Меню
Вашата количка

Актуални новини от света на роботите за почистване и поддръжка на дома RSS Feed

04 May Промоция с 0% лихва от БНП Париба Лични финанси и Robosector
0 241
Robosector съвместно с БНП Париба лични финанси има удоволствието да ви предложи покупка на продукти с промоционална лихва от 0% за 2 и 3 месеца. За целта при покупка на стока на изплащане изберете 2 или 3 месеца от лизинговия модул.За покупката на с..
23 Apr XIAOMI ROIDMI X20 - Не купувайте преди да прочетете
0 187
Мечтаете си за по-лесно и по-ефикасно почистване на пода във вашия дом? А желаете ли мокрото и сухото почистване да се случва за минимум време и то само с един уред? Всичко това може да стане реалност, като в същото време резултатите ще бъдат феномен..
12 Apr Актуални модели Роботи за прозорци 2022
0 36
Пролетта е тук и всяка домакиня се подготвя за сезонното миене на прозорците в дома. Трябва ли обаче това да бъде толкова трудоемко и да ни отнема толкова много време и усилия? Естествено, че не! Технологиите в днешно време се развиват до такова висо..
28 Feb Какво не знаете за Roborock S7 Plus ?
0 399
Неповторимият почистващ робот S7 PLUS на ROBOROCK е живото доказателство за ново поколение хибридни прахосмукачки, които се учат от грешките и пропуските на предишни модели. Много собственици на домашни любимци бяха обезпокоени от непрестанно заплита..
24 Feb Коя е тайната за по-дълъг живот на прахосмукачката робот ?
0 350
Както всеки уред, прахосмукачките роботи с течение на времето изискват определени консумативи. В статията ще отбележим най-важният от тях, който потребителят трябва да закупи, за да може устройството да работи безпроблемно. Подходящи консумативи може..
12 Feb Ревю и информация за Roborock S7 MaxV Ultra
0 346
Представете си всичко, което обожавате в една прахосмукачка робот и го умножете по десет. Дори тогава Roborock S7 MaxV Ultra ще има с какво да ви впечатли. Край на двуизмерните карти – вече имате 3D поглед над дома си. Забравени вещи? Няма проблем - ..
28 Jan Прахосмукачка робот - какво ни спестява от домашната работа ?
0 228
С всеки изминал ден ежедневието ни става все по-забързано. Дневните ни работни задачи се увеличават непрекъснато, а времето, прекарано с любимите хора или вършейки любими наши занимания става все по-малко и ппо-ограничено. Точно това ни подтиква непр..
22 Jan Кои са най-популярните нови модели прахосмукачки роботи ?
0 172
Кои са предимствата на новите модели ?Несъмнено прахосмукачките роботи са един от най-верните помощници на всяко съвременно домакинство. Няма жена, която да не е оценила работата на иновативната интелигентна прахосмукачка, веднъж след като се е снабд..
28 Nov Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro - Ревю и данни
0 415
Станцията за зареждане и изпразване на контейнера вече не е проект в бъдещето, но факт. При това, торбичката за смет е по-голяма от очакваното – цели четири литра, достатъчни да издържат 49 дни в домове с високо замърсяване и 65 при средно и ниско за..
18 Nov Xiaomi Dreame T30 - Най-важните неща които трябва да знаете
0 251
Бавно, но сигурно съвременните технологии все повече приемат и премоделират идеята за безжичния, изчистен дизайн, лесен за ползване и почистване. Подобно постижение сред новите прахосмукачки за почистване е Dreame T30 – достатъчно лека за най-нежната..
28 Oct Кои са най-дългоочакваните модели прахосмукачки роботи
0 1106
Най-добрите прахосмукачки роботи ще ви позволят да делегирате напълно почистването на подовете. Те ще намерят най-добрия маршрут и ще използват най-ефикасния режим, така че да оставят след себе си единствено блясък и чистота. Споменахме ли, че дори н..
25 Sep Прахосмукачка робот - коя е вероятно най-добрата прахосмукачка до 1000лв
0 849
Днес, прахосмукачките роботи набират все по-голяма популярност, отменяйки все повече домакини, в домашното почистване. С всяка изминала година, тези верни робо-помощници стават все по-интелигентни и все по-добри в това, за което са предназначени, а и..
Показва 1 до 12 от 59 (5 страници)