Меню
Вашата количка

ILIFE

Марка: ILIFE
iLife A7 iLife A7 е новата приятна изненада от семейството на iLife. Роботът е с иновативен дизайн, покрит с устойчив на износване гланцов черен лак, който защитава прахосмукачката от надрасквания. Лесен и удобен е за употреба, с допълнителна мощност за всмукване. Роботът може да се управлява ч..
369.00лв 449.00лв
Марка: ILIFE
iLife A8 комбинира напреднала технология с изискан дизайн. Благодарение на невероятната Pano View навигация, роботът чисти методично големи пространства без да изпуска или повтаря области.Интелигентно почистване на домаПочистващата система  на iLife A8Gen 3 CyclonePower осигурява ефективно ..
519.00лв
Марка: ILIFE
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИБезжичната прахосмукачка iLife H50 с леко движение на ръката се превръща в преносима, компактна прахосмукачка за почистване на мебели и автомобилни салони.От производителя са включени 2 четки за основното устройство. Една мъхеста,която по-добре събира боклук от твърди подов..
279.00лв 299.00лв
Марка: ILIFE
iLife V50 е изключително лесна за употреба прахосмукачка. Напълно автоматична е и се справя с почистването на всякакви видове твърди подови настилки (паркет, ламинат, плочки и др.) и килими. Разполага с две странични четки, благодарение на които ефективно почиства мръсотия, прах и косми от живот..
320.00лв
ILIFE V5S PRO ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ ILIFE V5S PRO ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ
Hot -18 %
Марка: ILIFE
ILIFE V5S PRO ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТПочистване и МОП в едно, поддържайте блестящи подове и настилкиНовият мощен двигател с максимален режим и технологията за косми за домашни любимци улавя кожи, боклуци, прах и мръсотия лесно и ефективно.Малкият slim дизайн и интелигентните сензори осигуряват на V5s пр..
329.00лв 399.00лв
Марка: ILIFE
iLife V7s Plus е идеалният помощник в почистването на дома и офиса. Справя се не само с праха, но се грижи и за мокрото почистване на пода и го оставя безупречно чист и освежен. Притежава всички функции на роботите от висок клас, както и някои полезни допълнения като V-образна основна четка, ниск..
429.00лв 479.00лв
Марка: ILIFE
Този робот съчетава прахосмукачка и моп в едно устройство и впечатлява с модерната си технология. Снабден е с интелигентна навигационна система и почиства повърхностите систематично. Премахва ефективно прах, мръсотия и косми както от всякакви видове твърди подови настилки, като ламинат, паркет и..
469.00лв
Марка: ILIFE
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИФункции: Сухо и мокро почистванеВолтаж (V) : 14.8V Мощност (W): 22W Честота (Hz): 220v 50Hz Всмукателна мощност: 1200Pa Странични четки:2Време за зареждане: по-малко от 300 минути Време за работа: Около 110 минутиКонтейнер за прах: 400ml Контейнер ..
439.00лв
Марка: ILIFE
iLife X660iLife X660 впечатлява не само с класическия си стилен дизайн, но и с функционалността си. Разполага с режим за сухо и мокро почистване и се справя с работата бързо и ефективно.Интелигентна навигацияРоботът е оборудван с 360-градусова камера, която в комбинация с Pano View технологията м..
599.00лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)