Мечтаете ли за прахосмукачка с приставки и мощност, които биха се справили с пода, тавана и всичко между тях? За прахосмукачка с компактен дизайн, която да държите само с една ръка? Значи търсите Conga Rockstar 600 Hero – права прахосмукачка с 360-градусова технология за достигане на всеки ъгъл в дома Ви.

 

Моделът има 3-в-1 почистване с екстра сила на засмукване. Използва 430W Force Sonic с дигитален безчетков мотор, достигащ 25kPa мощност. Мръсотията няма шанс със специалната система Тайфун с 130aW. Батерията е 2500mAh и се зарежда в продължение на четири часа. Времето за работа е 65 мин., но това зависи от съответната програма.

 

Те са общо три: 1) дневна – за ежедневно почистване; 2) еко – удължава времето за вакуумиране и е подходяща за повече повърхности с по-слабо замърсяване; 3) турбо –за повърхности със силно замърсяване, например, ако искате да почистите дивана си от животинска козина. В този режим нивото на звука стига до 83dB, като през останалото време моторът минимализира излишния шум.

 

Истинската звезда обаче е иновативната In-Line технология, върху която е проектирана Conga Rockstar 600 Hero. При нея двигателят, контейнерът за прах и приставката се намират на една линия, така че мръсотията влиза директно през входящия филтър и не излиза през изходящия, който има текстура на гъба.

 

Прахосмукачката е предназначена както за твърди подове, така и за текстил, независимо дали става дума за килим или тапицерия. Нищо не може да се опре на универсалната ѝ четка, направена от силикон и твърди влакна, които се адаптират към всяка ситуация. Нарича се Cepillo Jalisco и колкото безпощадна е към замърсяването, толкова деликатна е към повърхностите.

 

Обемът на контейнера за мръсотия е 400 мл. Няма торбичка за прах. Сред приставките в комплекта ще намерите тесни, широки и екстра дълги, достигащи до 71,5 см. Приставките са достатъчно креативно създадени, за да достигнат всеки ъгъл, пролука, фуга и друго труднодостъпно място, което опитвате да почистите.