Меню
Вашата количка

Актуални новини от света на роботите за почистване и поддръжка на дома RSS Feed

09 Nov Черен петък в Robosector.eu 2023
0 927
Наближава най-очакваното шопинг събитие на годината - Черният Петък, и ние ви каним да се възползвате от нашите неустоими предложения. Тази година, Robosector.eu превъзхожда всички очаквания с две вълнуващи уикенд-промоции: 17-19 ноември и повторение..
16 Oct Робот за почистване на прозорци и защо човек има нужда от него?
0 1198
Роботите за почистване на прозорци имат редица предимства пред традиционните методи за почистване на прозорци. Основните им предимства, заради които си заслужава покупката на подобен уред са следните:Напълно автономни – не изискват усилия от Ваша ..
28 Aug Robosector.eu започва да доставя с иновативния куриер - BOX NOW
0 1428
Водени от постоянен интерес към по-лесни, бързи и икономични доставки за своите клиенти, Robosector.eu установява партньорство с иновативния куриер - BOX NOW. BOX NOW представлява най-новата куриерска услуга в България, специализирана в доставки до с..
21 Aug Преглед и ревю на модела Roborock Q Revo
0 1501
За всички, които искат роботизирана прахосмукачка със самопочистваща се станция. Roborock създаде нискобюджетния Q Revo – модел от среден клас на достъпна цена. Как инженерите на Roborock са постигнали това? На първо място, те използват различни мате..
27 Jul DreameTech - Преглед на някой от най-търсените прахосмукачки и уреди за почистване
0 1710
DreameTech, известен лидер в областта на интелигентните почистващи решения, отново разшири границите на иновациите с най-новите си постижения в областта на интелигентните почистващи уреди. С ангажимент да революционизира начина, по който почистваме д..
26 Jul Промоция - купи на изплащане с 0% лихва в Robosector с Банка ДСК
0 1407
Robosector.eu заедно с Банка ДСК има удоволствието да ви предложи покупка на продукти с промоционална лихва от 0%.  Защо да пазаруваш на изплащане с Банка ДСК?Размер на кредита - от 150 до 10 000 лв.Изплащаш на 12 равни вноскиГодишен фиксиран лихвен ..
25 Jul HUTT C6 - Не купувайте преди да прочетете
0 1282
Роботът HUTT C6 е един отличен помощник, в почистването на труднодостъпните прозорци. Уредът може автоматично да почиства всякакви гладки повърхности, като стъкла, огледала и плочки, с височина до 2 метра. Оборудван с усъвършенствана навигационна сис..
24 Jul Робот за прозорци HUTT W55 - Най-важното за модела
0 1256
Роботът за почистване на прозорци HUTT W55 разполага с висока всмукателна мощност, която може да издържи на 7кг вертикална сила. Това се дължи и на предпазното му въже, което издържа до 150-килограмово натоварване. Уредът е идеален за почистване на р..
23 Jul Робот за прозорци HUTT W8 - Ревю и преглед на модела
0 1279
Почистването на труднодостъпните прозорци вече не е невъзможно. На разположение на всяка домакиня вече е роботът за почистване на прозорци HUTT W8, който разполага с редица уникални функции. Уредът е оборудван с технология за двойно пръскане, която п..
21 Jul Ревю на модела - Робот за прозорци HUTT DDC5
0 1269
С помощта на робота HUTT DDC5 вече е възможно почистването на труднодостъпните и неотваряеми прозорци, във всяко жилище или офис. Уредът е изработен от висококачествена ABS пластмаса и има компактни размери, благодарение на което е подходящ за използ..
16 Jul HUTT DDC55 - Характеристики и преглед на модела
0 928
Роботът за прозорци HUTT DDC55 е уред, който притежава двойна вакуумна система и висока подвижност, които го правят подходящ, както за външно, така и за вътрешно почистване на прозорците, плочките в банята и кухнята, огледала и други. С помощта само ..
19 Jan Roborock S8 Pro Ultra - Какво трябва да знаете за този робот
0 2563
С навлизането на технологиите в живота ни, все повече си даваме сметка, че времето е най-ценния ни ресурс, който е нужно да употребяваме разумно. Всеки миг е единствен и е важно да си даваме сметка, кое наистина е ценно за нас. Обръщайки поглед назад..
Показва 1 до 12 от 80 (7 страници)