Меню
Вашата количка

Mamibot iGLASSBOT W110-T Робот за почистване на прозорци

Ново

Mamibot iGLASSBOT W110-T Робот за почистване на прозорци

Поръчайте над 100лв. до офис и вземете безплатна доставка с ЕКОНТ !
При завършване на поръчка изберете доставка до офис.
  • Наличност: В наличност
449лв
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 34.42 лв. на месец

Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

Mamibot iGLASSBOT W110-T

Този модел робот за почистване на прозорци е един от най-големите конкуренти на пазара. W110-T може да се използва както за жилища, така и за обществени сгради за почистване на прозорци, други стъклени повърхности, керамика, гладко дърво и други. Ефективността му е 97,8%.

Ако се боите да го използвате на високите етажи, не се тревожете, защото моделът е обезопасен по два начина – чрез своята вградена батерия, която издържа 20 мин., и чрез предпазното си въже с катарама, което издържа натоварване от 152 кг.

Роботът има две кърпи, под които има по един вакуум. Преди да го стартирате, закачете катарамата на предпазното въже за нещо, което е достатъчно стабилно. След това напръскайте с течност кърпите (вода или препарат), включете захранването, стартирайте робота и го поставете върху прозореца. Стартирането може да се извърши по три начина – чрез бутона върху самия W110-T, чрез дистанционно или чрез приложението за телефон.

Дори да не поставите робота от най-горната страна на прозореца, той сам ще намери пътя си догоре, откъдето ще започне цикъла си на почистване. Създателите на робота съветват да не поливате течност върху уреда, само върху кърпите. След употреба можете да измиете кърпите на ръка със сапун или перилен препарат. Изсушете ги добре преди следващото почистване. Животът на една микрофибърна кърпа е достатъчен за 20-30 почиствания.

Дебелината на стъклото трябва да е по-голяма от 0,6 см. Моделът почиства повърхности не по-малки от 1х1м и не по-големи от 4х4м. Скоростта на почистване е 2,5 мин. на един квадратен метър. Допустимият релеф на повърхността е до 1,5 мм. Не го използвайте за почистване на капандури и други повърхности с наклон, защото това ще повлияе на функцията на вакуума.

В комплекта ще намерите удължител за захранващия кабел с големина 4 м, 12 микрофибърни кърпи, адаптер, дистанционно с батерии и адаптер. Самият робот тежи 0,9 кг и консумира мощност от 80W.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър