Меню
Вашата количка

Актуални новини от света на роботите за почистване и поддръжка на дома RSS Feed

28 Nov Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro - Ревю и данни
0 293
Станцията за зареждане и изпразване на контейнера вече не е проект в бъдещето, но факт. При това, торбичката за смет е по-голяма от очакваното – цели четири литра, достатъчни да издържат 49 дни в домове с високо замърсяване и 65 при средно и ниско за..
18 Nov Xiaomi Dreame T30 - Най-важните неща които трябва да знаете
0 111
Бавно, но сигурно съвременните технологии все повече приемат и премоделират идеята за безжичния, изчистен дизайн, лесен за ползване и почистване. Подобно постижение сред новите прахосмукачки за почистване е Dreame T30 – достатъчно лека за най-нежната..
28 Oct Кои са най-дългоочакваните модели прахосмукачки роботи
0 960
Най-добрите прахосмукачки роботи ще ви позволят да делегирате напълно почистването на подовете. Те ще намерят най-добрия маршрут и ще използват най-ефикасния режим, така че да оставят след себе си единствено блясък и чистота. Споменахме ли, че дори н..
25 Sep Прахосмукачка робот - коя е вероятно най-добрата прахосмукачка до 1000лв
0 641
Днес, прахосмукачките роботи набират все по-голяма популярност, отменяйки все повече домакини, в домашното почистване. С всяка изминала година, тези верни робо-помощници стават все по-интелигентни и все по-добри в това, за което са предназначени, а и..
27 May Cecotec Conga Rockstar 600 Hero - информация и ревю
0 1777
Съвършената права прахосмукачка 3-в-1 с допълнителна всмукателна мощност. Ще почиствате както килими и твърди настилки, така и стени и дори тавана, благодарение на приставките, приложени в комплекта. С тях ще стигате до труднодостъпни места, включите..
25 May IROBOT ROOMBA COMBO (R113840)  - информация и ревю
0 890
Фирмата производител iRobot има 30-годишен опит на пазара и над 30 млн. продадени домашни роботи. Днес наученото и придобитото през годините на усъвършенстване станаха причина за създаването на комбинирана прахосмукачка робот – Roomba Combo (R113840)..
28 Jan Dolphin E20 - Робот за почистване на басейни - Ревю и видео
0 2176
Басейните са любимо място за отдих, забавление и тренировка. Когато са на открито обаче, в тях попадат множество замърсявания от дъждовна вода, листа, пръстта и праха по двора. Във филтъра му можете да намерите дори камъни. Почистването на басейн е п..
26 Jan Dolphin E10 - Робот за почистване на басейн - Ревю
0 800
Фирмата производител разработва технологии за почистване на басейни в последните 30 години. Резултатът от техните усилия се нарича Dolphin E10 – автономен робот за почистване на семейни басейни. Той е на достъпна цена, лек, лесен за използване и е ид..
22 Jan Conga Rockstar 700 Ultimate ErgoFlex - Прочетете преди да купите
0 288
Най-мощната безжична прахосмукачка, която е способна да премахне всякакви видове замърсяване от всякакви видове повърхности, благодарение на своя 360-градусов дизайн. Тежестта на Rockstar 700 Ultimate ErgoFlex почива върху дръжката, което позволява д..
15 Jan Cecotec Conga RockStar Micro 6000 - информация за модела
0 206
Трохи, парченца чипс, пуканки и животинска козина – колко пъти сте ги оставяли на пода, докато се решите да донесете обемната и тежка прахосмукачка? С универсалната и безупречна Conga RockStar Micro 6000 почистването никога не е било толкова приятно...
12 Jan Cecotec Conga Rockstar 600 Hero - ревю
0 925
Мечтаете ли за прахосмукачка с приставки и мощност, които биха се справили с пода, тавана и всичко между тях? За прахосмукачка с компактен дизайн, която да държите само с една ръка? Значи търсите Conga Rockstar 600 Hero – права прахосмукачка с 360-гр..
30 Dec Роботи за почистване на басейни - какво представляват ? От Robosector
0 168
Роботи за почистване на басейни Имаме почистващи роботи за пода и прозорците – време е за робот, почистващ басейни. Независимо от формата, правоъгълни или кръгли (овални), нито пък от материала – бетон или PVC, почистващият робот за басейни ще се спр..
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)