Меню
Вашата количка

Роботи за градини и басейни

Тук можете да намерите иновативните роботи за градини и басейни, които ще улеснят значително работата в поддръжката на вилата, къщата или дома Ви. Предлагаме различни модели, в зависимост от нуждите ви. За да сте сигурни за правилния избор можете да се свържете с нас и от секция контакти. Ако пък търсите прахосмукачка робот за под, паркет, килими, ламинирана повърхност или др. вижте тази категория > Прахосмукачки роботи за под

X-WARRIOR X60 Безкабелен робот за почистване на басейни X-WARRIOR X60 Безкабелен робот за почистване на басейни
Ново
Интелигентния робот за почистване на басейни от ново поколение X-Warrior X60 ще ви осигури бързо, лесно и удобно поддържане на чистотата на водата във вашия басейн! Защо този робот за басейн ще се превърне във Вашия незаменим съюзник за поддържане на чистотата, защото притежава следните функции: БЕ..
2,890.00лв
WYBOT S1 Безкабелен робот за почистване на басейни WYBOT S1 Безкабелен робот за почистване на басейни
Ново -6 %
Акумулаторният робот Wybot S1 ефективно почиства дъното, стените и водната линия на Вашия басейн чрез две гъвкави четки, мощен троен мотор, специално проектирана система за задвижване на четирите колела и широк засмукващ отвор. По този начин той може ефективно да събира пясък, мръсотия, листа и друг..
1,499.00лв 1,599.00лв
WYBOT OSPREY 700 (X100) Безкабелен робот за почистване на басейни WYBOT OSPREY 700 (X100) Безкабелен робот за почистване на басейни
Ново
Безкабелният робот за басейни Wybot Osprey 700 (X100) е проектиран със специализирани гъвкави четки за почистване и система за задвижване на четирите колела, която ефективно почиства дъното, стените и водната линия на вашия плувен басейн. Отличаващ се с мощен троен мотор и широк засмукващ отвор, бе..
1,299.00лв
TYPHOR 2 (X110) Безкабелен робот за почистване на басейни TYPHOR 2 (X110) Безкабелен робот за почистване на басейни
Ново -8 %
Безкабелният робот за почистване на басейни Typhor 2 (X110) има следните характеристики: - Подходящ за басейни с равно дъно - Чисти дъното на басейна - Максимална площ за почистване : до 100-120 m² - Презареждаща литиево-йонна батерия : 6600 mah - Удобен и безкабелен - Голям контейнер за отпад..
599.00лв 649.00лв
SPA 10 Безкабелен робот за почистване на басейни SPA 10 Безкабелен робот за почистване на басейни
Ново
Автономният безжичен робот за басейни SPA 10 е предназначен за почистване на по-малки басейни и джакузита с размер на дъното до 10 кв.м. Насладете се на удобството да поддържате чистотата във вашия басейн чрез натискането на един бутон! Компактният безкабелен уред за почистване на басейни SPA 10 ра..
199.00лв
RAPTOR PRO Робот за почистване на басейни RAPTOR PRO Робот за почистване на басейни
Ново
Роботът за почистване Raptor Pro е идеален за почистване на басейни със среден размер! Уредът може да се погрижи ефективно за басейн с около 200 кв.м площ като почисти безупречно дъното, стените и водната линия. Роботът Raptor Pro разполага с три режима на работа, мобилно приложение и две големи к..
1,999.00лв
HOOKII NEOMOW WIFI + 4G Косачка робот HOOKII NEOMOW WIFI + 4G Косачка робот
Ново -23 %
Марка: Hookii
Отлично поведение на наклони до 30% Neomow S има само две колела, което му позволява да преодолява и адаптира към различни повърхности. Може да поддържа площи до 1000 кв.м. и с трудни наклони (до 30%). Оборудван е с безчетков мотор и нож с променлива скорост, което осигурява по-голяма издържливост ..
999.00лв 1,299.00лв
Dolphin E30 Робот за почистване на басейни Dolphin E30 Робот за почистване на басейни
Ново
Препоръчва се за басейни до 12 метра дължина. Почиства пода, стените и водната линия. Dolphin E30 е изключителен напредък в технологиите за почистване на басейни. Надеждни почистващи резултати всеки път! Открийте ново неповторимо изживяване с този високо-технологичен робот. Ще получите най-добрит..
2,799.00лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)