Меню
Вашата количка

Актуални новини от света на роботите за почистване и поддръжка на дома RSS Feed

01 May Roborock Flexi Pro – за един по чист дом
0 611
В съвременния свят, където времето е ценно и ефективността е от първостепенно значение, почистващите технологии навлизат в нова ера. Roborock Flexi Pro представлява кулминацията на иновациите в областта на домашните почистващи уреди, осигурявайки не..
29 Apr Roborock S8 Max Ultra - Иновация в почистването на дома
0 495
В съвременния свят, технологиите за почистване на дома претърпяват революция, доведена до нас благодарение на иновациите в роботизираните прахосмукачки. Разбира се, когато става въпрос за избора на перфектната умна устройство за почистване, Roborock ..
26 Apr Roborock Q Revo MaxV - Експертно ревю
0 571
Roborock Q Revo MaxV: Революция в домашното почистване В света на технологиите, където всеки ден се появява нещо ново, домашното почистване не изостава и също така предлага редица иновации. С настъпването на роботизираните технологии, свикнали сме да..
24 Apr Roborock S8 MaxV Ultra - Може би най-добрата прахосмукачка на пазара
0 583
Roborock S8 MaxV Ultra е върховият представител на следващото поколение роботизирани прахосмукачки, като комбинира напредничави технологии и изключителна производителност, които трансформират начина, по който почистваме нашите домове. Изтъкнат сред и..
09 Nov Черен петък в Robosector.eu 2023
0 2207
Наближава най-очакваното шопинг събитие на годината - Черният Петък, и ние ви каним да се възползвате от нашите неустоими предложения. Тази година, Robosector.eu превъзхожда всички очаквания с две вълнуващи уикенд-промоции: 17-19 ноември и повторение..
16 Oct Робот за почистване на прозорци и защо човек има нужда от него?
0 2345
Роботите за почистване на прозорци имат редица предимства пред традиционните методи за почистване на прозорци. Основните им предимства, заради които си заслужава покупката на подобен уред са следните:Напълно автономни – не изискват усилия от Ваша ..
28 Aug Robosector.eu започва да доставя с иновативния куриер - BOX NOW
0 2528
Водени от постоянен интерес към по-лесни, бързи и икономични доставки за своите клиенти, Robosector.eu установява партньорство с иновативния куриер - BOX NOW. BOX NOW представлява най-новата куриерска услуга в България, специализирана в доставки до с..
21 Aug Преглед и ревю на модела Roborock Q Revo
0 2723
За всички, които искат роботизирана прахосмукачка със самопочистваща се станция. Roborock създаде нискобюджетния Q Revo – модел от среден клас на достъпна цена. Как инженерите на Roborock са постигнали това? На първо място, те използват различни мате..
27 Jul DreameTech - Преглед на някой от най-търсените прахосмукачки и уреди за почистване
0 2813
DreameTech, известен лидер в областта на интелигентните почистващи решения, отново разшири границите на иновациите с най-новите си постижения в областта на интелигентните почистващи уреди. С ангажимент да революционизира начина, по който почистваме д..
26 Jul Промоция - купи на изплащане с 0% лихва в Robosector с Банка ДСК
0 2288
Robosector.eu заедно с Банка ДСК има удоволствието да ви предложи покупка на продукти с промоционална лихва от 0%.  Защо да пазаруваш на изплащане с Банка ДСК?Размер на кредита - от 150 до 10 000 лв.Изплащаш на 12 равни вноскиГодишен фиксиран лихвен ..
25 Jul HUTT C6 - Не купувайте преди да прочетете
0 2152
Роботът HUTT C6 е един отличен помощник, в почистването на труднодостъпните прозорци. Уредът може автоматично да почиства всякакви гладки повърхности, като стъкла, огледала и плочки, с височина до 2 метра. Оборудван с усъвършенствана навигационна сис..
24 Jul Робот за прозорци HUTT W55 - Най-важното за модела
0 2095
Роботът за почистване на прозорци HUTT W55 разполага с висока всмукателна мощност, която може да издържи на 7кг вертикална сила. Това се дължи и на предпазното му въже, което издържа до 150-килограмово натоварване. Уредът е идеален за почистване на р..
Показва 1 до 12 от 84 (7 страници)