Меню
Вашата количка

Прахосмукачки роботи за под

Предлагаме богата гама от различни видове прахосмукачки роботи за под. Прахосмукачката робот може да ви избави от неприятната работа в почистването на различни настилки - плочки, лаиминиран паркет, естествен паркет, мокет, килим и др. Можете да изберете някой от популярните модели - Xiaomi, ILIFE, MAYA или да търсите по модел, вид и цвят. Ако не сте сигурни какъв точно модел да изберете за вашия дом можете да се свържете с нас. Ние ще ви съдействаме заедно да изберем най-качествения модел на най-добра цена. Ако търсите пък прахосмукачка робот за почистване на прозорци вижте тази категория : роботи за почистване на прозорци . В нашия сайт можете да намерите и : роботи за градини и басейни

Cecotec Conga 1099 Connected Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1099 Connected Прахосмукачка робот
Ново +3 месеца удължена гаранция Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИAPP Control: Приложение за Смарт телефон, чрез което може да се контролира и избира режима на работа, настрйване на периода за почистване, избор на всмукателна мощност, както и проверка на записите.Virtual Voice технология- свързване с виртуален гласов асистент Alexa и Go..
474лв
Cecotec Conga 1490 Impulse Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1490 Impulse Прахосмукачка робот
Ново +3 месеца удължена гаранция Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИБлагодарение на иновативната си технология All In One System, роботът едновременно вакуумира, почиства и мете.APP Control: Smartphone приложение с карта, чрез която можете да контролирате робота, като изберете режими на почистване, планиране на задачи за почистване, избор..
484лв
Cecotec Conga 1590 Active Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1590 Active Прахосмукачка робот
Ново +3 месеца удължена гаранция Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИБлагодарение на иновативната си технология All In One System, роботът едновременно засмуква, почиства и мете.APP Control: Smartphone App, за да контролирате робота, като избирате режими на почистване, планирате задачи за почистване, избирате нива на мощност на засмукване ..
534лв
Cecotec Conga 3090 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3090 Прахосмукачка робот
Ново +3 месеца удължена гаранция
Марка: Cecotec
ОПИСАНИЕНовата Conga 3090 предлага всичко, което може да очаквате от съвременен робот прохосмукачка: Почиства и измива вашите подове само в един цикъл на почистване. Със своя 360 ° лазер сканира и картира вашия дом, така че да намери пътя си независимо. Чрез приложение за смартфони или гласо..
699лв
Cecotec Conga 3290 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3290 Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОПИСАНИЕТвърдите подове и килими са най-доброто поле за приложениеConga 3290 е особено препоръчителен за почистване на твърди подове и килими. Със своето мощно засмукване от 2300 Pа, той почиства прах и мръсотия от вашите подове надеждно. Този робот прахосмукачка не е подходящ за работа на т..
699лв
Cecotec Conga 3490 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3490 Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОПИСАНИЕПерфектен за твърди подове и килимиИдеалното поле за приложение на Conga 3490 са най-различни видове твърди подове, като: паркет, ламинат, плочки, PVC или други подобни. Conga също може да почиства много добре килимите, като ги освобождава от прах и мръсотия. Робота прахосмукачка не ..
758лв
Cecotec Conga 3690 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3690 Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОПИСАНИЕРобота прахосмукачка може да се управлява удобно с помощта на приложение за смартфон или приложеното дистанционно управление. Умната му навигационна система гарантира, че Conga може системно да се движи през вашия дом и да овладее дори големи апартаменти и къщи. Благодарение на връзк..
836лв
Cecotec Conga 4090 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 4090 Прахосмукачка робот
Ново
Марка: Cecotec
ОПИСАНИЕConga 4090 е един от най-модерните роботи прахосмукачки за сухо и мокро почистване в световен мащаб. Той е особено подходящ за собствениците на домашни любимци, тъй като надеждно прибира козина и коса. Роботът се движи през дома ви методично и имате пълен контрол: Решете сами кога и ..
870лв
Cecotec Conga 5090 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 5090 Прахосмукачка робот
Ново
Марка: Cecotec
ОПИСАНИЕСпоред Cecotec, Conga 5090 е най-силният робот прахосмукачка за сухо и мокро почистване от този вид в света, с капацитет от 8000 Ра. С циклоновата си технология той събира прах и мръсотия, без да оставя остатъци и умело се движи из дома ви. Conga знае пътя си и независимо избира най-..
999лв
Cecotec Conga 899 Slim wet Прахосмукачка робот Cecotec Conga 899 Slim wet Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
НИ ХАРАКТЕРИСТИКИ2-в-1 професионална прахосмукачка  робот : можете да изберете сред 5-те му режима на почистване; Той се адаптира напълно към вашия дом благодарение на сензорите за близост и защита от падане; програмируем 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицатаТази прахосмукачка  ро..
364лв
Eufy RoboVac 11 Прахосмукачка робот Eufy RoboVac 11 Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Eufy
ОПИСАНИЕEufy RoboVac 11 предлага интелигентна навигация, 3-степенна система за почистване и висока мощност на засмукване за ефективно събиране на прах, мръсотия и (животински) косми. Четири различни режима на почистване могат да бъдат избрани чрез дистанционното управление. В кошчето за прах..
489лв
Eufy RoboVac 25C Прахосмукачка робот Eufy RoboVac 25C Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Eufy
Виж детайлно ревю на продукта тук  : https://robosector.eu/news/eufy-robovac-25c-revyu-harakteristiki-i-polezna-informaciyaОПИСАНИЕEufy RoboVac 25C работи с WiFi, както и с гласов контрол. Това позволява да се контролира удобно роботът от всяко място. Благодарение на ултра плоския си..
586лв
Показва 1 до 12 от 49 (5 страници)