Испанската компания за бяла техника Cecotec изобилства от чудесни модели роботи прахосмукачки, но ако сте нови в тази област и тепърва започвате да изследвате света на автономните почистващи устройства, то Conga 899 Slim е идеалният старт за това. Бърз, умен и мощен – той ще облекчи голяма част от домашните Ви задължения, без да пречи на начина Ви на живот.

 

Освен че едновременно забърсва и почиства, Conga 899 Slim се вмъква под мебелите, благодарение на компактния си дизайн, умее да се справя с ъгли и се пази от стълбища и опасни места. Разполага с пет режима на работа, които да се справят с всеки дом и всяка стая. Благодарение на многофункционалното дистанционно, можете да зададете специална програма на робота, която той да следва, докато сте на работа.

 

За да се ориентира по-добре в дома Ви, Conga 899 Slim разполага с технология за интелигентна навигация „itech evo“, с която изучава стените и повърхностите и която му помага да се върне сам на станцията за зареждане. На същото място има гнездо за дистанционното управление. Самият дизайн на робота е универсален, двуцветен и симетричен. Станцията също има своят чар и лесно се адаптира към интериора на всеки дом, така че не се налага да правите голямо разместване или съществени промени.

 

Различните режими на работа отговарят и за различната всмукателна мощност на робота. Той има способността да увеличава силата си до 1000 Pa, в зависимост от това дали се намира върху твърд под или килим. Не само че почиства отлично, но също така Conga 899 Slim разполага с филтър за въздух, способен за задържи алергени, прах и фини животински косъмчета. Резервоарът му събира до 300 мл. прах и се изпразва с едно движение на ръката.

 

Батерията е изключително издръжлива – роботът почиства в продължение на 100 минути без прекъсване. С тихия режим Conga 899 Slim намалява звука на двигателя си под 70 децибела.


Виж модела онлайн тук  : https://robosector.eu/cecotec-conga-899-slim-wet-prakhosmukachka-robot