Меню
Вашата количка

Hobot

Hobot
Legee D8 Прахосмукачка с моп и база за самопочистване Legee D8 Прахосмукачка с моп и база за самопочистване
-9 %
В наличност
LEGEE-D8 е най-новият робот от марката Hobot, който се предлага и със станция за изпразване на боклука.Той въвежда нови стандарти при роботите-прахосмукачки. Освен с мощността на вакуума си, капацитета на батерията си, прецизното картографиране, той предлага невиждана до този момент при р..
1,729.00лв 1,899.00лв
Legee D8 Прахосмукачка робот Legee D8 Прахосмукачка робот
В наличност
D8 има цял набор от вградени сензори и програми, които му помагат да навигира не само в дома ви, но и в цялото ви пространство. LiDAR, енкодери, жироскопи, електронен компас и анализ и оценка на позицията помагат на робота да изчисли най-икономичния маршрут и да намери станция за зареждане най-бързо..
1,199.00лв
Legee D7 Прахосмукачка робот Legee D7 Прахосмукачка робот
В наличност
Джаджата е устройство "4 в 1", в което домашният помощник изсмуква прах с вакуумна помпа, събира различни отпадъци, навлажнява почистваната повърхност и избърсва повърхността с микрофибърна кърпа, като прилага сила върху пода.Това позволява събирането на косми, косми от домашни любимци и други голем..
755.00лв
Legee 7 Прахосмукачка робот Legee 7 Прахосмукачка робот
В наличност
Hobot Legee 7 е доказано качествена и достойна машина за почистване на подове.Legee 7 използва иновативна технология - LEGEE SLAM.Това е съкращение на уникалната навигационна система, която обединява LDS лидар, енкодер, жироскоп, електронен компас и оценка на позицията, за да открива и измерва заоби..
755.00лв
LEGEE 688 Прахосмукачка робот и подомиячка LEGEE 688 Прахосмукачка робот и подомиячка
-28 %
В наличност
Марка: Hobot
Legee 688 идва с още повече екстри в сравнение с предишните два – Приложение за телефон, 7 режима на почистване, прави карта в реално време, програмиране и още много.Hobot Legee 688 използва Fastbrush 4-степенно почистване – вакуум, сух моп, система за мокрене и мокър моп. Вакуумът мо..
649.00лв 899.00лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)