Меню
Вашата количка

Прахосмукачки роботи за под

Предлагаме богата гама от различни видове прахосмукачки роботи за под. Прахосмукачката робот може да ви избави от неприятната работа в почистването на различни настилки - плочки, лаиминиран паркет, естествен паркет, мокет, килим и др. Можете да изберете някой от популярните модели - Xiaomi, ILIFE, MAYA или да търсите по модел, вид и цвят. Ако не сте сигурни какъв точно модел да изберете за вашия дом можете да се свържете с нас. Ние ще ви съдействаме заедно да изберем най-качествения модел на най-добра цена. Ако търсите пък прахосмукачка робот за почистване на прозорци вижте тази категория : роботи за почистване на прозорци . В нашия сайт можете да намерите и : роботи за градини и басейни

Cecotec Conga 1099 Connected Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1099 Connected Прахосмукачка робот
Ново +3 месеца удължена гаранция Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
Информация:Новият Conga 1099 Connected е колкото мощен и многофункционален, толкова и привлекателен за окото. Със своя изчистен дизайн и чувствителни бутони, неонова подсветка и покритие от закалено стъкло, прахосмукачката робот се нарежда сред най-елегантните на пазара в момента. Conga 109..
419лв
Cecotec Conga 1490 Impulse Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1490 Impulse Прахосмукачка робот
Ново +3 месеца удължена гаранция Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
Информация:Всичко, с което може да се асоциира новият Conga 1490 Impulse, е пълен контрол. Благодарение на неговата иновативната интелигентна навигационна технология iTech SmartGyro 2.0, роботът картографира всяка част от дома Ви, а след това с висока прецизност преминава през зададените маршрут..
445лв
Cecotec Conga 1590 Active Прахосмукачка робот Cecotec Conga 1590 Active Прахосмукачка робот
Ново +3 месеца удължена гаранция Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИБлагодарение на иновативната си технология All In One System, роботът едновременно засмуква, почиства и мете.APP Control: Smartphone App, за да контролирате робота, като избирате режими на почистване, планирате задачи за почистване, избирате нива на мощност на засмукване ..
499лв
Cecotec Conga 3090 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3090 Прахосмукачка робот
Ново +3 месеца удължена гаранция
Марка: Cecotec
Информация :Още с първото включване, Conga 3090 ще се почувства у дома си, ще намери своето място и веднага ще започне работа. И всичко това, благодарение на неговото интелигентно лазерно око за картографиране ITech Laser 360, с което съставя оптимална карта на дома Ви и която по-късно ползва, за..
699лв
Cecotec Conga 3290 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3290 Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
Информация: Синоним за добре свършена работа е Conga 3290, а доказателството – неговият неповторим мотор с всмукателна мощност от 2300 Pа. Това и синхронизираното почистване на четките, основната глава и мопа ще превърнат дома Ви в образец за подражание. Няма ъгъл, който роботът не може да ..
684лв
Cecotec Conga 3490 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3490 Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОПИСАНИЕПерфектен за твърди подове и килимиИдеалното поле за приложение на Conga 3490 са най-различни видове твърди подове, като: паркет, ламинат, плочки, PVC или други подобни. Conga също може да почиства много добре килимите, като ги освобождава от прах и мръсотия. Робота прахосмукачка не ..
743лв
Cecotec Conga 3690 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 3690 Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОПИСАНИЕРобота прахосмукачка може да се управлява удобно с помощта на приложение за смартфон или приложеното дистанционно управление. Умната му навигационна система гарантира, че Conga може системно да се движи през вашия дом и да овладее дори големи апартаменти и къщи. Благодарение на връзк..
821лв
Cecotec Conga 4090 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 4090 Прахосмукачка робот
Ново
Марка: Cecotec
ОПИСАНИЕConga 4090 е един от най-модерните роботи прахосмукачки за сухо и мокро почистване в световен мащаб. Той е особено подходящ за собствениците на домашни любимци, тъй като надеждно прибира козина и коса. Роботът се движи през дома ви методично и имате пълен контрол: Решете сами кога и ..
849лв
Cecotec Conga 5090 Прахосмукачка робот Cecotec Conga 5090 Прахосмукачка робот
Ново
Марка: Cecotec
ОПИСАНИЕСпоред Cecotec, Conga 5090 е най-силният робот прахосмукачка за сухо и мокро почистване от този вид в света, с капацитет от 8000 Ра. С циклоновата си технология той събира прах и мръсотия, без да оставя остатъци и умело се движи из дома ви. Conga знае пътя си и независимо избира най-..
909лв
Cecotec Conga 899 Slim wet Прахосмукачка робот Cecotec Conga 899 Slim wet Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
НИ ХАРАКТЕРИСТИКИ2-в-1 професионална прахосмукачка  робот : можете да изберете сред 5-те му режима на почистване; Той се адаптира напълно към вашия дом благодарение на сензорите за близост и защита от падане; програмируем 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицатаТази прахосмукачка  ро..
349лв
Eufy RoboVac 11 Прахосмукачка робот Eufy RoboVac 11 Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Eufy
ОПИСАНИЕEufy RoboVac 11 предлага интелигентна навигация, 3-степенна система за почистване и висока мощност на засмукване за ефективно събиране на прах, мръсотия и (животински) косми. Четири различни режима на почистване могат да бъдат избрани чрез дистанционното управление. В кошчето за прах..
489лв
Eufy RoboVac 25C Прахосмукачка робот Eufy RoboVac 25C Прахосмукачка робот
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Eufy
Виж детайлно ревю на продукта тук  : https://robosector.eu/news/eufy-robovac-25c-revyu-harakteristiki-i-polezna-informaciyaОПИСАНИЕEufy RoboVac 25C работи с WiFi, както и с гласов контрол. Това позволява да се контролира удобно роботът от всяко място. Благодарение на ултра плоския си..
586лв
Показва 1 до 12 от 49 (5 страници)