Меню
Вашата количка

iRobot

Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИПочистете по-интелигентно Елегантният, първокласен дизайн допълва интериора на вашия дом; Roomba® 694 е чудесен начин да започнете да почиствате дома си по -интелигентно. Просто го настройте, за да почиствате ежедневната мръсотия, прах и отломки с приложението iRobot H..
469.00лв
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИПочиства след вас и себе си. Забравете за прахосмукачката в продължение на месеци с автоматичното изхвърляне на мръсотия Clean Base®, което позволява на i3 + да се изпразни до 60 дни.Изхвърля мръсотията от прахосмукачкатаТорбичките AllergenLock ™ използват 4 слоя материал..
929.00лв 1,549.00лв
iRobot Roomba i3 Прахосмукачка робот iRobot Roomba i3 Прахосмукачка робот
Доставка до 2-5 Дни
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИМощно почистванеНасладете се на цялостно почистване с 10X Power-Lifting Suction * и двойни многоповърхностни гумени четки, които издърпват мръсотия, отломки и косми от домашни любимци, където и да се крият, заедно с четка за почистване на ръбове, която да се грижи за дет..
949.00лв
Марка: iRobot
iRobot Roomba i7156Благодарение на привлекателните си нови функции, iRobot Roomba  i7 засенчва много други прахосмукачки в класа си. Роботът е подходящ както за твърди подове, така и за килими . Той премахва не само праха и мръсотията, но и космите от домашните любимци. Разполага с 10 пъти ..
1,549.00лв
Марка: iRobot
iRobotRoomba i7+ (i7556)Едно от последните попълнения в редиците на iRobot идва с уникални функции и подобрения. iRobot i7+ е най-висок клас прахосмукачка робот, оборудвана с автоматично изпразване и дистанционно управление. Автоматична система за изхвърляне на мръсотиятаВ сравнение с предшествен..
1,849.00лв
iRobot Roomba J7 Plus прахосмукачка робот iRobot Roomba J7 Plus прахосмукачка робот
Доставка до 2-5 Дни
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИЧрез най-модерната навигация PrecisionVision Roomba® j7+ разпознава обекти и избягва препятствия като кабели или „изненади“, направени от домашни любимци. Камерата разположена отпред търси препятствия и ги идентифицира дори при слаба светлина.Движението на робота е сист..
1,999.00лв
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИПочистващият цикъл се подобрява всеки път благодарение на мобилното приложение iRobot® Home с технология Genius. Roomba® j7 избягва препятствия, щом ги забележи за първи път и ви изпраща снимка, за да потвърдите дали да ги избягва и в бъдеще.Използвайте мобилното при..
1,499.00лв
iRobot 605 Прахосмукачка робот iRobot 605 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
iRobot Roomba 605iRobot Roomba 605 е перфектният модел за хората, тепърва навлизащи в света на прахосмукачките роботи. Разполага само с три бутона за изключително лесно и опростено управление. Премахва прах и мръсотия от всякакви видове твърди подове и килими, а благодарение на специалната си на..
435.00лв
iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот iRobot Roomba 676 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
iRobot Roomba 676Roomba 676 е мощен робот, с който почистването на дома е по-лесно от всякога. Идеален е както за твърди подове, така и за килими, и се управлява без усилие с помощта на мобилно приложение. Навигация iAdaptСистемата за почистване и навигация iAdaptбезпогрешно анализира пространс..
599.00лв
iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот iRobot Roomba 960 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
iRobot Roomba 960iRobot Roomba 960 ще се погрижи за ежедневната поддръжка на чистотата в дома ви. Роботът разполага с редица предимства, като навигация iAdapt 2.0 с визуална локализация и тристепенна почистваща система Aero Force, благодарение на които този модел може да почисти до 185 кв.м. Room..
899.00лв
iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот iRobot Roomba 980 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
iRobot Roomba 980Roomba 980 предлага всичко, което можем да очакваме от една модерна прахосмукачка робот. Подходяща е както за различни видове твърд под, така и за килими. Лесно се контролира с мобилно приложение, дори когато сте в движение, и не оставя нито едно кътче от дома ви непочистено. С ..
1,029.00лв
iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот iRobot Roomba e5152 Прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
iRobot Roomba e5152С Roomba e5152 iRobot поставя нови стандарти в света на прахосмукачките роботи. Тя разполага с всички специфики на предшествениците си и е особено подходяща за собствениците на домашни любимци и хората, страдащи от алергии. Може удобно да се управлява с мобилно приложение, дори..
799.00лв
iRobot Roomba 974 прахосмукачка робот iRobot Roomba 974 прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ      Почистете пода с натискане на един бутон или чрез смартфонСистематично почистване на твърд под и килимиСнабдена с първокласна система за почистване, която се състои от две уникални гумени четки.  Благодарение на специфичните подови р..
1,099.00лв
iRobot Roomba 976 прахосмукачка робот iRobot Roomba 976 прахосмукачка робот
Извън наличност
Марка: iRobot
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ      Можете да управлявате iRobot Roomba 976 отвсякъде -  IROBOT HOME App Ви позволява да определяте графика на почистване както Ви е удобно- по всяко време и навсякъде. Той  ви позволява да изберете начина и интензитета на по..
1,099.00лв
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)