянието на филтъра, както и контейнера за прах.

Насладете се на почистването на подовите настилки в дома си, като в същото време го сведете до минимум време, но и се насладите на перфектни резултати и сияен блясък!