Съвършената права прахосмукачка 3-в-1 с допълнителна всмукателна мощност. Ще почиствате както килими и твърди настилки, така и стени и дори тавана, благодарение на приставките, приложени в комплекта. С тях ще стигате до труднодостъпни места, включително между мебелите и във фугите.

 

Батерията на Conga Rockstar 600 Hero се нуждае само от 4 часа зареждане, след което може да се използва без прекъсване в продължение на 65 мин. Това е възможно благодарение на безколекторния мотор, използващ 430W Force Sonic сила на засмукване, която стига до 25kPa. Вътрешното завихряне в контейнера, наречено „тайфун“, разбива твърдите частици на по-дребни, като в същото време създава допълнително място. Самият контейнер е с вместимост 400 мл.

 

Тайната на силното засмукване се крие в линейния поток, типичен за правите прахосмукачки. С тази многофазна система консумацията на електричество е възможно най-ниска, постигайки в същото време най-високи резултати.

 

Прахосмукачката има три предварително зададени програми за почистване, за да я пригодите към ламинат, теракот, балатум, килими и дори стени. Първият режим е за ежедневно почистване с идеален баланс между резултат и ефективност. При режим „еко“ безжичната Conga Rockstar 600 Hero вакуумира с удължен период от време. Тази опция е подходяща за всички видове повърхности с ниски нива на замърсяване. С „турбо“ получавате максимална мощност за по-кратко време при неголеми повърхности с високо замърсяване – например, мека мебел с напластена в нишките козина.

 

Сред приставките ще намерите широки, тесни и издължени накрайници, както и свързваща арка, прикрепящи се директно към прахосмукачката. Включена е и ергономична дръжка за хоризонтално и вертикално почистване, така че да не напрягате излишно гърба си.

 

Основната четка на уреда е направена от два материала – наполовина стандартна, наполовина силиконова. Можете да я замените с моторната, мъхеста четка Cepillo Jalisco само за твърди повърхности. Четките не оставят драскотини по време на работа. Възползвайте се от стенната стойка за съхранение, когато не ползвате или не зареждате прахосмукачката.