Меню
Вашата количка

Актуални новини от света на роботите за почистване и поддръжка на дома RSS Feed

19 Jan Roborock S8 Pro Ultra - Какво трябва да знаете за този робот
0 510
С навлизането на технологиите в живота ни, все повече си даваме сметка, че времето е най-ценния ни ресурс, който е нужно да употребяваме разумно. Всеки миг е единствен и е важно да си даваме сметка, кое наистина е ценно за нас. Обръщайки поглед назад..
18 Jan DreamеBot L10s Ultra - Преглед на модела
0 306
Живеем в изключително динамичен свят, в който стресът, шума и безбройните задачи, които всекидневно имаме, ни изтощават дотолкова, че почистването на дома е нещо, което отлагаме за почивните дни.  Да, събота и неделя са отлични опции, но не е ли това..
16 Jan Roborock S8 Plus - кратко ревю за модела
0 373
Ако предпочитате семейните сбирки, често приемате гости в дома си или имате голямо семейство, като че ли емоциите от преживяването бързо се забравят пред предизвикателството да почистите дома си след това. Като че ли почистването е онова задължение к..
14 Jan Roborock S8 - кратко експертно ревю
0 366
Днес, във времена, когато изкуствения интелект заема все повече място в живота ни , а технологиите са неизменна част от ежедневието ни , си даваме сметка , че Животът е даден , за да му се наслаждаваме и да опознаваме себе си . И ако преди години няк..
03 Jan Legee D8 - този робот ще ви учуди
0 489
Инженерите, проектирали D8, са заложили на два основни фактора в дизайна – силата и пространството. Когато Legee D8 вакуумира, той може да достигне мощност до 5000Pa в максимален режим. Препоръчва се и за по-плътни и дебели килими. Как работи ?За ост..
21 Dec Robosector започва да предлага покупки на кредит с Банка ДСК
0 408
Robosector.eu започна съвместно с Банка ДСК да предлага покупки на кредит според условията на банката. Сега е моментът да не пропускате коледните промоции, тъй като лесно можете да изберете една от многото опции за изплащане от Банка ДСК на продуктит..
21 Dec Robosector започва да предлага продуктите на Levoit
0 396
Robosector започва да предлага продуктите на Levoit. А един от техните продукти вече е и може да се намери онлайн - вертикална прахосмукачка Levoit VortexIQ™ 40 Flex. Без кабели и излишни усилия, тази безжична прахосмукачка ще ви помогне бързо и лесн..
07 Dec Коледни промоции в Robosector
0 480
Едно от най-големите главоболия по Коледа е какво да подарите на близките си – как да ги зарадвате, как да заздравите връзката си и как да изразите чувствата си. Толкова много неизвестни и толкова малко време! Въпреки че персонализираните подаръци са..
24 Oct Не купувайте преди да прочетете - Hutt W8 - ревю
0 253
Hutt W8 е най-мощния и интелигентен робот за почистване на прозорци на пазара. Той разполага с иновативна система за двойно разпръскване на вода. С видимия резервоар за вода с вместимост 80 мл роботът гарантира висока ефективност на мокрото почистван..
12 Oct XIAOMI VIOMI ALPHA 3 AI - Преглед и мнение на експерта
0 150
Xiaomi Viomi Alpha 3 AI напълно ви освобождава от ангажимента за почистване и максимално го улеснява. Двоен резервоар за вода от 4 л за самопочистване на мопа + сушене с горещ въздух на 50° + електролизирана вода за стерилизация.Лесно почистване на м..
04 May Промоция с 0% лихва от БНП Париба Лични финанси и Robosector
0 524
Robosector съвместно с БНП Париба лични финанси има удоволствието да ви предложи покупка на продукти с промоционална лихва от 0% за 2 и 3 месеца. За целта при покупка на стока на изплащане изберете 2 или 3 месеца от лизинговия модул.За покупката на с..
23 Apr XIAOMI ROIDMI X20 - Не купувайте преди да прочетете
0 462
Мечтаете си за по-лесно и по-ефикасно почистване на пода във вашия дом? А желаете ли мокрото и сухото почистване да се случва за минимум време и то само с един уред? Всичко това може да стане реалност, като в същото време резултатите ще бъдат феномен..
Показва 1 до 12 от 69 (6 страници)