Меню
Вашата количка

Роботи за почистване на прозорци

Роботи за почистване на прозорци

Bluebot XWin Робот за почистване на прозорци Bluebot XWin Робот за почистване на прозорци
Ново +3 месеца удължена гаранция
Марка: Blaupunkt
Blaupunkt Bluebot XWin Bluebot XWin е първият робот на компанията Blaupunkt и перфектният асистент за почистване на прозорци с и без рамка, благодарение на своите чувствителни сензори. Уникалната почистваща глава позволява лесното премахване на петна чрез точкови вибрации, ко..
489лв
Conga WinDroid 870 Connected Робот за почистване на прозорци Conga WinDroid 870 Connected Робот за почистване на прозорци
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИConga WinDroid 870 Connected е прахосмукачка за прозорци от Cecotec. Интелигентна навигация, която автоматично разпознава краищата на прозореца. APP контрол. Тройна система за безопасност и 4 програми за почистване.iTech Win 4.0: Интелигентна навигация, изчислява..
344лв
Conga WinDroid 870 Робот за почистване на прозорци Conga WinDroid 870 Робот за почистване на прозорци
Ново Доставка до 4-5 Дни
Марка: Cecotec
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ3 автоматични режима на чистене Почиства: стъкло от всякаква дебелина; плочки;UPS: предотврастява падането на пода;Въже с карабинер: до 150 kg. AutoStop System: автоматичен стоп;Eco-friendly: микрофибърни подложкиСкорост на чистене: 4 min/m² y Всмукателна мощност: 80 W. Включен..
344лв
Conga Windroid Excellence 970 Робот за почистване на прозорци Conga Windroid Excellence 970 Робот за почистване на прозорци
Ново
Марка: Cecotec
Cecotec Conga WinDroid Excellence 970  Испанският робот за почистване на прозорци Conga изпъква сред конкуренцията със своя изкуствен интелект. Той помага на устройството да намери най-добрият начин за почистване. Освен това, той е много бърз и стига  до трудно достъпни места с помощта на..
547лв
HOBOT 268 Робот за почистване на прозорци HOBOT 268 Робот за почистване на прозорци
Ново Top Brand
Марка: Hobot
Hobot 268 Уникален робот за почистване на прозорци и витрини у дома, в кафета, ресторанти и офиси. Моделът има нов, съвременен дизайн, удобен пулт за управление и два типа миркофибърни кърпи за почистване и полиране. В сравнение с предходния модел, Hobot 168, този има по-ниск..
684лв
Hobot 288 Робот за почистване на прозорци Hobot 288 Робот за почистване на прозорци
Ново Top Brand
Марка: Hobot
Hobot 288 Компанията производител Hobot е носител на множество награди за иновации от 2010-та година насам. Един от най-известните им роботи за почистване на прозорци е Hobot 288 – наследник на модела 268. Освен че ползва изкуствен интелект (AI Technology S2.0), за да се орие..
743лв
Hobot 298 Робот за почистване на прозорци Hobot 298 Робот за почистване на прозорци
Ново Top Brand
Марка: Hobot
Hobot 298 Златният медалист в категорията за иновации в Германия е практичният робот за почистване на прозорци Hobot 298. Той е и първият след модела 288, който има вградена пръскачка за препарат или вода, чиято дължина на струята е 15 см. Мощността на двигателя е 72..
880лв
Mamibot iGLASSBOT W110-T Робот за почистване на прозорци Mamibot iGLASSBOT W110-T Робот за почистване на прозорци
Ново
Mamibot iGLASSBOT W110-T Този модел робот за почистване на прозорци е един от най-големите конкуренти на пазара. W110-T може да се използва както за жилища, така и за обществени сгради за почистване на прозорци, други стъклени повърхности, керамика, гладко дърво и други. Ефек..
449лв
Mamibot iGLASSBOT W120-T Робот за почистване на прозорци Mamibot iGLASSBOT W120-T Робот за почистване на прозорци
Ново
Марка: Mamibot
Mamibot iGLASSBOT W120-T W120-T е модел от 2019-та година. Негови отличителни характеристики са по-тихият двигател и обновеното дистанционно управление. Подобно на своите предшественици, роботът има микрофибърни кърпи, които преди употреба се намокрят с вода или със специален..
547лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)