Меню
Вашата количка

Liectroux B6009 Прахосмукачка робот

Liectroux B6009 Прахосмукачка робот

Поръчайте над 100лв. до офис и вземете безплатна доставка с ЕКОНТ !
При завършване на поръчка изберете доставка до офис.
  • Производител: LIECTROUX
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукт: Liectroux B6009
499лв
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 38.26 лв. на месец

Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

LIECTROUX B6009

LIECTROUX B6009 е модерна прахосмукачка робот, подходяща за сухо и мокро почистване. Притежава редица функционалности, които я правят безценен помощник в поддържането на чистотата в дома.

Регулируема смукателна мощност

LIECTROUX B6009 притежава две нива на смукателна мощност – нормално и силно, които можете да избирате в зависимост от различните подови настилки. В същото време е безшумна, а V-образната централна четка и двете динамични странични четки правят чистенето лесно и удобно.

Навигация по карта

Роботът сканира заобикалящата го среда и след това изработва карта в процесора, за да може да почиства планирано от една стая в друга. Освен това помни къде вече е почиствал и затова с едно минаване успява да покрие повече от 98% от цялата площ. Честотата на повтаряне на пътя е около 1%.

Двоен филтър

Прахосмукачката е снабдена с HEPA филтър и 3D филтър за сухо и мокро почистване. Това ѝ позволява повторна филтрация за постигане на по-добро пречистване на въздуха.

Контейнер с голяма вместимост

Роботът е снабден с контейнер с капацитет 1 л, който компресира праха. Така прахосмукачката може да се справи с голямо домакинство наведнъж и това ви позволява да намалите честотата на почистване на дома. Освен това контейнерът се мие лесно с вода.

Двустранна виртуална стена

Двустранната виртуална стена ограничава достъпа на робота до определени зони, където може да се заклещи или да разсипе нещо.

Сензори против сблъсък и против падане

Инфрачервените сензори успяват да открият бариерите и препятствията по пътя на робота и така навреме да избегнат ударите, за да предпазят мебелите ви, както и самия уред. Прахосмукачката разполага и със сензори, които разпознават стълби и други височини и променят посоката на движение на робота, за да не падне.

Лесно преодолява праговете

Устойчивите колела позволяват на робота лесно да изкачи прагове, лайсни и други препятствия с височина под 1 см.

Автоматично зареждане

Когато батерията се изтощи, чрез специален алгоритъм роботът изчислява най-прекият път, по който да се върне до станцията си и да презареди.

Дистанционно управление

Роботът може да се управлява дистанционно. Позволява да изберете различните функции на работа или да зададете график на почистване.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър