С дизайн от закалено стъкло и калкулирани движения, новият Conga 3090 ще се превърне в неразделна част от дома Ви още при първото почистване. С изобилието си от функции, програми и режими той ще Ви осигури комфортът, от който се нуждаете.

 

Conga 3090 се справя еднакво добре с теракот, ламинат и килими. Неговите странични четки пък покриват всички труднодостъпни зони, включително ъглите и коварните фуги. Основната четка пък събира както едри, така и дребни прашинки. Усети ли килим, роботът засилва смукателната си мощност, която достига до 2000 Pa за дълбоко и основно почистване. Независимо колко замърсена е повърхността, контейнерът за прах ще побере до 550 мл.

 

Моделът притежава контейнер и моп за мокро почистване. Обемът на контейнера е 280 мл., а мопът е създаден от специален микрофибър, съчетаващ в себе си две тъкани, задържащи мръсотия. Пере се еднакво добре на ръка и в пералня. Общото време за работа на Conga 3090 е 110 мин., което включва 200 кв.м. Преди да стигне лимита си, той сам се връща на станцията за зареждане.

 

Роботът притежава LDS картографиращ сензор, произведен от Robotis. Той сканира на 360 градуса, благодарение на своя DC мотор, прикрепен към гумен колан. За да се гарантира безопасността на зрението, дължината на инфрачервения лъч е 785nm, като за един цикъл генерира 360 вида данни. Именно тези му способности правят картата толкова подробна, а работата на Conga 3090 – толкова прецизна. Conga 3090 притежава още функция против падане и заплитане. Нивото на шума е 64 децибела.

 

Роботът може да почиства според предварително зададен график. Можете да го настроите както чрез дистанционното управление, което ще намерите в комплекта, така и през безжичната си мрежа, като ползвате смартфон, таблет или компютър. Моделът е съвместим и с гласови асистенти. Неговите функции позволяват да го настроите на автоматичен режим или да контролирате движенията му директно, насочвайки го към мястото, което има най-голяма нужда от почистване.