Новата прахосмукачка робот на Cecotec се нарича Conga 1099 и притежава едни от най-подробните и полезни системи, които ще срещнете на пазара. Като начало, е технологията VirtualVoice, която Ви позволява да свържете модела с гласовите асистенти на Алекса и Гугъл. Прахосмукачката има два контейнера – за мокро и сухо почистване. Мопът е от специален материал, Twin Floor Mop, и разполага с интелигентна система за почистване, наречена Wash4You, която дозира и разпределя равномерно водата.

 

Ако имате дебели килими, функцията Turbo Clean Carpet включва турбо режима на робота, който е 1400 pA. Останалите два режима на всмукване са „еко“ (800 pA) и „нормален“ (1200 pA). Има и четвърта опция за всмукване, наречена OnlySilence  - тя служи за безшумно почистване, не повече от 64dB. Режимите за работа са общо шест: Auto, Edge, Manual, Room, Spiral и Back home.

 

Времето за работа при минимални препятствия и твърди повърхности е 160 мин., но за по-сериозна работа – килими, петна, мокро почистване, роботът ще е активен около 85 мин. В случай, че не си е довършил работата, той ще се върне да презареди и ще започне от там, откъдето е спрял.

 

Потребителите са особено доволни от опцията BestFriend Care, която включва две сменяеми четки – едната е против заплитания и е подходяща, ако имате дълга коса, а другата е за косми от домашни любимци и се справя отлично с всякакви повърхности. Други положителни ревюта Conga 1099 е получила за iWater технологията за мокро почистване с три нива на работа, както и невероятно силната всмукателна мощност на двигателя, която не оставя прашинките да летят във въздуха. Това прави моделът подходящ за астматици.

 

Други потребители посочват, че този модел изисква минимална човешка грижа – роботът се справя сам с повечето ситуации и няма нужда от наблюдение и пренасяне на ръка. Сред отзивите ще намерите още, че моделът няма проблеми с прегряването и че се учи от предишните си почиствания, за да избира по-бързи маршрути.

Вижте продукта онлайн в нашия магазин тук : https://robosector.eu/cecotec-conga-1099-connected-prakhosmukachka-robot