Меню
Вашата количка

Хепа филтър за Xiaomi Viomi S9 / Viomi S9-UV

Хепа филтър за Xiaomi Viomi S9 / Viomi S9-UV

Хепа филтър за Xiaomi Viomi S9 / Viomi S9-UV

Поръчка над 100лв. - Безплатна доставка до офис на СПИДИ
  • Производители XIAOMI
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Xiaomi Viomi S9
12.00лв

Опции

Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

HEPA филтърът, предназначен за Xiaomi Viomi S9 и Viomi S9-UV роботски прахосмукачки, представлява високоефективен филтър, специално разработен да постигне изключително високо ниво на филтрация на въздуха. Този филтър използва HEPA технология, която задържа най-фините частици, включително прах, алергени, бактерии и други замърсители. Той играе ролята на бариера, предпазвайки въздушните пътища и помещението от нежелани вещества. Хепа филтърът за Xiaomi Viomi S9 и Viomi S9-UV е важен компонент за поддържане на чистотата на въздуха и здравето на околната среда в дома ви.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър