Меню
Вашата количка

Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот

Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот
Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот
Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот
Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот
-32 %
Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот
Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот
Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот
Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот

Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот

Гарантирано качество
Експресна доставка
Безплатна доставка до офис на Спиди
819.00лв
1,199.00лв

Опции

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 76.44 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 76.51 лв. на месец
Прахосмукачки роботи
Всмукателна мoщнocт5500 Pa
Tип пoчиcтвaнeСухо и мокро
Капацитет на контейнера за прах770 мл
Капацитет на контейнер за вода180 мл
Време за работа240 мин
Батерия5200 mah
Планиране на маршрутаLiDAR
Гаранция 2 години
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

Q5 Pro Plus е всичко, което можете да очаквате от роботизирана прахосмукачка – силен вакуум, адаптивни четки, ефективен моп и станция за почистване. В самото начало прахосмукачките роботи бяха просто екстра – машина, която се удря от предмет в предмет, вакуумирайки безредно, докато не ѝ свърши батерията или се заплете в забравени кабели. Q5 Pro Plus обаче е продукт, който е на крачка от това да направи автономните прахосмукачки напълно самостоятелни. Поне за следващите седем седмици.

Торбичката за прах, разположена в станцията за зареждане, е достатъчно голяма, за да ви стигне за два месеца.

Възможности на Q5 Pro Plus

Торбичката за прах, разположена в станцията за зареждане, е достатъчно голяма, за да ви стигне за два месеца. Времето може да варира, в зависимост от степента на замърсяване в дома ви. Самата станция ще пристигне в две части – първата е основата, а втората е кутията с торбичката. Двете части се сглобяват една за друга, като ще откриете мини ключ с точните размери на винтовете, в случай че не разполагате с инструменти у дома. Щом всичко е готово, включете станцията към електрическата мрежа и поставете робота. Докато той се зарежда, изтеглете приложението за телефон и стартирайте Q5 Pro Plus. С първото си включване той ще сканира набързо дома ви, създавайки планировка. При второто си включване, което е действителното почистване, Q5 Pro Plus ще надгради картата, създавайки двуизмерна и триизмерна версия.

С първото си включване той ще сканира набързо дома ви, създавайки планировка.

Приложение за телефон

През приложението за телефон можете да следите прогреса на работа, вакуумираните и измити квадратни метри, оставащата батерия. Също така можете да назначавате графици за почистване, зони с ограничен достъп и да следите състоянието на компонентите.

За разлика от другите почистващи роботи, Q5 Pro Plus е оборудван с две гумирани, усукани четки, поставени под специфичен ъгъл,

Две гумирани четки

За разлика от другите почистващи роботи, Q5 Pro Plus е оборудван с две гумирани, усукани четки, поставени под специфичен ъгъл, който им позволява по-сигурно, „захапващо“ вакуумиране. Главата с двете четки е подвижна, адаптираща се към разнообразни повърхности и настилки – дърво, теракот, килими, черги. Роботът разполага и с трета четка, странично разположена, за почистване на ъгли и по протежението на стени. Колелата са с грайфери и са достатъчно широки, за да преодоляват препятствия до 2 см височина.

Главата с двете четки е подвижна, адаптираща се към разнообразни повърхности и настилки – дърво, теракот, килими, черги.

Вътрешен контейнер за прах

Контейнерът за прах е вътрешен, с вместимост 770 мл. и отделен изход за станцията. След като приключи с почистването, Q5 Pro Plus се връща на докинг станцията да се зареди и да изпразни контейнера си. Резервоарът за вода е външен и има поставка за пада с мопа. Вместимостта му е 180 мл., като в зависимост от капкоподаването, ниско или високо, може да покрие от малък до средноголям апартамент. Мопът е микрофибърен, универсален. Препоръчително е да имате поне два на разположение – докато единият съхне, другият да е готов за работа.

След като приключи с почистването, Q5 Pro Plus се връща на докинг станцията да се зареди и да изпразни контейнера


Минимална поддръжка

Поддръжката на робота е минимална. От време на време трябва да го почиствате със суха кърпа, особено местата, на които са разположени сензорите. Станцията за зареждане също има сензор и контактни зони, които се нуждаят от забърсване.


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Roborock продължава да разширява портфолиото си от вакуумни роботи и създава новия Roborock Q5 Pro+ с база за автоматично изпразване на боклука. Новият робот идва с допълнителна станция и на прилична цена. Може да се закупи със станция и без. Предлага се само в един цвят (черен) и техническите детайли са идентични и в двата случая. Моделът е с DuoRoller (две ролки отдолу), със смукателна мощност до 5500 Pa и 770 ml контейнер за прах. Има и мокро почистване, като резервоарът за вода е 180 мл. В допълнителната станция се слагат торби за прах. Подходяща е за почистване на различни повърхности с праг до 2 см. Новият модел използва навигация PreciSense LiDAR, за да се движи из дома ви ефективно. Кaкто при много други прахосмукачки Roborock, можете да управлявате робота чрез приложението Roborock или с гласови команди на Amazon Alexa, Google Assistant или Apple Siri.

Спецификация:

    Марка Roborock

    Име на модела Q5 Pro Plus

    Препоръка за повърхност Твърд под, дърво, килим

    Специална функция - Променлив контрол на засмукването

    Цвят черен


Гаранция: 2 години

Прахосмукачки роботи
Всмукателна мoщнocт5500 Pa
Tип пoчиcтвaнeСухо и мокро
Капацитет на контейнера за прах770 мл
Капацитет на контейнер за вода180 мл
Време за работа240 мин
Батерия5200 mah
Планиране на маршрутаLiDAR
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър