Меню
Вашата количка

Hobot

Марка: Hobot
Hobot 298Златният медалист в категорията за иновации в Германия е практичният робот за почистване на прозорци Hobot 298. Той е и първият след модела 288, който има вградена пръскачка за препарат или вода, чиято дължина на струята е 15 см.Мощността на двигателя е 72..
589.00лв
Марка: Hobot
Hobot 368  – нов робот за миене на прозорци от марката Hobot .Подходящ за почистване на всякакви видове твърди и гладки повърхности. Можете да почиствате прозорци, огледала, стени на бани, маси, шкафове, гардероби и др. Hobot 368 идва с подобрения – нов дизайн, подобрен софтуер з..
469.00лв
Марка: Hobot
Hobot Legee 7 въвежда нова ера при роботите започистване на твърди подови настилки, като може да почиства едновременно насухо и на мокро, регулирайки работните си параметри в зависимост от състояниетона пода и вида на почистването.LEGEE 7 може да бъде управляван от от приложението за телефон. Может..
689.00лв
Марка: Hobot
Legee 688 идва с още повече екстри в сравнение с предишните два – Приложение за телефон, 7 режима на почистване, прави карта в реално време, програмиране и още много.Hobot Legee 688 използва Fastbrush 4-степенно почистване – вакуум, сух моп, система за мокрене и мокър моп. Вакуумът мо..
649.00лв 899.00лв
Марка: Hobot
Hobot 2S робот за прозорци / Разопакован тестван продукт Продуктът е с леки следи от употреба Двоен ултразвуков спрей Ултразвуковите пръскащи дюзи пулверизират вода с размер от 15 μm за да осигурят несравними почистващи резултати, без да оставят петна от вода.Силно засмукване и променлива мощност..
729.00лв
Марка: Hobot
Продуктът е с леки следи от употреба Разопакован тестван продуктОПИСАНИЕ Новият Hobot 298 е перфектният робот за почистване на прозорци за стъклени повърхности със и без рамки. Той е първият по рода си, който е оборудван с ултразвукова спрей система. Чрез странично вграден резервоар за вода роботъ..
539.00лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)