Меню
Вашата количка

Прахосмукачки роботи за под

Прахосмукачки роботи за под

Предлагаме богата гама от различни видове прахосмукачки роботи за под. Прахосмукачката робот може да ви избави от неприятната работа в почистването на различни настилки - плочки, лаиминиран паркет, естествен паркет, мокет, килим и др. Можете да изберете някой от популярните модели - Xiaomi, ILIFE, MAYA или да търсите по модел, вид и цвят. Ако не сте сигурни какъв точно модел да изберете за вашия дом можете да се свържете с нас. Ние ще ви съдействаме заедно да изберем най-качествения модел на най-добра цена. Ако търсите пък прахосмукачка робот за почистване на прозорци вижте тази категория : роботи за почистване на прозорци. В нашия сайт можете да намерите и: роботи за градини и басейни

Марка: Roborock
Прахосмукачка робот Roborock S8S8 е един от най-новите модели прахосмукачки-роботи на компанията Roborock. Серията се състои от три варианта, като S8 е най-достъпният от тях. Роботът е снабден с 3D система за насочване и LIDAR навигация, които го правят изключително функционален и му позволяват..
1,499.00лв
Roborock S8 Plus Прахосмукачка робот Roborock S8 Plus Прахосмукачка робот
-21 %
В наличност
Марка: Roborock
Roborock S8 plus е един от най-новите модели прахосмукачки-робот за 2023 година, като този модел от серията е със смукателна станция. Роботът е проектиран от експерти, като в него са включени много нови технологии, които оправдават очакванията и нуждите на потребителите в техните ежедневни грижи..
1,389.00лв 1,749.00лв
Марка: Roborock
Q7 Max Plus - един от най-добрите от RoborockКогато търсите най-добрата автономна прахосмукачка на пазара, вие търсите Roborock. Последният продукт на компанията е Q7 Max Plus със самопочистваща се станция и удължено време на работа. Първото, което прави впечатление, е двойния контейнер за вода и пр..
949.00лв 1,049.00лв
Марка: Roborock
Q8 Max Plus - информацияСерията роботизирани прахосмукачки Q8 на Roborock са най-новото предизвикателство на пазара за автономни помощници у дома. Каквото и да вършат, вършат го 30% по-бързо и ефикасно от предходни модели. Ще откриете Q8 Max Plus в бяло и черно с класически дизайн, който му позволяв..
989.00лв 1,199.00лв
Roborock Q Revo Прахосмукачка робот Roborock Q Revo Прахосмукачка робот
-14 %
В наличност
Марка: Roborock
Информация:Както малките деца, така и домашните любимци изискват ежедневно да почиствате дома си. Котките обожават да изследват и да спят на най-неочаквани места, оставяйки след себе си валма от косми, които обичайно се събират в ъглите и по протежението на стените. Кучетата, любвеобилни, но ревниви..
1,429.00лв 1,669.00лв
Марка: Roborock
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИУсъвършенствано 4200Pa Super засмукванеИзчистете мръсотията, криеща се във вашите килими, и отстранете отломки, криещи се в пукнатини на подовата дъска с максимална мощност на засмукване от 4200Pa.Прахосмукачка и моп 2-в-1Q7 Max може да почиства и измива пода, б..
684.00лв 999.00лв
Марка: Roborock
ОПИСАНИЕВисока производителност и възможност за почистванеRoborock Q8 Max ще ви изненада приятно със смукателна мощност на ниво до 5500 Pa. Роботизираната прахосмукачка притежава двойна четка за още по-добро почи-стване на различни повърхности в дома ви. Благодарение на нея той събира 20% повече кос..
749.00лв 999.00лв
Xiaomi Robot Vacuum X10 Plus Робот прахосмукачка Xiaomi Robot Vacuum X10 Plus Робот прахосмукачка
-18 %
В наличност
Марка: XIAOMI
Модерен минималистичен вид В предната част на устройството има RGB камера, а точно над нея има 2 контролни бутона с подсветка. Първият отговаря за включването / изключването, а вторият връща прахосмукачката към зарядната станция. Xiaomi X10 + е направен в доста минималистичен дизайн и самопочиства..
1,279.00лв 1,569.00лв
Марка: Roborock
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
Независимо кой е следващият модел на пазара, Roborock винаги води с една обиколка пред конкуренцията. Такъв е случая и с новата хибридна прахосмукачка робот Q5 Pro. Нейна основна отличителна черта е двойната гумирана четка, която се адаптира към всички видове подове и настилки и успешно се справя с ..
589.00лв 759.00лв
Марка: Dreame
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИXiaomi Dreame Bot L10 Pro е робот прахосмукачка, която извършва сухо и мокро почистване във вашия дом. Роботът има нови подобрения като нова навигационна система, подобрен софтуер и електронен резервоар за вода. Освен това е по-ефективен, по-тих и по-автономен от предишното ..
799.00лв
Roidmi EVE Plus Прахосмукачка робот Roidmi EVE Plus Прахосмукачка робот
-20 %
В наличност
Марка: XIAOMI
Основни характеристикиRoidmi EVE Plus от Xiaomi е високотехнологична роботизирана прахосмукачка, съчетаваща в себе си иновативен дизайн, максимална производителност и богат набор от функции. Прахосмукачката позволява множество почистващи режими, в това число сухо и мокро почистване и може да б..
719.00лв 899.00лв
Марка: iRobot
iRobotRoomba i7+ (i7556)Едно от последните попълнения в редиците на iRobot идва с уникални функции и подобрения. iRobot i7+ е най-висок клас прахосмукачка робот, оборудвана с автоматично изпразване и дистанционно управление. Автоматична система за изхвърляне на мръсотиятаВ сравнение с предшествен..
1,899.00лв
Combo Dreame D10S Plus + Hutt  W8 - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ Combo Dreame D10S Plus + Hutt  W8 - РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ + ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
-17 %
В наличност
Марка: XIAOMI
С комбинацията между двата робота - Dreame D10S Plus + Hutt  W8, вие ще получите едно цялостно решение на вашия дом, а сега и на една много по-добра цена.DreameBot D10S Plus DreameBot D10S Plus е високотехнологичен и интелигентен робот прахосмукачка, предлагащ високоефективно и безупречно почи..
1,429.00лв 1,718.00лв
Марка: XIAOMI
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИИздигнeтe aвтoмaтичнoтo cи пoчиcтвaнe нa дoмa нa cлeдвaщo нивo c Хіаоmі Мі Rоbоt Vасuum Мор 2 Ultrа. Toй изпoлзвa мoдepнизиpaн лaзepeн ceнзop зa paзcтoяниe (LDЅ) c Ѕ-сrоѕѕ™ 3D тexнoлoгия зa избягвaнe нa пpeпятcтвия.Toзи cĸeнep ĸapтoгpaфиpa зaoбиĸaлящaтa Bи cpeдa в peaлнo вpeм..
849.00лв
Xiaomi X20 Plus Прахосмукачка робот Xiaomi X20 Plus Прахосмукачка робот
Ново
Марка: XIAOMI
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
Роботизирана прахосмукачка Xiaomi Robot Vacuum X20 Plus Прахосмукачка-робот Xiaomi X20 Plus - чисто нов връх на технологията, който ще надмине очакванията ви. Със своята усъвършенствана базова станция, висока производителност при прахосмукиране и миене, умело избягване на препятствия и интелигентно..
0.00лв
Марка: XIAOMI
ОписаниеКато флагман, прахосмукачката Xioami Viomi Alpha 3 AI е много привлекателна и конкурентна. И определено ще ви донесе ново изживяване при автоматичното почистване. Особено електролитна стерилизация на вода без добавяне на химически компоненти е изключително полезна функция, която ефективно ун..
899.00лв 1,049.00лв
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
Възможности Разпознаване на стаяЕлектрически управляван воден резервоар3 различни вида за почистванеЗадайте виртуална стена / забранена зона  / задайте конкретна стая за почистванеВъзможност за картографиране на няколко етажаАвтоматично презареждане и продължаване на работатаАксесоариОснов..
0.00лв
Марка: XIAOMI
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Xiaomi Robot Vacuum S10 Планиране на интелигентно оформление на къщата Почистването е лесно, Xiaomi Robot Vacuum S10 е оборудван с лазерна навигационна технология, която може да постигне 360° сканиране, бързо да идентифицира домашната среда и да изгради точна карта на дома...
404.00лв 499.00лв
Марка: XIAOMI
Xiaomi наскоро пусна нова линия интелигентни прахосмукачки роботи, като цените им са достъпни за всеки бюджет. Най-новата иновация е S10 Plus с пълна функция за почистване. Тази прахосмукачка не просто забърсва праха от подовете с влажен микрофибър, но има и функции за мокро почистване, както и добр..
619.00лв 699.00лв
Марка: XIAOMI
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
ОПИСАНИЕ   Партньорът на Xiaomi по екологичната верига Roborock представи прахосмукачката-робот Roborock G20 с четиризоново почистване с двойна вибрация. Новият самопочистващ се робот Roborock разполага със засмукване от 6000 Pa за почистване от най-високо ниво. Предлага се в два варианта ..
0.00лв
Xiaomi Lydsto W2 Прахосмукачка робот Xiaomi Lydsto W2 Прахосмукачка робот
Ново
Марка: XIAOMI
ОПИСАНИЕ Xiaomi Lydsto W2 е нова генерация прахосмукачка робот, която предлага по-високо ниво на автономност, удобство и стерилизация!Уредът за почистване Lydsto W2 разполага с функционална зарядна база, която включва 4L резервоар за чиста вода + 4L резервоар за мръсна вода + 3L торба за отпадъци. ..
1,799.00лв
Освободете време за себе си. Почистващият робот Viomi V2 Max ще се погрижи за подовете във вашия дом, докато вие се наслаждавате на приятни моменти. Този уред не само вакуумира, но и измива, предлагайки всестранно почистване. Своят мощен всмукателен капацитет от 2400Pa позволява на робота да се спра..
599.00лв
Няма повече да цапате ръцете си от четките и подложката на робота. Това модел елиминира това чрез използване на водна система под високо налягане, която вътрешно измива ролковата четка вместо вас. Няма шанс вторичното замърсяване на пода да влезе в контакт с подови повърхности. Основната разлика при..
949.00лв 1,099.00лв
Иновативната прахосмукачка робот ROIDMI EVA напълно самостоятелно извършва всичко, свързано с почистването на вашия дом или офис. Робопомощникът разполага с функциите автоматично почистване на избраните от вас зони, автоматично самопочистване, подсушаване, както и автономно презареждане.В допълне..
1,279.00лв 1,479.00лв
Марка: Roborock
Прахосмукачка-робот Roborock S8 Pro Ultra е най-добрият модел от серията S8 .Подобно на останалите модели тя има 5200mAh батерия, която е достатъчна за 180 минути почистване в тих режим. Това позволява почистването на жилища с площ до 300 кв.м само с едно зареждане.  И двата контейнера ..
2,249.00лв 3,299.00лв
Roborock S8 MaxV Ultra Прахосмукачка робот Roborock S8 MaxV Ultra Прахосмукачка робот
-3 %
В наличност
Марка: Roborock
Представяме Roborock S8 MaxV Ultra – може би топ модела в момента в областта на домашните роботизирани прахосмукачки. Този продукт не просто чисти вашите подове, той ги трансформира в перфектно чисти повърхности с минимални усилия от ваша страна. Ето защо Roborock S8 MaxV Ultra бързо се утвърждава к..
2,999.00лв 3,099.00лв
Марка: Roborock
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
Революция в света на роботизираните прахосмукачки В света на домакинските уреди, роботизираните прахосмукачки се утвърдиха като незаменими помощници. И сред тях, Roborock S8 Max Ultra изпъква със своя впечатляващ набор от функции, които трансформират начина, по който почистваме домовете си. Roboro..
0.00лв
Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот
-33 %
В наличност
Марка: Roborock
Q5 Pro Plus е всичко, което можете да очаквате от роботизирана прахосмукачка – силен вакуум, адаптивни четки, ефективен моп и станция за почистване. В самото начало прахосмукачките роботи бяха просто екстра – машина, която се удря от предмет в предмет, вакуумирайки безредно, докато не ѝ свърши батер..
799.00лв 1,199.00лв
Roborock Q Revo MaxV Прахосмукачка робот Roborock Q Revo MaxV Прахосмукачка робот
Ново
Марка: Roborock
В света на технологиите за домакинството, Roborock Q Revo MaxV представлява революция в почистването. Съчетавайки изискан дизайн с непревземаема мощност и умно управление, тази прахосмукачка робот преосмисля как поддържаме чистотата в домовете си. Ето защо тя е не просто уред, а ключов елемент от ин..
2,199.00лв
Самопочистващ се моп: Когато прахосмукачката робот открие, че четките ѝ трябва да се почистят, тя инстинктивно се връща в станцията си. Почистващите елементи се напръскват с вода и благодарение на бързото въртене се измиват. Същевременно дюзата в долната част на станцията изпомпва мръсната вода в с..
809.00лв
Метене, забърсване и прахосмукачка робот 3 в 1 Вградената електрическа система за почистване му позволява да наблюдава и контролира нивото на водата според сухотата и влажността на пода, без да се притеснявате да намокрите килимите си.Самоизпразваща се роботизирана прахосмукачка Предлага се с основа..
899.00лв 999.00лв
Марка: Midea
S8+ от MideaMidea е един от най-големите производители на микровълнови фурни и климатици наред с десетки други електроуреди за дома. S8 Plus е първият опит да компанията за роботизирана прахосмукачка със самопочистваща се станция. На пръв поглед моделът има стандартни размери и последен модел LDS си..
719.00лв 799.00лв
Марка: Midea
Продуктът на Midea е устройство 2 в 1. Има функция за прахосмукачка и моп, спестявайки време. Двигателят, работещ с мощност 55 W и смукателна мощност до 4000 Pa, ефективно събира различни видове замърсявания, от прах до коса. Лазерната технология LDS NaviPolaris създава точна карта на вашия дом, без..
459.00лв
Midea M7 Pro Прахосмукачка Робот Midea M7 Pro Прахосмукачка Робот
-15 %
В наличност
Марка: Midea
Продуктът на Midea е устройство 2 в 1. Има функция за прахосмукачка и измиване на повърхността, спестявайки време. Моторът с мощност 55 W и смукателна мощност 4000 Pa ефективно събират различни видове мръсотия, от прах до коса. За по-добър ефект на измиване е използван моп, който генерира вибра..
519.00лв 609.00лв
Midea M6 Прахосмукачка Робот Midea M6 Прахосмукачка Робот
В наличност
Марка: Midea
Устройството се отличава с мощност на засмукване от 2000Ра и е оборудвано с V-образна четка и две странични четки, така че да се справя перфектно с мръсотията. Използва усъвършенствана навигация LiDAR и осигурява време за работа до 180 минути. Освен това има специално проектиран контейнер за вода и ..
379.00лв
Марка: Mamibot
Mamibot PetVac 280 – специалзиран робот за хора с домашни любимци.Petvac 280 няма централна четка, което е удобно за хората с домашни любимци, за да не са заплитат косми.Мощен вакуум, прахосмучене и миене едновременно, приложение за телефон, HEPA филтър са едни от предимствата на новия модел на..
389.00лв
Марка: Mamibot
MAMIBOT Exvac 660 е робот за почистване с тънък и елегантен дизайн, който предлага ефективно почистване във вашата домашна обстановка.В робота е вграден контейнер за вода с контролирано "Smart" подаване на течност и голям капацитет от 370 мл. Това е гаранция за перфектно мокро почистване водещо до и..
409.00лв
Марка: Magnum
Прахосмукачката робот MAGNUM UV+ е последният модел от серията MAGNUM, който предлага изключително интелигентни функции и висок клас характеристики. Роботът разполага с лазерна система за навигация, приложение на български език с множество функции, UVC лампа за стерилизация на почистените повърхност..
609.00лв
Марка: Magnum
ОПИСАНИЕ Роботът прахосмукачка MAGNUM ONE e наследник на доказалия се на пазара модел MAGNUM. Този робот предлага различни функции, както и сухо и мокро почистване. MAGNUM ONE за разлика от предшественика си разполага с още по-усъвършенствано мобилно приложение, специално разработено за модела на б..
499.00лв
Марка: Magnum
Роботизираната прахосмукачка MAGNUM ONE е най-новият модел на MAGNUM. MAGNUM ONE е създаден с мобилно приложение на български език, разработено специално за този модел с цел да може да улесни максимално всяко домакинство. MAGNUM ONE разполага с усъвършенствани функции, които помагат безупречно да п..
449.00лв
MAGNUM ONE Plus Прахосмукачка робот със сухо и мокро почистване MAGNUM ONE Plus Прахосмукачка робот със сухо и мокро почистване
Ново -9 %
Марка: Magnum
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Прахосмукачката робот MAGNUM ONE Plus e най-новото попълнение в семейството на бранда MAGNUM. Роботът разполага с удобно мобилно приложение, специално разработено за модела на български език, което Ви позволява да управлявате целия процес на почистване и да зададете Ваши инди..
499.00лв 549.00лв
Марка: Magnum
Прахосмукачката робот MAGNUM ONE Plus е най-новият модел от семейството на бранда MAGNUM, предлагащ интелигентни функции и изключително добри характеристики за почистване на дома.Можете да разделяте помещението на стаи с различни цветове, да определите реда на почистване на стаите, както и да зададе..
449.00лв 499.00лв
Този робот предлага по-олекотени функции, както и възможност за сухо и мокро почистване. MAGNUM ONE разполага с още по-усъвършенствано мобилно приложение, специално разработено за модела на български език, което ви дава допълнителни възможности да управлявате процеса на почистване и да задавате ваши..
449.00лв
Magnum White е автоматизирана роботизирана прахосмукачка, предлагаща удобство и ефективност при почистване на вашия дом.Роботът използва най-точната навигационна система на пазара - 360° лазерна навигация, съчетана с LDS и SLAM алгоритъм. Това позволява на робота да "види" всички препятствия и прегр..
579.00лв 649.00лв
Марка: XIAOMI
Прахосмукачката робот лесно почиства пода от боклуци като и го измива със същата лекота.  Усъвършенствана навигационна система позволява на робота да почиства възможно най-ефективно. За 3 часа той може да почисти напълно до 250 кв.м.Удивителна силаРазпознаване на килимиКогато бъдат открити кили..
699.00лв 799.00лв
LEGEE-D8 е най-новият робот от марката Hobot, който се предлага и със станция за изпразване на боклука.Той въвежда нови стандарти при роботите-прахосмукачки. Освен с мощността на вакуума си, капацитета на батерията си, прецизното картографиране, той предлага невиждана до този момент при р..
1,729.00лв 1,899.00лв
D8 има цял набор от вградени сензори и програми, които му помагат да навигира не само в дома ви, но и в цялото ви пространство. LiDAR, енкодери, жироскопи, електронен компас и анализ и оценка на позицията помагат на робота да изчисли най-икономичния маршрут и да намери станция за зареждане най-бързо..
1,199.00лв
Джаджата е устройство "4 в 1", в което домашният помощник изсмуква прах с вакуумна помпа, събира различни отпадъци, навлажнява почистваната повърхност и избърсва повърхността с микрофибърна кърпа, като прилага сила върху пода.Това позволява събирането на косми, косми от домашни любимци и други голем..
755.00лв
Hobot Legee 7 е доказано качествена и достойна машина за почистване на подове.Legee 7 използва иновативна технология - LEGEE SLAM.Това е съкращение на уникалната навигационна система, която обединява LDS лидар, енкодер, жироскоп, електронен компас и оценка на позицията, за да открива и измерва заоби..
755.00лв
Марка: Hobot
Legee 688 идва с още повече екстри в сравнение с предишните два – Приложение за телефон, 7 режима на почистване, прави карта в реално време, програмиране и още много.Hobot Legee 688 използва Fastbrush 4-степенно почистване – вакуум, сух моп, система за мокрене и мокър моп. Вакуумът мо..
649.00лв 899.00лв
Най-добрият самопочистващ се робот с тристепенна система, която се справя с разнообразния замърсявания. Сензорите му не само отлично го ориентират в дома Ви, но също така му помагат да разпознае върху каква повърхност се намира, за да увеличи мощността на мотора си. Основната му четка е дв..
2,999.00лв
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИПочистващият цикъл се подобрява всеки път благодарение на мобилното приложение iRobot® Home с технология Genius. Roomba® j7 избягва препятствия, щом ги забележи за първи път и ви изпраща снимка, за да потвърдите дали да ги избягва и в бъдеще.Използвайте мобилното при..
1,499.00лв
Марка: iRobot
iRobot Roomba i7156Благодарение на привлекателните си нови функции, iRobot Roomba  i7 засенчва много други прахосмукачки в класа си. Роботът е подходящ както за твърди подове, така и за килими . Той премахва не само праха и мръсотията, но и космите от домашните любимци. Разполага с 10 пъти ..
1,299.00лв
Марка: iRobot
Roomba Combo i8 (i8178) е интелигентен робот за почистване, създаден да ви помогне в задачите по поддръжката на дома. Този модел предлага удобство и ефективност, като осигурява автоматизирано почистване, което ви спестява време и усилия.НАВИГАЦИЯ - iAdapt® 3.0ПОЧИСТВАЩА СИСТЕМА - AeroForce®МОБИЛНО П..
1,299.00лв
Марка: ILIFE
ОПИСАНИЕ2-в-1 прахосмукачка и мопILIFE T10s комбинира прахосмукачка и моп 2 в 1, като може да поеме прах и да почисти упоритите петна чрез цялостно почистване. Налични са различни режими на прахосмукачка и почистване, за да отговорят на вашите ежедневни нужди от почистване.3000Pa силно засмукванеПро..
699.00лв 769.00лв
Марка: ILIFE
OПИСАНИЕILife А9S е високотехнологична прахосмукачка робот от следващо поколение. Моделът предлага всмукателна сила от 1,000 Pa, литиево-йонна батерия с капацитет от 2,600 mAh и иновативен HEPA филтър, който улавя дори и най-малките прахови частици. В допълнение, интелигентният робо-домакин може да ..
859.00лв
Eufy Robovac G10 Прахосмукачка робот с моп Eufy Robovac G10 Прахосмукачка робот с моп
В наличност
Марка: Eufy
EUFY Robovac G10 робот прахосмукачка – специално за хора с домашни любимци и без килими.Слим дизайн,2000 Pa сила на вакуум, до 120 кв.м. , тих, самозареждане и довършване, приложение за телефон, миещ си филтър.Robovac G10 е подходяш за малки и средни жилища, за хора с домашни любимци и без килими. Р..
649.00лв
Eufy RoboVac 35C Прахосмукачка робот Eufy RoboVac 35C Прахосмукачка робот
В наличност
Марка: Eufy
ОПИСАНИЕСнабден с многобройни функции и изключително висока мощност на засмукване от 150000PA, RoboVac 35C е перфектен домакински робот във вашия дом. Може да се контролира чрез App или Amazon Alexa / Google Home. Прахосмукачката робот може независимо да регулира своята смукателна мощност ..
625.00лв
Марка: Dreame
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
Прахосмукачката-роботDreame Bot W10  е произведена от компанията Dreame Technology. AI, RGB камерата и 3D ToF сензора в уреда са комбинирани така, че да регулират мощността на засмукване, влажността на мопа и времето за почистване за всяка стая.Спецификации–   ..
0.00лв
DreameBot L10s Ultra Прахосмукачка робот DreameBot L10s Ultra Прахосмукачка робот
-32 %
В наличност
Марка: Dreame
Напълно автоматично почистване: автоматично прахосмукачка, автоматично почистване на мопове, автоматично добавяне на вода, добавяне на разтвори, бързо изграждане на карта и автоматично оформление на карта, което прави напълно автоматизираното почистване на дома реалност.Удобната система за авто..
1,669.00лв 2,449.00лв
Dreame L20 Ultra Прахосмукачка робот Dreame L20 Ultra Прахосмукачка робот
-11 %
В наличност
Марка: Dreame
Dreame L20 Ultra се отличава със своята изключително ефективна производителност. Използва най-съвременната система MopExtend™, която позволява прецизно почистване на труднодостъпни места. Роботът автоматично разпознава ъгли и ръбове, което му позволява да разшири обхвата на подложките за почист..
2,279.00лв 2,559.00лв
Марка: Dreame
Информация:DreameBot L10 Ultra е високоефективна роботизирана прахосмукачка, разработена от DreameTech, която гарантира изключително ефективно почистване на вашия дом. Този продукт предлага напреднали функции и интелигентни възможности, които осигуряват дълбоко и ефективно почистване на всички повър..
1,999.00лв
Марка: Dreame
Информация:Dreame L10 Prime е подобрена версия на предходния модел Dreame W10, създадена да автоматизира и подобри процеса на почистване във вашия дом. Този интелигентен робот за почистване комбинира мощно засмукване с автоматично почистване и изсушаване с моп, предоставяйки здравословна и безупречн..
1,599.00лв