Меню
Вашата количка

iRobot

iRobot
Braava 390 Turbo Прахосмукачка робот за под Braava 390 Turbo Прахосмукачка робот за под
Извън наличност
Много тихо почистванеЕфективни микрофибърни подложкиЛесна система за закрепване на подложкатаПочиства всички видове твърди подови настилкиНавигационна система iAdapt 2.0 Два режима на работа: сухо и мокро почистванеСистема PRO-CLEAN: резервоар за вода и препарат за почистванеПочиства покрай стени и ..
449.00лв
Braava jet m6 - прахосмукачка робот за под Braava jet m6 - прахосмукачка робот за под
Доставка до 2-5 Дни
Почиства всички видове подови настилкиНавигация iAdapt 3.0 с интелигентна система за картографиране Imprint™ и технология vSLAM®Почиства до 92 m22 режима на почистване: сухопомитане и мокро забърсване445 мл. контейнер за водаПрецизна технология за пръскане на вода jet SprayПрезарежда се по време нап..
1,499.00лв
iRobot 605 Прахосмукачка робот iRobot 605 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
iRobot Roomba 605iRobot Roomba 605 е перфектният модел за хората, тепърва навлизащи в света на прахосмукачките роботи. Разполага само с три бутона за изключително лесно и опростено управление. Премахва прах и мръсотия от всякакви видове твърди подове и килими, а благодарение на специалната си на..
435.00лв
iRobot Braava jet 240 - Прахосмукачка робот за под iRobot Braava jet 240 - Прахосмукачка робот за под
Извън наличност
Справя се с мръсотията и петна по твърди подове *.Превъзходен робот Mop с Precision Jet Spray * и вибрираща почистваща глава помагат за справяне с мръсотията и петна.* Тествано в мокър режим за почистване на сухо кафе и сода. Придвижва се по труднодостъпни места.Попада на труднодостъпни места, ..
399.00лв
iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
iRobot Roomba 676Roomba 676 е мощен робот, с който почистването на дома е по-лесно от всякога. Идеален е както за твърди подове, така и за килими, и се управлява без усилие с помощта на мобилно приложение. Навигация iAdaptСистемата за почистване и навигация iAdaptбезпогрешно анализира пространс..
599.00лв
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИПочистете по-интелигентно Елегантният, първокласен дизайн допълва интериора на вашия дом; Roomba® 694 е чудесен начин да започнете да почиствате дома си по -интелигентно. Просто го настройте, за да почиствате ежедневната мръсотия, прах и отломки с приложението iRobot H..
469.00лв
iRobot Roomba 698 Прахосмукачка робот iRobot Roomba 698 Прахосмукачка робот
Доставка до 2-5 Дни
Безпроблемна навигация: iAdapt® Navigation използва пълен набор от сензори, които позволяват на вашия робот да си проправи път в и около кътчетата на вашия дом.Почиства под мебели: Нископрофилният дизайн позволява прахосмукачният робот Roomba® да почиства под повечето мебели, така че мръсотията няма..
649.00лв
iRobot Roomba 974 прахосмукачка робот iRobot Roomba 974 прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ      Почистете пода с натискане на един бутон или чрез смартфонСистематично почистване на твърд под и килимиСнабдена с първокласна система за почистване, която се състои от две уникални гумени четки.  Благодарение на специфичните подови р..
1,099.00лв
iRobot ROOMBA 975 Прахосмукачка робот iRobot ROOMBA 975 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Adapt 2.0 навигация с vSLAM технологияМодел с права линия с визуална локализацияИнтелигентна карта, позволяваща на Roomba да научи вашия домРоботите на Roomba и Braava Jet M6138 комуникират помежду сиЗа автоматично координиране на вакуумирането и след това почистванеAeroforce Противоъгълни екстракто..
1,099.00лв
iRobot Roomba 976 прахосмукачка робот iRobot Roomba 976 прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ      Можете да управлявате iRobot Roomba 976 отвсякъде -  IROBOT HOME App Ви позволява да определяте графика на почистване както Ви е удобно- по всяко време и навсякъде. Той  ви позволява да изберете начина и интензитета на по..
1,099.00лв
iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
iRobot Roomba 980Roomba 980 предлага всичко, което можем да очакваме от една модерна прахосмукачка робот. Подходяща е както за различни видове твърд под, така и за килими. Лесно се контролира с мобилно приложение, дори когато сте в движение, и не оставя нито едно кътче от дома ви непочистено. С ..
1,029.00лв
iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
iRobot Roomba e5152С Roomba e5152 iRobot поставя нови стандарти в света на прахосмукачките роботи. Тя разполага с всички специфики на предшествениците си и е особено подходяща за собствениците на домашни любимци и хората, страдащи от алергии. Може удобно да се управлява с мобилно приложение, дори..
799.00лв
iRobot Roomba E6 Прахосмукачка робот iRobot Roomba E6 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Технически данниПочиства площ до 100 кв.м с едно зарежданеЛитиево-йонна батерия 1800 mAhЗареждане – до 2 чЕнергийна консумация при зареждане - макс. 33 WЕнергийна консумация Stand-By режим - макс. 2 WРазмери (мм) 340 x 90Тегло – 3,6 кгНиво на шум < 58 dB..
849.00лв
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИПочиства след вас и себе си. Забравете за прахосмукачката в продължение на месеци с автоматичното изхвърляне на мръсотия Clean Base®, което позволява на i3 + да се изпразни до 60 дни.Изхвърля мръсотията от прахосмукачкатаТорбичките AllergenLock ™ използват 4 слоя материал..
939.00лв 1,549.00лв
iRobot Roomba i3 Прахосмукачка робот iRobot Roomba i3 Прахосмукачка робот
Доставка до 2-5 Дни
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИМощно почистванеНасладете се на цялостно почистване с 10X Power-Lifting Suction * и двойни многоповърхностни гумени четки, които издърпват мръсотия, отломки и косми от домашни любимци, където и да се крият, заедно с четка за почистване на ръбове, която да се грижи за дет..
949.00лв
Марка: iRobot
iRobotRoomba i7+ (i7556)Едно от последните попълнения в редиците на iRobot идва с уникални функции и подобрения. iRobot i7+ е най-висок клас прахосмукачка робот, оборудвана с автоматично изпразване и дистанционно управление. Автоматична система за изхвърляне на мръсотиятаВ сравнение с предшествен..
1,849.00лв
iRobot Roomba J7 Plus прахосмукачка робот iRobot Roomba J7 Plus прахосмукачка робот
Доставка до 2-5 Дни
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИЧрез най-модерната навигация PrecisionVision Roomba® j7+ разпознава обекти и избягва препятствия като кабели или „изненади“, направени от домашни любимци. Камерата разположена отпред търси препятствия и ги идентифицира дори при слаба светлина.Движението на робота е сист..
1,999.00лв
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИПочистващият цикъл се подобрява всеки път благодарение на мобилното приложение iRobot® Home с технология Genius. Roomba® j7 избягва препятствия, щом ги забележи за първи път и ви изпраща снимка, за да потвърдите дали да ги избягва и в бъдеще.Използвайте мобилното при..
1,499.00лв
iRobot Roomba S9+ Прахосмукачка робот iRobot Roomba S9+ Прахосмукачка робот
Доставка до 2-5 Дни
Най-добрият самопочистващ се робот с тристепенна система, която се справя с разнообразния замърсявания. Сензорите му не само отлично го ориентират в дома Ви, но също така му помагат да разпознае върху каква повърхност се намира, за да увеличи мощността на мотора си. Основната му четка е дв..
2,999.00лв
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)