Меню
Вашата количка

Новини RSS Feed

05 Oct Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro - Ревю и мнения
0 380
Само по дизайна на една прахосмукачка робот сте способни да разберете всичко за нея – простичко, но ефективно. Това е мотото на новият Mi Robot Vacuum Mop Pro. Както подсказва името му, той може да засмуква мръсотия, но също така да мие. Това е възмо..
28 Sep Mi Robot 1C - Информация, Мнения и Ревю
0 176
Xiaomi Mi Robot 1C е първокласна прахосмукачка робот, съчетаваща в себе си иновативен дизайн, висока производителност и богат набор от функции, настройки и алгоритми. Второто поколение роботизирани прахосмукачки на Xiaomi позволява множество почиства..
22 Sep Xiaomi mi robot vacuum mop essential прахосмукачка робот - ревю
0 84
 Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential е високотехнологична прахосмукачка робот, съчетаваща в себе си иновативен дизайн, висока производителност и богат набор от функции. Новото поколение роботизирани прахосмукачки на Xiaomi позволява множество почист..
19 Sep Какво представлява Xiaomi HUTT W66 Window Cleaner Robot - Ревю и Мнения
0 203
Представяме ви Xiaomi HUTT W66 Window Cleaner Robot  - нов вид уред за почистване на прозорци с автоматичен воден спрей.Този преглед е посветен на новия продукт от 2020 г на известния производител от Китай Xiaomi Mijia - робот за почистване на прозор..
16 Sep XIAOMI Roborock S6 Pure Vacuum Cleaner Прахосмукачка робот - Ревю и Мнения
0 81
Xiaomi Roborock S6 Pure е високотехнологична прахосмукачка робот, съчетаваща в себе си иновативен дизайн и богат набор от функции. Прахосмукачката позволява множество почистващи режими, в това число сухо и мокро почистване и може да бъде контролирана..
12 Sep XIAOMI MI ROBOROCK S5 MAX VACUUM CLEANER - Спецификации, Мнения, Ревю
0 136
XIAOMI MI ROBOROCK S5 MAX VACUUM CLEANER Ако обичате и разчитате на роботизираните прахосмукачки да се грижат за чистотата в дома Ви или планирате да направите първата си покупка в тази категория, то най-вероятно ще се заинтересувате от обновения “ма..
28 Aug Hobot 298 - робот за прозорци - Ревю и информация
0 39
Фирмата производител Hobot вече дълги години остава доказан лидер на пазара. Най-качественият, познат и обичан продукт е роботът за прозорци Hobot 298, който се отличава с автоматична ултразвукова пръскачка, Bluetooth и специална технология за почист..
22 Aug Най-важното за прахосмукачката робот Cecotec Conga 3490 накратко
0 49
Ако сте големи фенове на реда и държите всеки предмет, мебел и етикет да си е на мястото; ако чистотата е Ваш приоритет номер едно и ако държите професионалист да поеме грижите за дома Ви, то имате нужда от усъвършенствания и иновативен Conga 3490 съ..
18 Aug Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3290 - какво не знаете за модела ?
0 68
Новият и усъвършенстван робот Conga 3290 сразява конкуренцията със своята 4-в-1 система за почистване и смесен резервоар за прах и вода. Независимо от повърхността, независимо от покритието или пода, роботът действа еднакво добре и се адаптира към вс..
13 Aug Cecotec Conga 3090 - Важна информация и данни за прахосмукачката робот
0 47
С дизайн от закалено стъкло и калкулирани движения, новият Conga 3090 ще се превърне в неразделна част от дома Ви още при първото почистване. С изобилието си от функции, програми и режими той ще Ви осигури комфортът, от който се нуждаете. Conga 3090 ..
10 Aug Cecotec Conga 899 Slim - Информация и ревю
0 41
Испанската компания за бяла техника Cecotec изобилства от чудесни модели роботи прахосмукачки, но ако сте нови в тази област и тепърва започвате да изследвате света на автономните почистващи устройства, то Conga 899 Slim е идеалният старт за това. Бъ..
31 Jul С Mamibot iGLASSBOT W120-T почистването на прозорци е лесно и забавно
0 82
Чували ли сте за Mamibot iGLASSBOT W120-T, тоест, за робота за почистване на прозорци?Научете повече за тази иновация…Всъщност, може би сте наясно колко е досадно и изморително е да се мият прозорците. Стоп, забравете за тази неприятна дейност – вече..
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)