Меню
Вашата количка

Актуални новини от света на роботите за почистване и поддръжка на дома RSS Feed

28 Jan Dolphin E20 - Робот за почистване на басейни - Ревю и видео
0 416
Басейните са любимо място за отдих, забавление и тренировка. Когато са на открито обаче, в тях попадат множество замърсявания от дъждовна вода, листа, пръстта и праха по двора. Във филтъра му можете да намерите дори камъни. Почистването на басейн е п..
26 Jan Dolphin E10 - Робот за почистване на басейн - Ревю
0 225
Фирмата производител разработва технологии за почистване на басейни в последните 30 години. Резултатът от техните усилия се нарича Dolphin E10 – автономен робот за почистване на семейни басейни. Той е на достъпна цена, лек, лесен за използване и е ид..
22 Jan Conga Rockstar 700 Ultimate ErgoFlex - Прочетете преди да купите
0 66
Най-мощната безжична прахосмукачка, която е способна да премахне всякакви видове замърсяване от всякакви видове повърхности, благодарение на своя 360-градусов дизайн. Тежестта на Rockstar 700 Ultimate ErgoFlex почива върху дръжката, което позволява д..
15 Jan Cecotec Conga RockStar Micro 6000 - информация за модела
0 70
Трохи, парченца чипс, пуканки и животинска козина – колко пъти сте ги оставяли на пода, докато се решите да донесете обемната и тежка прахосмукачка? С универсалната и безупречна Conga RockStar Micro 6000 почистването никога не е било толкова приятно...
12 Jan Cecotec Conga Rockstar 600 Hero - ревю
0 696
Мечтаете ли за прахосмукачка с приставки и мощност, които биха се справили с пода, тавана и всичко между тях? За прахосмукачка с компактен дизайн, която да държите само с една ръка? Значи търсите Conga Rockstar 600 Hero – права прахосмукачка с 360-гр..
30 Dec Роботи за почистване на басейни - какво представляват ? От Robosector
0 59
Роботи за почистване на басейни Имаме почистващи роботи за пода и прозорците – време е за робот, почистващ басейни. Независимо от формата, правоъгълни или кръгли (овални), нито пък от материала – бетон или PVC, почистващият робот за басейни ще се спр..
25 Dec Roidmi EVE Plus Прахосмукачка робот - данни и видео
0 106
Roidmi EVE Plus Robot Vacuum Cleaner Търсите си нова прахосмукачка робот? Самостоятелна, умна, съобразителна, бърза; някоя, която да постига високи резултати всеки път? А защо и да не изпразва сама контейнера си за прах? Новата EVE Plus на Roidmi е и..
21 Dec Dreame TROUVER Robot LDS  - качествен модел на достъпна цена - Информация
0 69
Ако сте перфекционисти в почистването и имате отношение към детайлите, то със сигурност се нуждаете от Dreame Trouver - той има функция за мокро и сухо почистване; моп, способен да елиминира 99,9% от бактериите и безупречен филтър, улавящ до 99,7% от..
18 Dec Conga 6090 - една от най-мощните прахосмукачки роботи - ревю
0 53
Conga 6090 Търсите най-добрата прахосмукачка робот на пазара? Нейното име е Conga 6090 - дефиниция за професионализъм. Conga 6090 има най-мощният мотор - цели 10,000Pa при турбо режим, достатъчни да изсмучат и най-фините прашинки от тънките килими. В..
14 Dec S9+ iRobot - ревю и данни
0 50
Цар на самопочистващите се роботи - това е обновеният S9+ на iRobot. Компанията производител взима всичко, което ценим и обичаме в i7+ и го надгражда. Като начало, S9+ има D-образен дизайн, който му позволява да почиства труднодостъпни ъгли, освен то..
30 Nov Xiaomi Xiaowa Lite C10 - Спецификации и ревю
0 194
 Мощен, с голям контейнер и елегантен модулен дизайн – това е уникалният Xiaowa Lite C10. Той има още защитена основна четка, която успешно се справя с разнообразни замърсявания – мърсотия и прах, косми и боклуци, а страничната – с пролуки и ъгли. Вс..
27 Nov Viomi Vacuum Cleaner SE 2200Pa - Информация за модела
0 187
 Xiaomi е цар на бюджетните смартфони. Ето защо не е чудно, че китайският гигант пусна на пазара и бюджетна прахосмукачка робот – това е новата, многофункционална Viomi SE. Въпреки ниската си цена, палитрата на дизайна му е особено луксозна, съчетава..
Показва 1 до 12 от 45 (4 страници)