Меню
Вашата количка

Roborock

Roborock
Марка: Roborock
Прахосмукачка робот Roborock S8S8 е един от най-новите модели прахосмукачки-роботи на компанията Roborock. Серията се състои от три варианта, като S8 е най-достъпният от тях. Роботът е снабден с 3D система за насочване и LIDAR навигация, които го правят изключително функционален и му позволяват..
1,499.00лв
Roborock S8 Plus Прахосмукачка робот Roborock S8 Plus Прахосмукачка робот
-18 %
В наличност
Марка: Roborock
Roborock S8 plus е един от най-новите модели прахосмукачки-робот за 2023 година, като този модел от серията е със смукателна станция. Роботът е проектиран от експерти, като в него са включени много нови технологии, които оправдават очакванията и нуждите на потребителите в техните ежедневни грижи..
1,439.00лв 1,749.00лв
Марка: Roborock
Q7 Max Plus - един от най-добрите от RoborockКогато търсите най-добрата автономна прахосмукачка на пазара, вие търсите Roborock. Последният продукт на компанията е Q7 Max Plus със самопочистваща се станция и удължено време на работа. Първото, което прави впечатление, е двойния контейнер за вода и пр..
949.00лв 1,049.00лв
Roborock Q8 Max Plus Прахосмукачка робот Roborock Q8 Max Plus Прахосмукачка робот
-18 %
В наличност
Марка: Roborock
Q8 Max Plus - информацияСерията роботизирани прахосмукачки Q8 на Roborock са най-новото предизвикателство на пазара за автономни помощници у дома. Каквото и да вършат, вършат го 30% по-бързо и ефикасно от предходни модели. Ще откриете Q8 Max Plus в бяло и черно с класически дизайн, който му позволяв..
989.00лв 1,199.00лв
Марка: Roborock
Информация:Както малките деца, така и домашните любимци изискват ежедневно да почиствате дома си. Котките обожават да изследват и да спят на най-неочаквани места, оставяйки след себе си валма от косми, които обичайно се събират в ъглите и по протежението на стените. Кучетата, любвеобилни, но ревниви..
1,429.00лв 1,669.00лв
Марка: Roborock
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИУсъвършенствано 4200Pa Super засмукванеИзчистете мръсотията, криеща се във вашите килими, и отстранете отломки, криещи се в пукнатини на подовата дъска с максимална мощност на засмукване от 4200Pa.Прахосмукачка и моп 2-в-1Q7 Max може да почиства и измива пода, б..
684.00лв 999.00лв
Roborock Q8 Max Прахосмукачка робот Roborock Q8 Max Прахосмукачка робот
-25 %
В наличност
Марка: Roborock
ОПИСАНИЕВисока производителност и възможност за почистванеRoborock Q8 Max ще ви изненада приятно със смукателна мощност на ниво до 5500 Pa. Роботизираната прахосмукачка притежава двойна четка за още по-добро почи-стване на различни повърхности в дома ви. Благодарение на нея той събира 20% повече кос..
749.00лв 999.00лв
Roborock Q5 Pro Прахосмукачка Робот
-22 %
В наличност
Марка: Roborock
Независимо кой е следващият модел на пазара, Roborock винаги води с една обиколка пред конкуренцията. Такъв е случая и с новата хибридна прахосмукачка робот Q5 Pro. Нейна основна отличителна черта е двойната гумирана четка, която се адаптира към всички видове подове и настилки и успешно се справя с ..
589.00лв 759.00лв
Марка: XIAOMI
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
ОПИСАНИЕ   Партньорът на Xiaomi по екологичната верига Roborock представи прахосмукачката-робот Roborock G20 с четиризоново почистване с двойна вибрация. Новият самопочистващ се робот Roborock разполага със засмукване от 6000 Pa за почистване от най-високо ниво. Предлага се в два варианта ..
0.00лв
Марка: Roborock
Прахосмукачка-робот Roborock S8 Pro Ultra е най-добрият модел от серията S8 .Подобно на останалите модели тя има 5200mAh батерия, която е достатъчна за 180 минути почистване в тих режим. Това позволява почистването на жилища с площ до 300 кв.м само с едно зареждане.  И двата контейнера ..
2,249.00лв 3,299.00лв
Roborock S8 MaxV Ultra Прахосмукачка робот Roborock S8 MaxV Ultra Прахосмукачка робот
Ново
Марка: Roborock
Представяме Roborock S8 MaxV Ultra – може би топ модела в момента в областта на домашните роботизирани прахосмукачки. Този продукт не просто чисти вашите подове, той ги трансформира в перфектно чисти повърхности с минимални усилия от ваша страна. Ето защо Roborock S8 MaxV Ultra бързо се утвърждава к..
3,299.00лв
Roborock S8 Max Ultra Прахосмукачка робот Roborock S8 Max Ultra Прахосмукачка робот
Ново
Марка: Roborock
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
Революция в света на роботизираните прахосмукачки В света на домакинските уреди, роботизираните прахосмукачки се утвърдиха като незаменими помощници. И сред тях, Roborock S8 Max Ultra изпъква със своя впечатляващ набор от функции, които трансформират начина, по който почистваме домовете си. Roboro..
0.00лв
Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот Roborock Q5 Pro Plus Прахосмукачка Робот
-32 %
В наличност
Марка: Roborock
Q5 Pro Plus е всичко, което можете да очаквате от роботизирана прахосмукачка – силен вакуум, адаптивни четки, ефективен моп и станция за почистване. В самото начало прахосмукачките роботи бяха просто екстра – машина, която се удря от предмет в предмет, вакуумирайки безредно, докато не ѝ свърши батер..
819.00лв 1,199.00лв
Roborock Q Revo MaxV Roborock Q Revo MaxV
Ново
Марка: Roborock
OЧАКВАЙТЕ СКОРО
В света на технологиите за домакинството, Roborock Q Revo MaxV представлява революция в почистването. Съчетавайки изискан дизайн с непревземаема мощност и умно управление, тази прахосмукачка робот преосмисля как поддържаме чистотата в домовете си. Ето защо тя е не просто уред, а ключов елемент от ин..
0.00лв
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)