Меню
Вашата количка

Conga Windroid Excellence 970 Робот за почистване на прозорци

Ново

Conga Windroid Excellence 970 Робот за почистване на прозорци

Поръчайте над 100лв. до офис и вземете безплатна доставка с ЕКОНТ !
При завършване на поръчка изберете доставка до офис.
  • Производител: Cecotec
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукт: Conga WinDroid Excellence 970
547лв
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 41.94 лв. на месец

Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

Cecotec Conga WinDroid Excellence 970 

Испанският робот за почистване на прозорци Conga изпъква сред конкуренцията със своя изкуствен интелект. Той помага на устройството да намери най-добрият начин за почистване. Освен това, той е много бърз и стига  до трудно достъпни места с помощта на своя уникален дизайн – полуквадрат, полукръг. 

Роботът почиства прозорци с рамки и без рамки, благодарение на сензорите си. Това му позволява да почиства и други видове повърхности, като огледала, душ кабини, бани и подобни. Дебелината на стъклото не е от значение. Моделът обаче не работи върху наклонени повърхности, например, при парниците. Не се препоръчва да го ползвате в хоризонтално положение, в случай, че имате остъкляване, което се намира на тавана на стаята (капандура). 

Като при други модели, Conga WinDroid Excellence 970 работи с адаптер, не с батерия. Ако кабелът се отдели по случайност или електричеството спре, вакуумът ще продължи да работи 15 мин., за да не падне роботът. На помощ идва и 1,25-метрово въже с вендуза. 

Conga има четири програми за почистване (N, Z, Loop и Spot)  и пет степени на работа с технологията Advance Clean 5. При N-режим роботът се движи нагоре-надолу по протежението на прозореца, а при Z-режим – наляво-надясно. С Loop минава 10 пъти през една и съща точка, а Spot – почистването започва от определено място до края на прозореца. 

Създателите на робота съветват винаги да почиствате прозорците по два пъти, независимо каква програма сте избрали или каква е степента на замърсяване. Така ще се отървете дори от петната от вода след подсушаването, а повърхностите ще станат невероятно блестящи. 

В сравнение с други модели, Conga работи сравнително тихо – с 71 децибела. Благодарение на технологията си SaveTime той почиства два пъти по-бързо. С комбинираната си сигнализация от светлина и звуци роботът ще Ви уведоми веднага щом приключи работата си. Моделът е лек, лесен за употреба и дизайнът му с дръжка го прави удобен за пренасяне.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър